• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

maya > 18-07-2006, 14:20

Maada,?licznie dziękuje :* tak wła?nie my?lałam żeby tam kupić,hehe.A ile to wogóle kosztuje,bo bede kupowac od razu kilka

maada > 18-07-2006, 14:43

Maju, grosiczki jakies -8 czy 10 zl moze....Ja w ogole niepotrzebnie kupowalam, bo poprzednia oper zostawila to u moich hostow......

maya > 18-07-2006, 14:55

Eeee,to spoko Kurcze,musimy się koniecznie spotkać we 3 A wracasz na ?więta do Polski,bo cholera bilety sa drogie jak nie wiem co :?

maada > 18-07-2006, 15:12

Nie wracam raczej na swieta mimo ze mnie korci...Wiem ze moja amerykanska przygoda raczej juz sie nie powtorzy i wole sie przemeczyc i za te kase cos zobaczyc tutaj...A moi rodzice chyba przyjada na wiosne mnie odwiedzic, wiec wytrzymam :wink:

Maju, musimy sie koniecznie spotkac Zapraszam do mnie do VA, blisko do Waszyngtonu DC...Przeciez musicie zobaczyc stolice :wink: No a ja tez na bank bede w CA, ale dopeiro w trakcie 13-miesiaca...Chyba ze, jakims cudem cos jescze sie wydarzy...Moj host ma tam rodzine, wiec kto wie... :wink:

maya > 18-07-2006, 15:42

Zobaczymy się napewno.Ja raczej też nie planuje wracać na ?wieta do Polski :? Ale bedzie przecież 2tygopdniowy urlop wiec można pojechac np na Floryde,co wy na to? Ale my za?miecamy Madzi w?tek

bUka > 18-07-2006, 22:19

hehe mi to nie przeszkadxa... a zasmiecajcie sobie.... ja tez niestety do polski nie wracam na swieta, chociaz naweet nie wyobrazacie sobie jakbym chciala... zobaczyc rodfzinke, mego mezczyzne i w ogole.... ale ten rok zlecfi szybko... nawet sie nie obejze... pozatym kasa... w koncu marnowac tyle dolcow tylko po to zebyu na gora 2 tygodnie do polski przyjechac... wole przywiezc troche swoich groszy do plo i tutaj sie obkupic :?

a co do tej florydy, bo bardzo mi sie ten pomysl podoba :twisted: 8) :lol: [/list]

maada > 19-07-2006, 1:08

mi tez bardzo sie podoba i juz sie pisze na to ale dolozylabym do tego opcje -rejs z florydy po karaibach (za $300 mozna znalazc, a rewelacja naprawde :!: ) Co Wy na to :?: :wink:

bUka > 19-07-2006, 8:01

jak uda mi sie uzbierac kase to czmu nie.... 8) :lol: teraz zbieram anrazie na cyfrowke, bo bez tego ani rusz

maya > 19-07-2006, 9:13

Jestem za Karaibami-łojejuuuu byłoby cudownie!Ja na szczę?cie nie bede musiała zbierac na cyfrówke bo kupuje przed wyjazdem w Polsce

bUka > 19-07-2006, 9:46

hmmm ale zaraz po cyfrowce, w kolejce czeka iPod nano... wypatrzylam juz sobie w sklepie 8) :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia