-
-
Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.
MONIKA > 18-07-2006, 5:56
Z tego co mnie wiadomo, rezydentem stajesz sie po 2 latach w MA i kochana, TYLKO jesli masz GC/obywatelstwo. jestem international student, a jakze -
MONIKA > 21-07-2006, 6:25
Wyrwalam sobie dwa zeby madrosci. I zyje. :lol: -
maya > 21-07-2006, 9:39
Ja też mam 2zęby madro?ci,ale nie musze narazie ich wyrywać.A z jakiego powodu kazali Ci usun?ć?Za dużo ich miała? i nachodziły Ci na inne zęby? -
MONIKA > 23-07-2006, 7:37
Fantastyczna baba w PL walnela mi w nie lekarstwo, ktore sie wyjadalo stopniowo, a tu uwazaja ze nie ma sensu ich naprawiac, lepiej o t wywalic. Bylo naprawde luzacko. Oh, except for one little thing. Kase, ktora musialam zabulic za te przyjemnosc. :roll: -
monica07 > 24-07-2006, 21:26
Monika tak czytam o tych twoich zebach madrosci i rozkminiam co mnie boli tam po lewej stronie gleboko.
8O
czuje pod jezykiem ze to zab. i zaczyna bolec.. -
maya > 24-07-2006, 22:00
W takim razie je?li to z?b to współczuje,bo jak mi się rósł to nie mogłam je?ć-eh,dobrze że było-minęło! -
WAMPIREK > 26-07-2006, 14:26
Mi własnie chyba wyrastaj?... -
maya > 26-07-2006, 15:45
Monika,a gdzie planujesz mieszkać jak opu?cisz juz t? swoja rodzinke,bo przecież juz Ci się kończy ten program?Bedziesz co? wynajmować czy innej rodzinki szukasz? -
MONIKA > 26-07-2006, 18:34
Znalazlam sobie nowa prace, rowniez live in aczkolwiek bede miala swoje dwa pokoje, lazienke i kuchnie. Praktycznie swoje mieszkanko. Dzis musze pogadac z hostami, ktorzy przekonani sa, ze zostaje. Strasznie sie cykam ich reakcji. :roll: -
MONIKA > 27-07-2006, 1:33
Laski, jaka byla nadziwniejsza, najglupsza, najbardziej zaskakujaca reakcja hostow na to, ze odchodzicie?
Widze, ze cale morze operek wraca do domow teraz, wiec jak?
Ja po prostu cala chodze, bo nie wiem, jak to zorganizowac, hostka jest srajaco mila, a ja aaaaaa. 8O
Wampirek, jak wsadzilas tego tikera tu, bom za glupia i mimo prob, nie wyszlo. :roll: