-
-
Re: Klarita na Wybrzeżu Kwiatu Pomarańczy
Klarasek > 14-01-2011, 17:21
[quote name="blondi"]czyli jednak zdecydowałaś
mi sie wydaję, żę robisz dobrze, bo jak sie wypaliłaś tu w Hiszpanii a w Polsce masz juz zapewnioną normalną prace, zgodną z twoimi studiami to jak najbardziej.
I jaka zmiana...zawsze był "przyjaciel" teraz "chłopak" gratuluję
I powodzenia[/quote]
hehe a no trochę się w międzyczasie zmieniłoJednak sporo czasu ze soba spędzilismy i nawet święta Bożego Narodzenia we dwoje... Mieszkam u niego każdy weekend, 2 tygodnie w czasie świąt, praktycznie codziennie sie widujemy, tak wyszło
A jak tam u Ciebie blondi? Lepiej? -
Yoanna > 14-01-2011, 19:51
a ten chlopak to z twojego miasta? -
Klarasek > 15-01-2011, 1:42
Jeśli uznać Walencję za moje miasto to tak
A tak serio to on studiuje w Wawie a ja jestem z Lublina także też tragedii nie ma - 150 km -
Klarasek > 16-01-2011, 1:48
A mnie w ten weekend rodzink nieco wkurzyla. Pojechalo sobie na piatek sobote i niedziele do Włoch. Sami bez dzieci. Dziecmi zajmuje sie ciocia (lat 32), ktora tu z nimi spi, babcia i dziadek mieszkajacy po drugiej stronie ulicy. Ale oni mi i tak kazali wracac w ten weekend pt sb i nd o 20 zeby z nimi jesc kolacje i spac i zeby ewentualnie im pomoc...
Takie to srednio fajne... -
rosario > 16-01-2011, 2:00
no co ty? ...
wkurzyłoby mnie to też i to bardzo.. bo przez ich wyjazd nie możesz skorzystać w sumie z żadnego weekendowego wieczoru.... a jeszcze im pomagać ... ? a normalnie w weekendy pracujesz trochę, czy masz całe off ? -
zlosnica > 16-01-2011, 3:08
no bez przesady, co oni sobie we trojke z dziecmi nie poradza? :roll: -
Klarasek > 16-01-2011, 11:07
Normalnie mam całe wekendy wolne od piątku wieczorem do niedzieli wieczorem. Ja rozumiem, że niektore maja babysittini ale kurcze ja nie mam zadnego wieczoru wolnego.
I tak to jestem uziemiona. Oczywiscie "dziekuje za pomoc" doczekałam sie tylko od hosta. -
Klarasek > 24-01-2011, 17:58
Powiedzialam hostowi. Stwierdził, że zly nie jest ale ze teraz maja problem co z dziewczynkami itp.
No nic ja sie ciesze, ze mam to juz za soba i teraz oficialne odliczanie dni w druga strone
Ach no i reakcja hostki jeszcze mi zostala... -
Klarasek > 28-01-2011, 12:49
Czy może ktoś wie jak sie usuwa profil z forum? -
karolinka > 28-01-2011, 15:27
[quote name="Klarasek"]Czy może ktoś wie jak sie usuwa profil z forum?[/quote]
wydaje mi sie, ze tylko administrator lub moderator moze cie usunac..