-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
oliwka911gt > 02-05-2005, 23:07
z zegarkami tez mam problem, bo wszystkie wielkiea ja mam taka chudzitka raczke ... a co do kolczykow to mam uszy nie przebite jeszcze i od kilku lat wybieram sie do kosmetyczki by je przebic. boje sie ze to bedzie bolec :? i mam gula :evil: oatatnio pokucilam sie o to z kumpela bo ona mowi ze ja styl funky a do niego kolczyki nie pasuja 8O -
Emm > 02-05-2005, 23:12
ja sobie sama przebijalam w chrzastce w lewym uchu-trzy dziurki. To sa moje jedyne kolczyki.Te tradycyjne dziurki mialam, jak bylam mala, ale teraz zarosly. -
Gość > 03-05-2005, 12:11
luuumpy lubiem- ostatnio koszulka z gapa za 5 funtow. chociaz uwielbiam wyszukiwac wszelkiego rodzaju sale w sklepach- wczoraj np bluzeczka za 6 i torebka za 5 z gapa rowniez iiii bluzeczka za 12 z miss selfrisges. mmm... poza tym musze jeszcze buty i w ogole pierdolniki dokupic jakies i jakos strasznie szybko mi sie garderoba letnia zapelnia. heheh kolczyki w uchu nie bola wierzcie mi- mam 7 dzuir! ^_^ uuuwielbiam wrecz tkmaxxa uk- monika zdaje sie napisala cos o usa odpowiedniu tego tjmaxx- oni maja famous brands for less iii naprawde to jest a ja jestem metkowa dosc- bubla nie kupie byle jakiegos bo sie przejechalam kilka razy i wole zaplacic troszke wiecej ale markowo. chociaz zeby nie bylo to musze sobie w primarku kupic bolerko- to jest taki najtanszy sklep z ciuchami. ale na diesla to mnie nie stac tu chociaz marze baaardzo o czyms- uuwielbiam styl ich i sie podobnie ubieram.! -
Pati > 03-05-2005, 13:09
wez dziania polaz po sklepach bo bolerka widzialam w jane norman tyz, tylko czarnych nie bylo i gdzies jeszcze....chyba w etam.... -
wredna_femina > 03-05-2005, 16:42
... -
Gość > 03-05-2005, 18:27
wlasnie UFF w ktorym kupowalam ciuchy w sobote jest charity shopem, wiec femina, Finlandia tez to ma.
A Olga co do firm - to wlasnie co mozna zobaczyc w naszym second hand to H&M, KappAhl, Lindex, Reebok i wiele innych -
Olga Anna > 03-05-2005, 19:41
O rany Emi to ja zaraz sprobuje odnalezc jakis taki sklepik w miare blisko mnie!!!!!!!!!!!!
a jak nie to Ciebie zatrudnie jako "sprzedaz wysylkowa"
:lol: -
Gość > 03-05-2005, 21:08
ja normalnie musze zapytac- co to jest knig?????????? a w charity shopach to wlasnie na dobroczynnosc wszystko idzie- na raka zwiezreta dzieci i nie wiadomo co jeszcze wiec kupuja robi sie dobry uczynek i mozna dawac tez wlasnie niuzywane ciuchy bo co jakis czas sa urzadzane zbiorki i wystawia sie wory przed dom- wydalam tez juz kilka! heheh no a znane marki to jak najbardziej tam sa bo ja tylko znane- jakies gapy diesle river island pepe jeans widzialam nawet projektantow ale takie jakies stare modele... takze do wyboru do koloru. no i to jest krolestwo vintage bo tak to diabelstwo drogie a w charity shopie za grosze cos wygrzebiesz. -
martamaua > 03-05-2005, 21:16
Ciekawe czy w Dk sa.Oliwka uszka nie bola.Nic w porownaniu z jezykiem.Chrzastka troche bardziej,ale da sie przezyc.Tez kiedys mialam i mi zarosly,poszlam przebilam 3 u kosmetyczki a jak sie wytrenowalam na polowie klasy to sama sobie chlasnelam dwieNie wiem jak ja to zrobilam w ogole 8O Ale i tak juz ich nie mam.Przebijanie idzie mi baardzo sprawnie Czyli zastrzykow tez sie nie bede bala robic Zegarki tez muze zawsze zmniejszac Dostalam sliczny,delikanty na 18tke i co?!UCZULENIE.Ale sie wkurzylam,bo polubilam go...Mimo,ze ze wskazowkami,nad ktorymi musze sie chwile zastanowic
Kolezanek nie sluchaj-rob jak ci pasuje
Dzania to ty taki punkowiec jestes ^_^ Swoja droga ciekawe kiedy ja wystawie wor z niepotrzebnymi ciuchami,bo jak narazie ciagle mi ich malo.Nie wiem czy ja bym miala tyle cierpliwosci do szukania :roll: -
wredna_femina > 03-05-2005, 23:29
...