• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Maturalne au-pair - 2011

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Maturalne au-pair - 2011

• Maturalne au-pair - 2011
  • Re: Maturalne au-pair - 2011

kingulath > 29-11-2010, 21:53

Sikorka... Jak Ci się udało zdobyć rodzinę? Jedziesz z CC? Długo czekałaś??

sikorkaxx > 29-11-2010, 23:07

[quote name="kingulath"]Sikorka... Jak Ci się udało zdobyć rodzinę? Jedziesz z CC? Długo czekałaś??[/quote]

zalezy do agencji jak dlugo czekalam, w CC na poerwszy match okolo 3 tyg natomiast w prowork tydzien

i wlasnie prowork mi znalazl ten perfect match...wiec jesli chodzi o tą firme to czekalam bardzo krotko a jak sie udalo zdobyc? polubili mnie ja ich polubilam no i jade do nich lol

kingulath > 29-11-2010, 23:19

ja jestem tylko w CC, bo żal mi kasy na tą opłatę w Prowork... ach

coraz bardziej się boję, że nikogo nie znajdę, choć jeszcze nie potwierdzili mi mojej aplikacji...

sikorkaxx > 29-11-2010, 23:52

co ja moge poradzic...

porzadna aplikacja to podstawa, dobrze napisany list,video musi byc ( tak wg mmie zwieksza o wiele bardziej na znalezienie rodziny ! sama jak bym szukala au pair wolalabym widziec dziewczyny na video i jak sie wypowiadaja...) a video trza sie duzo usmiechac mu hostka z PA powiedziala ze jestem taaaka sweetaśna hehe

duzo fot z dzieciakami, pokaz ze sa calym twoim swiatem lol

kingulath > 30-11-2010, 0:19

Dzięki za wskazówki. Posaram się, choć będzie ciężko...

sikorkaxx > 30-11-2010, 0:25

[quote name="kingulath"]Dzięki za wskazówki. Posaram się, choć będzie ciężko...[/quote]

czemu jestes tak sceptycznie nastawiona? trzeba uwierzyc w siebie !

wmawiaj sobie ze dla ciebie to pestka znalezc rodzine bo wkoncu bede te matche i bedziesz wybierala rodzine dla siebie !

kingulath > 30-11-2010, 0:53

[quote name="sikorkaxx"]
    [quote name="kingulath"]Dzięki za wskazówki. Posaram się, choć będzie ciężko...[/quote]

czemu jestes tak sceptycznie nastawiona? trzeba uwierzyc w siebie !

wmawiaj sobie ze dla ciebie to pestka znalezc rodzine bo wkoncu bede te matche i bedziesz wybierala rodzine dla siebie ![/quote]

chodzi mi o film...

ach, bo naczytałam się tych wszystkich wpisów tutaj, że ich w ogóle firma olewa...

Muszę znaleźć super rodzine, odmienić swoje życie i poznać nowych ludzi!!

Masz rację!! jak nie ja to kto?? Buźka

sikorkaxx > 30-11-2010, 10:38

e nie sugeruj sie zawsze co ktos pisze, ja tez tu czytalam o olewnictwie,

a ja jakos nie bylam olewana (nawet w proworku lol ) i szybko znalazłam rodzine.

kamyk > 30-11-2010, 12:19

Zdaje mi się, że znalezienie rodziny zależy przede wszystkim od aplikacji. Im lepsza aplikacja, tym większe szanse na znalezienie rodziny. Ważne jest doświadczenie z dziećmi, prawo jazdy i jeżdżenie, poziom angielskiego, umiejętność pływania... i inne... i dużo zdjęć z dziećmi. Tak naprawdę dla jednej rodziny dana aplikacja może być ekstra, a innej się nie spodoba. Każda rodzina inna.

Nie ma się co za bardzo martwić na zapas znalezieniem rodziny. Trzeba przygotować jak najlepszą aplikację, nakręcić wesołe wideo i czasem trochę pomarudzić w biurze. Czas oczekiwania to też sprawa zupełnie indywidualna. Jedna dziewczyna ma match za matchem , a inna musi chwilę poczekać. Ale damy radę, uszy do góry.

A jeśli ktoś jest chętny skoczyć na kawę, to w Warszawie jestem do dyspozycji. No i w środy popołudniami w Krakowie.

sikorkaxx > 30-11-2010, 12:39

[quote name="kamyk"]Zdaje mi się, że znalezienie rodziny zależy przede wszystkim od aplikacji. Im lepsza aplikacja, tym większe szanse na znalezienie rodziny. Ważne jest doświadczenie z dziećmi, prawo jazdy i jeżdżenie, poziom angielskiego, umiejętność pływania... i inne... i dużo zdjęć z dziećmi. Tak naprawdę dla jednej rodziny dana aplikacja może być ekstra, a innej się nie spodoba. Każda rodzina inna.

Nie ma się co za bardzo martwić na zapas znalezieniem rodziny. Trzeba przygotować jak najlepszą aplikację, nakręcić wesołe wideo i czasem trochę pomarudzić w biurze. Czas oczekiwania to też sprawa zupełnie indywidualna. Jedna dziewczyna ma match za matchem , a inna musi chwilę poczekać. Ale damy radę, uszy do góry.

A jeśli ktoś jest chętny skoczyć na kawę, to w Warszawie jestem do dyspozycji. No i w środy popołudniami w Krakowie.[/quote]

dokladnie tak...........
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia