-
-
Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA
MLODY-AU-PAIR > 21-05-2006, 15:53
Adres agnecji mam ale nie wiem czy oni podaja takie dane jak numer tel itp podali mi tylko imie i naziwkos hostow i dzieci ile maja i wiek i to wszystko -
oliwka911gt > 21-05-2006, 21:59
chlopie, ale ty robisz z siebie kaleke zyciowa!!! dzwonisz do agencji, mowisz jak sie nazywasz, nastepnie ze dzwonila do ciebie taka i taka rodzina i chalbys sie doweidziec czy zaakceptowali cie czy nie. czemu mielibt ci nie podac?? to norlane ze dzwonisz. jak ja pytalam sie o adres amilowy rodziny w agencji to wygladalo to podobnie. dzwon i tyle, nic nie tracisz!!! -
Lieveke > 22-05-2006, 0:19
Oliwka spokojnieChlopak jest jak jego nick wskazuje MLODY, zapewne zagubiony i lekko przerazony tak dalekim wyjazdem. Moze potrzebuje jakiegos przewodnika zyciowego, doradcy. A w USA wszystkiego sie nauczy i bedzie wiedzial jak wlaczyc o swoje. -
oliwka911gt > 22-05-2006, 4:09
ja rozumiem wszytsko, ale to sa oczywiste rzeczy! to ze sie wsciekam to raz, a dwa udzielam odpowiedzi. wkurza mnie fakt ze niektorzy oczywistych rzeczy nie wiedza. po cos tu jestem w koncu :wink: -
maya > 22-05-2006, 9:13
Oliwka- bezstresowo prosze -
MLODY-AU-PAIR > 22-05-2006, 17:28
No ta Oliwka to jakas jest lekko przegieta :? normalnie FREAK hehe ale tak naprawde wsciekac sie o cos takiego ???? Nie rozumiem ??? Ale dzieki za rade :lol: -
Lieveke > 22-05-2006, 18:58
Nie podskakuj Oliwce bo jak na razie to ona tu jest najwyzsza ranga -
Pigwa > 22-05-2006, 19:13
hehehe grozi ci ban :lol: :lol:
zartuje Oli taka nie jest :wink: -
Lieveke > 22-05-2006, 19:14
Oliwka chyba nie moze dac bana? Tzn. wydaje mi sie ze sama kiedys tak napisala gdzies ze takie uprawnienia ma tylko admin. -
Pigwa > 22-05-2006, 19:23
To kto zbanował Emm i Kasik 8)