• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?

• Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?
  • Re: Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?

puella > 31-12-2009, 0:01

[quote name="Kajtka"]nie mam w końcu aż tyle doświadczenia bo ok 1 700 godzin...[/quote]

Kajtka chyba trochę przesadzasz... Może dopisz sobie jeszcze z 1000h ;P

Ja mam ciut ponad 200h i jakoś na razie się nie martwię Gdybym miała tyle co ty spałabym spokojnie...

Kajtka > 31-12-2009, 0:02

z czego widziałam co dziewczyny piszą to wydaje mi się to mało

puella > 31-12-2009, 0:05

ja biorę poprawkę na to co dziewczyny piszą a ile faktycznie mają przepracowane :lol:

nina15 > 31-12-2009, 0:07

wiecie co w zeszłym roku ja przedstawiłam mało referencji bo mi sie nie chciało ich zbierac album miałam tez beznadziejny i mnostwo rodzinek sie do mnie odzywalo, no ale musialam zrezygnowac z wyjazdu. a teraz mam duzo godzin postaralam sie z albumem i ciszaaaaaa.... no ale zawsze tak mialam ze jak sie nie staralam to wszystko sie ukladalo;]

Kajtka > 31-12-2009, 0:11

też prawda, ja tam jakos mega tez sie nie staralam, troche poszalalam z rekomendacjami znajomych :lol: ale co ja moge za to jak wszyscy chcieli wypelniac a tak musialam pare osob pominąć bo juz by przesada byla

poki co dalej szukam pracy jako opiekunka ale w moim studenckim opolu marnie z tym :?

Sprytny Lisek > 22-01-2010, 18:28

Cześć dziewczyny! Kurcze, widze, że nie tylko ja mam taką denerwującą cisze...9dzień aupair roomu i nic, żadna rodzina sie nie pojawiła. Już zaczynam teorie wymyślać, co jest nie tak ze nikt...Ale skoro nie tylko ja tak mam, to może nie jest ze mną tak źle I widze, że nie tylko ja mam ciśnienie, bo nie poszłam na studia, a z wyjazdem ciągle nic nie wiadomo... straszne to wszystko. ! No ale nadzieje mam, bo głupio chyba tak sie poddać w połowie drogi. Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam!

Kajtka > 22-01-2010, 18:29

Sprytny Lisku a z jakiego biura bo nie pamiętam [ ja ostatnio mało co pamiętam ] ?? : )

ano ja nie mogę narzekać, bo spokoju to najdłużej to chyba miałam 3 dni

tak się ciągle coś dzieje

marlenao > 22-01-2010, 18:48

[quote name="Sprytny Lisek"]Cześć dziewczyny! Kurcze, widze, że nie tylko ja mam taką denerwującą cisze...9dzień aupair roomu i nic, żadna rodzina sie nie pojawiła.[/quote]

9 dzien? na kiedy masz wpisany wyjazd? jaka data? ja na pierwsza rodzine czekalam 3 miesiace prawie =)

Sprytny Lisek > 24-01-2010, 1:34

z proworku, pierwszy możliwy wyjazd miałam na 22 luty, ale teraz już chyba 8marca najbliższy...o ile ktoś sie odezwie i to ktoś ciekawy. Zastanawiam sie troche czy sobie profilu na greataupair nie zrobić, co o tym myślicie, warto? Ale rozbieżność..3miesiące czekania i 3dni spokoju...

marlenao > 24-01-2010, 7:40

to dziwne ze rodziny sie nie zglaszaja! ja tyle czekalam bo mialam aupairroom od lutego a wyjazd zaznaczony dopiero na sierpien i tak 2-3 miesiace przed data wylotu zaczely sie rodziny odzywac..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia