• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Little Michael In Big World

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Little Michael In Big World

• Little Michael In Big World
  • Re: Little Michael In Big World

Johnson > 30-05-2010, 18:22

Sluchajta ;d

wpadlem na szatanski pomysl ;p

Camp in America,

co o tym sadzicie ? Myslicie ze zdarze jeszcze leciec ?

Da sie na tym cos odlozyc ?

julita883 > 30-05-2010, 18:33

Ja w tym roku jade na campa A dokładnie za 15 dni lece....jeżeli chcesz wyjechac w przyszłe wakacje musisz złożyć dokumenty już w październiku aby od listopada Twoja aplikacja była dostępna dla pracodawców i pod koniec roku miałeś camp. Czy sie da odłożyć?? Hmmm trudno powiedzieć ja bede mieć zagwarantowane 1254$ za 9 tygodni pracy i to wszystko chce przeznaczyć na podróże jak jedziesz drugi raz masz min 1800$ ale większosc campów płaci i tak ponad 2000$. Dla mnie to fajna opcja ale zobacze jak to będzie wyglądać w praktyce. Jak masz jakies pytania pisz na priv lub gg. Pozdro

Yoanna > 30-05-2010, 18:43

jak na moje oko to ma sie gorsze warunki niz au pair.. mniej kasy, bez samochodu, a jak z zakwaterowaniem? ma sie wlasny pokoj czy trzeba z kims dzielic?

Johnson > 30-05-2010, 18:44

ale jednak usa ;p

kurde

chce gdzieś lecieć na te wakacje, choćby za 2-3 tygodnie, mogę się spakować i lecieć !

Johnson > 30-05-2010, 20:30

Yoanna odezwij sie do mnie ;P

Yoanna > 30-05-2010, 20:54

odzywam sie ;D

Johnson > 30-05-2010, 20:55

gg, facebook a nie tutaj

julita883 > 30-05-2010, 21:02

[quote name="Yoanna"]jak na moje oko to ma sie gorsze warunki niz au pair.. mniej kasy, bez samochodu, a jak z zakwaterowaniem? ma sie wlasny pokoj czy trzeba z kims dzielic?[/quote]

Wiesz czy gorsze warunki to zależy na moim kampie każdy ma osobny pokój w domku który jest oddalony od dzieciaków. Pokoje są z widokiem na jezioro w domkach są kompy z których można korzystać a w dni wolne mamy do dyspozycji autko. Możemy kożystać z wszystkich atrakcji jakie oferuje camp czyli kajaki, tenis, ścianka wspinaczkowa, jakieś tam narty wodne itp. Ja np mam pracowac po 6 godzin dziennie 6 dni w tygodniu gwarantowane mam 1254 $ plus to co dostane na post campie w sumie wyjdzie około 2100$. Jak dla mnie to nie jest źle bo spędze sobie fajnie 4 miesiące w tym ponad miesiąc na podróżach ze znajomymi.

A przedewszystkim nie muszę sie użerać z dziećmi....więc jak to lubi.

Yoanna > 30-05-2010, 21:02

buhahahha ;D nie lubie gg a poza tym musze sie szykowac bo zaraz spadam na miasto chociaz sie nie chce jak cholera ale co zrobic... dlugi weekend mamy i kaza swietowac ;P

a na fejsbuku sie odezwalam lol ty mlody lepiej kombinuj bo ja ciebie chce w londynie w tym roku widziec!!! nie wiem jak to zrobisz ale nie obchodzi mnie to ;P masz byc i tyle!!

Yoanna > 30-05-2010, 21:04

aha sranek, to nie tak zle bo myslalam ze was zakwateruja niewiadomo gdzie. no i dobrze ze jakas kaska tez na koniec wpada
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia