• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Asienka > 04-07-2006, 14:18

no wlasnie, wiedza juz twoi rodzice?

mysle, ze problemow byc nie powinno z tym imieniem, ale nie ma co, inteligentna twoja hostka jest

kiedy i na ile jedziesz do wloch?

hehe in the middle of nowhere...dobre :lol:

Yoanna > 04-07-2006, 16:12

wcale ze niefajne

do wloch 5 sierpnia na dwa tyg

rodzice nic w ogole nie wiedza, mialam niby wracac na wyniki matur, ale cos mama teraz w mejlu pytala sie mnie czy wracam czy oni maja skladac moje podania heheh wiec moment prawdy sie odwleka

fak, oko mnie strasznie boli od wczoraj, nie wiem czemu, nie wiem co robic..

Pigwa > 04-07-2006, 19:20

no jestem juz na necie...

tez mam cos z netem i nie moge sygnalu puscic wiec dzoanna dzwon jak chcesz ja mam w dupie ta rodzinke i bede gadac nawet przy nich...

co do wypadu w niedziele...hmm jeszcze niewiem bo niewiem co sie bedzie dalej dzialobo napewno dlugo nie zamiezam tu zostac...

to sa jakies slumsy masakra wszedzie brud, smrud i pelno puszek

jacys wytatulowani kolesie stoja zawsze kolo domu i najczesciej jeszcze policji sie tlumacza ze nic nie robie....

jestem tu 2 dni ale jak narazie jest caly czas to samo wiec watpie ze takie widoki to chwilowa sytuacja...

jak by mnie kto szukal to jestem w laindon zadupie za ilford :mad:

WAMPIREK > 04-07-2006, 22:34

No Yoanna to miłych wakacji z rodzink? ... A kiedy wracasz do PL...a pocz?tku myslalam,ze Ty na dłuzej zostajesz w UK...

Yoanna > 05-07-2006, 14:32

bo zostaje na dluzej przynajmniej na rok

gadalam dzis z pigwa, jejku po chamsku z tym miejscem, zapomnoec powiedziec ze sie przeprowadzaja... ehhh... pigwus mam nadzieje ze jakos to sie ulozy, cos wymyslimy, wpadnij w niedziele do nas to pogadamy dluzej...

a ja dzis pracuje caly dzien, od 7am do 8pm a moze i dluzej... tez sie ciesze ;/

WAMPIREK > 05-07-2006, 18:37

To Ty Yoanna ,zapracowana kobieta jestes .Twoi rodzice wiedza,ze chcesz zostac na dluzej ?? U moich priorytetem jest szkola,studia.Jak zrobie min.3 lata (licencjat) to moge robic wszystko.Moi nie uznaja (a szkoda) ,ze moglabym po maturze nie isc na studia...uznaja za to dziekanki ;p

Yoanna > 06-07-2006, 12:42

moi nie uznaja ani gap year, ani dziekanki. hheheh. a to beda zszokowani

bUka > 06-07-2006, 12:44

łojojojoj jaka ja jestem ciekawa ich reakcji 8) .... jak już im powiesz to zdaj relacje jak to sie odbyło.... czekam z niecierpliwoscia 8)

Yoanna > 06-07-2006, 12:48

buahha ale reakcja bedzie tak za jakis miesiac ;P narazie jestem grzeczna corka

poza tym musze swoje sprawy tu uporzadkowac, a to tez troche potrwa...

maya > 06-07-2006, 12:50

Ale my mamy czas - poczekamy,hehe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia