• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

Aisling > 06-06-2011, 20:39

Trochę nas tam będzie dziewuszki. Chyba nigdy nie było takiego wysypu au pair w Madrycie? ;>

ladymadrid > 06-06-2011, 20:58

Oj, był, był! w tamtym roku na 15 domków na jednej ulicy w Las Rozas były 4 au pair, z czego 3 Polki w tym roku zapowiada tyle samo i ile nie więcej.

z_t > 06-06-2011, 22:22

rosaria byc może tam gdzie dałaś mi namiar, ale to nie jest pewne

Czekam aż mi odpiszą, nie wiem wczoraj posłałam kolejną wiadomość i na razie nie mam odp

jeszcze mam oferte z Norwegii ale nie wiem wole Hiszpanie.

Me encanta el idioma español

rosario > 06-06-2011, 22:49

czyli myślisz, że jacyś spoko ci ludzie, tak? to dobrze

daj nam od razu znać, jeśli podejmiecie jakieś decyzje

z_t > 07-06-2011, 9:33

nie wiem nie odpisują mi teraz jak posłałam zdj, nie wiem czy doszła ta wiadomosc, ale mam w wysłanych, zawsze na drugi dzień była odpowiedź? mam pisac cos czy nie bo już sama nie mam pojęcia, a coraz mniej czasu

pryncypia > 07-06-2011, 11:46

Spokojnie, spokojnie, ja miałam identyczną sytuację, a okazało się, że musieli się zastanowić i dzień później już napisali, że mnie wybrali. Wdech, wydech, nie stresuj się

z_t > 08-06-2011, 10:12

Odpisała mi, że nie mogła wcześniej oraz że ma moje zdjęcia i swoje wybierze i wyśle jak będzie miała chwilę wolnego. Ale ja nadal nie wiem czy mnie chcą czy nie a 25 czerwiec jest za pasem do tego mam egzamin w szkole ja wykituje już mi się tak nie chce uczyc. Dlaczego ja robie wszystko na ostatnią chwilę Jeszcze jak się okaże, że jadę to będe musiała kupic rzeczy na wesele mojej koleżanki, bo przyjechałabym tylko na 3 dni :roll:

P.S prawda, że mam piękny av <3 :mrgreen:

bananowa > 08-06-2011, 21:37

jestem w Hisszpanii od 4 dni! dokladnie to w Voldemorillo, 42km od Madrytu. Nie bedzie problemu z dojazdem do centrum wiec jesli ktoras ma ochote mozemy wyskoczyc na jakas impreze w piatek, sobote lub niedziele. albo najlepiej we wszystkie te dni, bo ja tu nie wysiedze. nie znam nikogo, jestem sama wiec przyda mi sie troche zycia.

anika1992 > 13-06-2011, 18:37

Tak, tak, tak!! Ja jestem w Niemczech, ala mam tu fajne loty ryanairem Moglabym byc w Madrycie w iatek wieczorem, a wyjechac w niedziele, musze tylko znalezc kogos, kto by mnie przenocowal Chcialabym tez co pozwiedzac

Aisling > 13-06-2011, 18:49

anika1992, jesteś szalona! Hahaha. Ale super. Zapraszamy. Chociaż ja będę dopiero za dwa tygodnie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia