• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 30-08-2007, 11:39

Agus, zapraszam...

Ja stwierdzilam,ze musze sie najpierw oczyscic i nie jem 2 dni :lol:

I dzisiaj zaczelam dzien kubkiem herbatki

A tu mi wczoraj Agnieszka pisze,ze idziemy jutro (tzn.juz dzisiaj) na goraca czekolade....NO WAY !!

WAMPIREK > 30-08-2007, 11:46

Wczoraj skonczylam prace o 3 Dziecko mi dziadkowie zabrali (ohhh dankuje )...ale zanim sie wybralam z domu to bylo przed 5.

A bo to najpierw trzeba cos zjesc, a to trzeba sprzatnac, a to cos jeszcze...pozniej jeszcze pol godziny szukalam baterii do cyfrowki ,a na koniec Agnieszka zadzwonila...i wyjsc z domu sie nie da

No ale jak wyszlam to juz wyszlam na dobre ... Poszlam sobie tradycyjnie nad morze (a i owszem),ale tym razem w inne miejsce...

Porobilam pare zdjec...a pozniej sobie usiadlam i ogladalam przyplyw...Zadziwiajace jak w krotkim czasie morze zalewa plaze...

A gdy juz zmarzlam wrocilam sobie do domku....

Zrzucilam zdjecia (zdjecia zrzucalam przy hostce-a ona chyba z nadzieja,ze jej pokaze siedziala i sie usmiechala...a ja zdjecia zrzucilam,laptopa zamknelam...posiedzialam troche i zwialam jej do pokoju poogladac zdjecia :twisted: Taaa jeszcze czego,bede jej dawala moje zdjecia ogladac...niech spada :lol: )

Pogoda nam sie popsula :/ No nie !! A w sobote ma byc "Jersey live"- festival of music...

A dzisiaj wieczorem gdzies wybywamy z Agnieszka...Poki co celu nie mamy,ale wybywamy...problem w tym tylko taki,ze on pracuje do 20 :/

Klarasek > 30-08-2007, 12:01

czyli jednak obudzilas maluszka?bad girl...

(-:MARZENA:-) > 30-08-2007, 12:05

chcialam Ci zostawic notke na flogu ale cos mi sie porobilo z kompem i nie moge :-( ale milo bylo zobaczyc jak wygladasz :-) zazdroszcze Ci tej Jersey troszeczke ;P

WAMPIREK > 30-08-2007, 12:17

Klara -> sam wstal 8)

Marzenka -> dziekuje za checi Co do Jersey...wyspa jest rzeczywiscie sliczna...jesli masz ochote to zapraszam, ja za 3 tyg ja zwalniam...moje miejsce czeka

(-:MARZENA:-) > 30-08-2007, 14:38

ja jako au pair jestem zawsze tylko na summer bylam tu 2 miesiace...eh...na Twoje miejsce z checia bym sie skusila ale jednak bede walczyc o studia w PL :-)

WAMPIREK > 30-08-2007, 15:54

No ja tez bede walczyc o studia w PL dlatego tez wracam...chociaz na poczatku plany byly inne...ale jak widac,zycie weryfikuje plany

Powodzonka :*

Ninka Jones > 30-08-2007, 19:15

gra ktos ciekawy na tym festivalu?

podoba mi sie spadajaca hostka xD

WAMPIREK > 30-08-2007, 20:24

Pracowity mialam dzisiaj dzien i co mam w nagrode (?) BABY-SITTING ...

No wrrr...padam na twarz,a tutaj znowu musze z nim siedziec

WAMPIREK > 30-08-2007, 23:58

Koniec pracy na dzisiaj..jupi !!

Umieram ze zmeczenia...

Jeszcze jutro i weekend )))

A jutro po pracy ide na spotkanie z Panem N. A tak mi sie nie chce :/ No ale jak sie juz umowilam to pojde...moze jakos to przezyje...

Wiecie co moj maly dzisiaj zrobil ?

Rozlal jogurt na kola swojego rowerka a pozniej jezdzil nim po pokoju...chyba nie musze mowic,jak pozniej pokoj wygladal :?

DOBRANOC :*
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia