• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poczuj sie jak w domu ?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Poczuj sie jak w domu ?

• Poczuj sie jak w domu ?
  • Re: Poczuj sie jak w domu ?

Kasia_92 > 13-07-2012, 0:33

Frytki na chlebie????????????? Ale tak normalnie??????????? I oni tak jedzą??? Oby mi nie kazała frytek robić na obiad, bo się zdziwi

maraszrum > 13-07-2012, 1:07

[quote name="Patty"]tost z coleslawem ok nawet ja juz tak zaczynam jeść, ale frytek na chlebie chyba już nie ogarne [/quote]

COOOOO?!?! ze ... jak ?! a myslalam ze mnie malo co zdziwi... a to jest bardziej glupie niz pizza bez ketchupu!

Patty > 13-07-2012, 1:29

u mojej rodzinki to normalne, smarują chleb masłem i kładą na to frytki albo chipsy o.O strange but true

Kasia_92 > 13-07-2012, 2:29

Czyli znów będą patrzeć na mnie jak na UFO jak sobie chipsy albo frytki same będę jadła? :/ A jak zamówię frytki gdzieś na mieście to mi w chlebie przyniosą?

Patty > 13-07-2012, 12:17

nie nie, same frytki do obiadu też jedzą tylko parce razy jak zobaczyłam ze kładą na chleb to w mojej głowie było: wtf?! albo na ciastka kładą żółty ser i to do piekarnika

annjg > 14-07-2012, 20:14

Jak bylam we Francji (operkowalam w Bordeaux) to poszlam kiedys na kebaba. Pomijajac ze zrobili mi go w zwyklej bagietce to jeszcze nawpychali do srodka frytek. WTF?

Dziwny jest ten swiat.

Kasia_92 > 15-07-2012, 1:19

Ale powiem Ci, że ciastka z serem całkiem dobre mogą być! Juz powoli się przyzwyczajam do tutejszego jedzenia, tylko nie mogę się pogodzić z pogodą- żeby latem marznąć? ;/

prettyvisitors > 16-07-2012, 18:54

Ja nie mogłam znieść tostów z oliwą z oliwek i cukrem. No i jak można jeść ciasto czekoladowe na śniadanie...

Kasia_92 > 20-07-2012, 23:20

A tak na prawdę, czujecie sie tam jak w domu? Bo jedzenie i tak pewnie same przygotujecie, więc dla siebie możecie zrobić po swojemu

Co myslicie o Irlandczykach?

kasiulek91 > 21-07-2012, 14:31

O tak, ja się czuję bardzo jak w domu ! Znam rodzinę mojej rodzinki mieszkającej w pobliżu więc jak ich spotkam to zawsze sobie pogadamy i w ogóle atmosfera jest jakaś taka domowa. Czasem ciężko mi sobie wyobrazić powrót do domu - prawdziwego Polskiego domu

Jak dla mnie Irlandczycy są super - bardzo mili, pomocni i ogólnie to uwielbiam tych ludzi! Irlandia moim drugim domem hahaha
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia