• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

kasik > 10-04-2005, 23:17

Aga no mi tez te godziny zle dzialaja, moze ja nie umiem czegos ustawic :?: Jak bedziesz wysylac te foty to zarzuc od razu i do mnie, bedzie mi milo :lol: Ja z wysylaniem jakichkolwiek zdjec mam potworne problemy A i widzialam, ze juz Oliwka zaliczyla zwaly od Admina :?

Emm > 10-04-2005, 23:36

[quote name="nikka"]Bardzo bololo "rozpruwanie mordy" :wink: ?[/quote]

stara!hehe, nie pisz mi takich rzeczy, bo ja sie nie moge smiac

co do bolu to w trakcie nic nie czulam, natomiast jak mi znieczulenie puscilo, to po scianach chodzilam z bolu.Mam zalozone szwy na obu bylych osemkach, a zastrzykow ze znieczuleniem bylo ze 20 sztuk, bo mnie w ogole nie chcialo znieczulic.Jak pech to pech.No ale nafaszerowalam sie mefacitem i jakos zasnelam.Najgorzej jest wieczorem-tak jak goraczka rosnie-tak tu bol sie nasila.

Ogolnie nie polecam.

No i to plukanie co i rusz szalwia.Ble.

Kasik, zapodaj mi maila na priva, bo w profilu nie masz namiarow na siebie

O zapomnialabym-na szczescie moge jesc!Co prawda buzie moge otworzyc na szerokosc 1,5 cm, wiec jedzenie wyglada tak, ze podkladam np.kawalek melona do ust a potem go wpycham na sile do srodka, a potem modle sie , zeby sie ustawil miedzy zebami tak akurat do rozgryzienia.Haha.

No wesolo mam.

Sunny mnie slyszala na zywo godzine po zabiegu,miala radoche , bo seplenilam na maxa.teraz juz na cale szczescie mowie normalnie.

A i chirurg pokazala mi moje zeby Calkiem niezle wygladaly.Mialam je zabrac do domu na pamiatke (ciekawe czego?), ale sie zaaferowalam czyms tam i zapomnialam i powedrowaly do kosza.Wezme sobie dwie nastepne za 2 tyg.

nikka > 10-04-2005, 23:58

20 zastrzykow 8O Jak sie zawsze bardziej balam zastrzykow niz samego wyrywania.......predzej bym sie zdecydowala na wyrywanie bez znieczulenie :wink:

oliwka911gt > 11-04-2005, 8:03

a ja mialam to samo z moimi migdalkami plus utrata przytomnosci i oddechu oraz zachlysniecie sie krwia 8O - znieczulenie miejscowe - wszystkich tak wystraszylam ze pok ardiologa poslali :? agus pucz buzke jeszcze woda utleniona. na szklanke wody orzegotowanej lyzke wody utlenionej. ma takie samo dzialanie jak szalwia tyle ze zeby nie zolkna. woda utleniona wybiela je jeszcze 8) . dentystka i laryngolozka powiedzialy mi to. a i pocz po kzadym posilku :wink:

martamaua > 11-04-2005, 10:58

Hahahahah,ale sie usmialam :lol: :lol: Nie potrafie sobie ciebie wyobrazic Emm 'No moze troszke,bo z jedzeniem mialam podobnie jak jezor przeklulam Zeby wsadz pod poduszke,moze zebowa wrozka ci cos przynisie hahha I nie przesadzaj z lekami......

Oliwka takie akcje mialas....... 8O O Jezus........

Nikka gratulacje i nie przejmuj sie dzieciarami....

Emm > 11-04-2005, 11:49

u mnie na szczescie krwi bylo malo, moze dlatego, ze siedzialam w lekkim szoku, bo ujrzalam caly "osprzet" do przeprowadzenia zabiegu, a w szczegolnosci dluto.Podobno jak sie czlowiek przestraszy to krew nie leci.

A zastrzyki czulam ze 4 moze, reszty juz sie nie czuje.Ale za to te 4-jaki to byl bol.Szczegolnie te w okolice migdalkow i w podniebienie.Do tej pory oprocz ran po szwach boli mnie pol gardla jak przy ostrej anginie, wlasnie przez te znieczulenia.

Wlasnie znow jem melona, to znaczy wpycham go sobie widelcem.

I lody moge jesc na tone, dlatego opycham sie vienetta waniliowa

Nadal mam spuchnieta gebe, chyba musze wydobyc jakiegos kotleta z zamrazarki i go poprzykladac.

zaraz zdjecia rozsylam

Emm > 11-04-2005, 11:51

zebowa wrozka!Zapomnialam o niej!

na bank nastepne osemki wtryniam pod poduszke

oliwka911gt > 11-04-2005, 12:22

agus, niepowinnas jesc lodow :!: one sa na mleku i mozesz miec potem siedliko bakterii - mleko idealna pozywka dla nich. wiem ze sa dobre bo chlodza itp ale niepownno sie. mnie zakazano, dostalam nawet kartke co moge a co nie by przyspeszyc gojenie. a to ze mowia jak czlowiek prestraszony to mniej boli to jakas bojda - ja bylam wystraszona do granic mozliwosci i efekt byl jaki byl. krew poszla na oskrzela i pluca, potem sie skrzepami krzrusilam, blee.

Emm > 11-04-2005, 12:32

a mi chirurg wlasnie powiedzial, zeby jesc jak najwiecej lodow waniliowych bo to zamraza od srodka i opuchlizna schodzi.

Chrzanic bakterie , wazne ze lody moge jesc bezkarnie ( co tez za 3 minuty bede robic).

oliwka911gt > 11-04-2005, 12:41

mowili mi wszyscy o lodoach, wiec spytalam i chirurga i ordynatorki co mie prowadzila i zabronili mi. za to rumianek suuper lagodzi. to byla moja rada :wink: ty wiesz lepeij co dla ciebie dobre.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia