-
-
Re: Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?
puella > 31-12-2009, 0:01
[quote name="Kajtka"]nie mam w końcu aż tyle doświadczenia bo ok 1 700 godzin...[/quote]
Kajtka chyba trochę przesadzasz... Może dopisz sobie jeszcze z 1000h ;P
Ja mam ciut ponad 200h i jakoś na razie się nie martwięGdybym miała tyle co ty spałabym spokojnie... -
Kajtka > 31-12-2009, 0:02
z czego widziałam co dziewczyny piszą to wydaje mi się to mało -
puella > 31-12-2009, 0:05
ja biorę poprawkę na to co dziewczyny piszą a ile faktycznie mają przepracowane :lol: -
nina15 > 31-12-2009, 0:07
wiecie co w zeszłym roku ja przedstawiłam mało referencji bo mi sie nie chciało ich zbierac album miałam tez beznadziejny i mnostwo rodzinek sie do mnie odzywalo, no ale musialam zrezygnowac z wyjazdu. a teraz mam duzo godzin postaralam sie z albumem i ciszaaaaaa.... no ale zawsze tak mialam ze jak sie nie staralam to wszystko sie ukladalo;] -
Kajtka > 31-12-2009, 0:11
też prawda, ja tam jakos mega tez sie nie staralam, troche poszalalam z rekomendacjami znajomych :lol: ale co ja moge za to jak wszyscy chcieli wypelniaca tak musialam pare osob pominąć bo juz by przesada byla
poki co dalej szukam pracy jako opiekunka ale w moim studenckim opolu marnie z tym :? -
Sprytny Lisek > 22-01-2010, 18:28
Cześć dziewczyny! Kurcze, widze, że nie tylko ja mam taką denerwującą cisze...9dzień aupair roomu i nic, żadna rodzina sie nie pojawiła. Już zaczynam teorie wymyślać, co jest nie tak ze nikt...Ale skoro nie tylko ja tak mam, to może nie jest ze mną tak źleI widze, że nie tylko ja mam ciśnienie, bo nie poszłam na studia, a z wyjazdem ciągle nic nie wiadomo... straszne to wszystko. ! No ale nadzieje mam, bo głupio chyba tak sie poddać w połowie drogi. Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam! -
Kajtka > 22-01-2010, 18:29
Sprytny Lisku a z jakiego biura bo nie pamiętam [ ja ostatnio mało co pamiętam] ?? : )
ano ja nie mogę narzekać, bo spokoju to najdłużej to chyba miałam 3 dni
tak się ciągle coś dzieje -
marlenao > 22-01-2010, 18:48
[quote name="Sprytny Lisek"]Cześć dziewczyny! Kurcze, widze, że nie tylko ja mam taką denerwującą cisze...9dzień aupair roomu i nic, żadna rodzina sie nie pojawiła.[/quote]
9 dzien? na kiedy masz wpisany wyjazd? jaka data? ja na pierwsza rodzine czekalam 3 miesiace prawie =) -
Sprytny Lisek > 24-01-2010, 1:34
z proworku, pierwszy możliwy wyjazd miałam na 22 luty, ale teraz już chyba 8marca najbliższy...o ile ktoś sie odezwie i to ktoś ciekawy. Zastanawiam sie troche czy sobie profilu na greataupair nie zrobić, co o tym myślicie, warto? Ale rozbieżność..3miesiące czekania i 3dni spokoju... -
marlenao > 24-01-2010, 7:40
to dziwne ze rodziny sie nie zglaszaja! ja tyle czekalam bo mialam aupairroom od lutego a wyjazd zaznaczony dopiero na sierpien i tak 2-3 miesiace przed data wylotu zaczely sie rodziny odzywac..