• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

asiafrugo > 02-04-2008, 20:00

Ja w Rynairze usiadłam na wyj?ciach ewakuacyjnych i nie było w?sko :lol: i chyba zimno też nie było, nie pamiętam w sumie :lol: a najbardziej podobalo mi sie w Monarch'u nawet telewizorki były i można było film ogl?dać :wink:

Vorissa > 02-04-2008, 20:23

hm, nie wiem, mi to kolega mówił który ma ma 190cm xD i siedział z koleżank? która ma 185cm więc razem zajmowali do?ć sporo miejsca i może im tam ciasno było :lol: :lol:

Vorissa > 02-04-2008, 20:23

hm, nie wiem, mi to kolega mówił który ma ma 190cm xD i siedział z koleżank? która ma 185cm więc razem zajmowali do?ć sporo miejsca i może im tam ciasno było :lol: :lol:

idril > 02-04-2008, 20:38

[quote name="Yoanna"]idril bo tanie linie lotnicze jeszcze nie sprzedaja na boze narodzenie.[/quote]

ja na wizzairze spawdzalam i sama sie zdziwilam ze juz byly oferty na grudzien...

najlepiej to mi sie latalo norwegianem.

a chyba na prawde najgorzej to lotem. tanie linie to to nie sa a na prawde jakos tak niesympatycznie, zle po prostu.

nie wiem moze dlatego ze przeczuwalam co bedzie na mnie czekac na lotnisku?! [ a moze raczej kto nie bedzie czekal].

jakos nie za bardzo milo to wspominam...

idril > 02-04-2008, 20:38

[quote name="Yoanna"]idril bo tanie linie lotnicze jeszcze nie sprzedaja na boze narodzenie.[/quote]

ja na wizzairze spawdzalam i sama sie zdziwilam ze juz byly oferty na grudzien...

najlepiej to mi sie latalo norwegianem.

a chyba na prawde najgorzej to lotem. tanie linie to to nie sa a na prawde jakos tak niesympatycznie, zle po prostu.

nie wiem moze dlatego ze przeczuwalam co bedzie na mnie czekac na lotnisku?! [ a moze raczej kto nie bedzie czekal].

jakos nie za bardzo milo to wspominam...

asiafrugo > 02-04-2008, 21:49

Taaa Norwegian też całkiem sympatyczny jest i taniocha, za bilet w obie strony do Norwegii płaciłam 140 zł wiecej mnie wyniósł dojazd do Wawy niż sam lot...

asiafrugo > 02-04-2008, 21:49

Taaa Norwegian też całkiem sympatyczny jest i taniocha, za bilet w obie strony do Norwegii płaciłam 140 zł wiecej mnie wyniósł dojazd do Wawy niż sam lot...

Ninka Jones > 03-04-2008, 10:22

a ja nie latalam nigdy wiec sie nie wypowiadam

Vorissa nie przejmuj sie na razie. ja znalazlam pod koniec maja, a zaczelam szukac na poczatku. im pozniej znajdziesz tym lepiej. wiesz jak sie konczy wiekszosc wyjazdow duzo wczesniej zaplanowanych?

Ninka Jones > 03-04-2008, 10:22

a ja nie latalam nigdy wiec sie nie wypowiadam

Vorissa nie przejmuj sie na razie. ja znalazlam pod koniec maja, a zaczelam szukac na poczatku. im pozniej znajdziesz tym lepiej. wiesz jak sie konczy wiekszosc wyjazdow duzo wczesniej zaplanowanych?

idril > 03-04-2008, 13:09

zgadzam sie z Nina.

sama sie o tym przekonalam. nie zycze takich atrakcji nikomu...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia