-
-
Re: Summer Adventure
edytag > 18-07-2007, 15:16
ja jestem zdania ze wszedzie sa ludzie i ludziew kazdym kraju sa Ci co traktuja au pair dobrze i tacy co zle, kiedys slyszalam poglad ze jak hostka byla kiedys au pair to bedzie dobrze!!ihihiih oj polemizowalabym z tym i to bardzo Moja siorka powiedziala, ze nie bylaby au pair dla rodziny z Afryki, Indii i Polski taki poglad chodzil jak ona wyjezdzala do Uk na au pair!
Sadze ze jak ma sie ustalony grafik to jest sprawa au pair co ona robi po pracyale chyba tylko czesc hostow tak sadzi!!i w tym caly problem! jestesmy dorosle
Nie daj sie im pomysl ze to tylko na wakcje a takich rodzin jak oni i gorszych jest mnostwo
Raz slyszalam od swojej hostki ze jej kolezanki au pair wychodzila po prcay co noc z kims innym itp. az pewnego dnia rzuciala prace i jakis facet ja zabraldruga strona jest taka ze dziewczyna miala 3 dzieci z piekla rodem, ktore pluly bily ja i wyzywaly rozbiegaly sie w rozne strony swiata!!musiala prac prasowac i sprzac!!non stop! wolne tylko wtedy jak dzieci byly w szkole a jak sie szkola skonczyla non stop z nimi! i czemu sie dziwic ze uciekla????rok temu znalam dwie au pair z tej rodziny wiec wiem jak im bylo ciezko!!a i ta hostka tej laski nazwala ja ku....a! brak slow!!rodzina z agencji ale interweniowac sie nie da poniewaz wlascicielka agencji to dobra znajoma ich hostki w tamtym roku dziewczyny dzwonily mowic ze jest zle -
Ninka Jones > 18-07-2007, 15:40
ojoj, to nie fajnie :/ no ja twarda jestem i tak wlasnie do tego podchodze, ze to tylko na wakacje. Jakbym miala tu zostac caly rok to chcialabym zmieniac, ale jeszcze te 7 tygodni wyrzymam.
dzieki dziewuchy! -
WAMPIREK > 18-07-2007, 17:22
Ninka zaraz bede czytac Twoja wieeelka wypowiedz....bo poki co nie wiem o co chodzi... -
idril > 18-07-2007, 17:25
wescie ja to musze chyba przestac czytac te wasze opowiesci o zlych rodzinach bo coraz bardziej sie boje swojej...
jejku :? -
WAMPIREK > 18-07-2007, 20:53
O matko !!! Ninka,ta babka jest jeb*a na maksa 8O
Daj znac jak bedziesz na SKYPE
3maj sie :* -
Ninka Jones > 18-07-2007, 21:21
idril nie panikuj, pozytywne nastawienie to juz polowa sukcesu, jakbym z negatywnym przyjechala to juz pewnie bym wymiekla i siedziala w domu. nie ma co sie martwic! a jak ma Ci to pomoc to nie czytaj nic do wyjazdu ^^ -
WAMPIREK > 18-07-2007, 21:33
jak cos to mocno zacisnac zebyi jakos wytrwac... -
idril > 18-07-2007, 22:21
ja mam na razie bardzo pozytywne nastawienie [nie wiem jak to robie po tych wszystkich fascynujacych przygodach jakie mnie spotkaly] ale im blizej mojego wyjazdy tym cisnienie rosnie i tak jakos to wychodzi...
poza tym teraz dziewczyny to ja z innej troche beczki:
moja hostka bedzie mnie odbierac z lotniska i bede z nia jechac samochodem do ich miejscowosci i teraz chodzi mi o to [wiem ze juz bylo kiedys podobne zapytanie, ale...] o czym mozna rozmawiac w czasie podrozy? bo wiecie wszystkie istotne dla mnie sprawy mialam juz obgadane z nia w mailach - przynajmniej tak mi sie wydaje - a teraz w zwiazku z perspektywa spedzenia z nia sam na sam okolo 3 godzin troche mnie przeraza... no a jak wy bylyscie w takiej sytuacji to o czym rozmawialyscie? -
Ninka Jones > 18-07-2007, 22:25
ojoj kochana, ja Ci nie pomoge, bo ja jechalam autobusem, a potem jakies 20 minut samochodem z hostami. Nie pytali mnie o wiele bo widzieli ze jestem zmulona po podrozy ^^ moze warto jeszcze najistotniejsze sprawy na zywo przedyskutowac? -
Ninka Jones > 18-07-2007, 22:55
Dzizys chce juz niedziele! Bede miec wolne i caly dzien przed TV przesiedze bo w Channel 4 jest impreza T4 On The Beach i graja moje Slonca! Boze nie widzialam ich od ponad miesiaca! Na pewno opaleni bo prawie caly miesiac przesiedzieli na Barbadosie. Matko jak Danny wyskoczy z takimi wlosami, jakie mial tam na zdjeciach to koniec mojej milosci do niego! :lol: ha! i mi nie wyskocza z ogladaniem swoich programow bo Channel 4 mam w zlomiku ktory stoi w moim pokoju ^^
CHCE NIEDZIELE!
i znow was mecze moim chorym uczuciem xD