• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

Tina > 28-03-2012, 10:40

Z tego co wiem to teraz tak właśnie jest - trzeba pokazać jakiś dokument tożsamości.

Piotr > 28-03-2012, 11:02

Ciekawe czy rodziny tez tak musza??Jesli tak to nie bedzie scamerow na tej stronie czyli duzy plus.To jest cos nowego ja tam znalazlem rodzine i nic nie przesylalem,ale te informacje u nich zostana,raczej nie ma co sie obawiac.Wszyscy powinni byc jakos weryfikowani rodziny tez nie tylko losowo wtedy nie bylo by scamerow,a ta strona juz jest jedna z najbezpieczniejszych.

bossowsky > 28-03-2012, 11:59

dostalam maila jakis czas temu , ze jest nowy regulamin i cos tam bylo o zwiekszonym bezpieczenstwie. wiec mysle , ze to to. ale nawet nie wchodzilam na swoj profil od dluzszego czasu .

strawberries > 30-03-2012, 20:58

hmm... no cóż wysłałam zapytanie do nich, żeby uspokoili moje wątpliwości, ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi, więc już nie wiem co o tym sądzić... a póki, co pewnie rodzinki zainteresowane mną, już znalazły inną au pair

disorder > 23-09-2012, 18:02

Hej! Jestem zarejestrowana na stronce cenzura. net i wysylalam duzo aplikacji - idiotka, nie mialam pojecia ze jest limit!!! Teraz nie moge nic wysylac tylko pojawia sie:

Unfortunately, you can currently not send any applications. Reason: You have too many open threads. Click here to find more information.

Chcialam bym sie dowiedziec czy bede mogla jeszcze wysylac jakies zgloszenia i jak tak to za ile? Niestety nie da się kliknac 'here' xd nie ma zadnego odnosnika i nie wiem gdzie znalezc takie informacje!

Czy teraz pozostalo mi czekac na odzew rodzinek do ktorych aplikowalam lub kupienie premium? :c

angelaa > 23-09-2012, 20:06

tak, teraz musisz poczekać, aż rodzinki Ci odpowiedzą. Swoją drogą ja też zawsze wysyłałam mase zgłozen, a nigdy mi się takie coś nie przytrafiło...poczekaj dzień, rodzinki odpowiedzą i będzie normalnie

disorder > 23-09-2012, 20:38

Dziękuję za odpowiedz. Rodzinki się odzywają, mogłam wysłać jeszcze 2 aplikacje po tym jak dostałam odmowy więc podejrzewam, że jeszcze ich trochę będę mogła wysłać jak poczekam

angelaa > 23-09-2012, 21:18

im więcej rodzinek zrezygnuje, bądź Ty zrezygnujesz z nich, tym więcej będziesz mogła wysyłać aplikacji. w jakim kraju szukasz?

disorder > 23-09-2012, 22:31

W UK, bardzo zależy mi na Londynie. Dużo rodzinek ale i duża konkurencja więc trzeba trochę tych aplikacji powysyłać :p

Już miałam znalezioną tam rodzinę, wydawała się idealna i w momencie kiedy mialam dezaktywować konto kiedy Ci ze mnie zrezygnowali bo nie mogłam przystać na ich "sugestię" żebym przyjechała 5 dni wcześniej -.- Ciężko mi teraz zaakceptować inną lokalizację niż Londyn kiedy już go miałam jak na dłoni...

angelaa > 23-09-2012, 23:34

skoro nie boisz się szukać rodzinki przez APW, to spróbuj też na gumtree.co.uk
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna