• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Irlandia przywitala dosiunie...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Irlandia przywitala dosiunie...

• Irlandia przywitala dosiunie...
  • Re: Irlandia przywitala dosiunie...

mloda > 03-09-2010, 12:02

szybko nowa au pair znalezli. Gadalas z nia?

I powiedz mi o co chodzi z rejestracja na wyklady, bo szczerze mwoiac pierwszy raz slysze o takim czyms :roll:

dosiunia > 03-09-2010, 15:17

nie, mowilam mojej hostce, ze moze dac jej moj adres, ale chyba nie dala, bo nowa nie napisala.

ogolnie, na kazdy przedmiot jes inna ilosc grup i niby mieli dzelic wg. nazwiska, ale teraz nie wiadomo, bo sie okazalo, ze na kazdy przedmiot trzeba sie rejerstroac w USOSie -. i wielkie zamieszanie, bo jes to w systemie 'kto pierwszy' nie wiadomo dlaczego. Ponad to, przyjeli nas na 1 rok dwa razy wiecej osob niz byl okreslony limit przyjec xp

mloda > 03-09-2010, 19:40

ale USOS to ich biznes, a nie wasz.. wy powinniscie dostac tylko haslodo konta i wszystko.... tak bynjamniej jest u mnie na uczelni.

A z tym przyjeciem wiecej osob niz powinni, to sie nie martw Po 1 roku zostanie was prawdlowa liczba :mrgreen: witamy na studiach!! :lol:

dosiunia > 03-09-2010, 22:52

U nas usos to swietosc, zabrali nam indeksy i wszystko przeniesli tam: plany zajec, rozdzal na grupy, egzaminy, zaliczenia, oceny, podania, blablabla, wszystko ;<

marika299 > 03-09-2010, 23:26

heh ale poruszcie tematy,ja to nie wiem nawet o co kaman z tymi studiami,papieram,rejestracjami,jakas magia 8O no ale mam jeszcze rok zeby sie dowiedziec kurde dosiunia zazdroszcze Ci troche ze sobie juz wracasz do domku a ja musze jeszcze posiedziec z 9miechow.mimo wszystko czas szybko leci,wydaje mi sie ze co dopiero wyjechalas i juz wracasz.ej ja mysle ze jak juz skonczysz operkowanie to napiszesz jeszcze jakiegos posta!!

dosiunia > 03-09-2010, 23:35

Podsumowujacego gorzej jak nie wroce, porwa mnie po drodze dla okupu czy cokolwiek ;d nie no, za rok Anglia mam nadzieje, jako au pair, a moze nie, pozyjemy-zobaczymy, o ile przetrwam studia

Yoanna > 04-09-2010, 1:58

dosiunia to indeksow juz nie macie? moja mama nigdy nie moze przezyc, ze jak to jest, ze ja indeksu nie mam :lol: :lol: :lol:

dosiunia > 04-09-2010, 11:48

no niestety nie mamy, z tego co mi wiadomo, szkoda, zadnej pamiatki dla wnukow ;<

mloda > 04-09-2010, 13:26

[quote name="dosiunia"]U nas usos to swietosc, zabrali nam indeksy i wszystko przeniesli tam: plany zajec, rozdzal na grupy, egzaminy, zaliczenia, oceny, podania, blablabla, wszystko ;<[/quote]

I BARDZO dobrze!!! Nie martwisz sie we wrzesniu, zeby jakiegos profesrka po Toruniu albo Bydgoszczy albo jeszcze dalej szukac, bo koles nie mial czasu po egzaminie dac wam wpisow! USOS ulatwia zycie i kazdy kto troche juz postudiowal Ci to powie. Indeks to tylko kartki appieru, co mi za pamiatka! NAjlepszymi wspomieniami beda ludzie, imprezy, nieprzespane noce... Ale na pewo nie to zielone cos, o ktorym i tak zpaomnisz i znajdzie sie pozniej gdzies zakurzone...

dosiunia > 04-09-2010, 16:12

nieprzespane noce to chyba o pracy, nie? ;(( xd
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia