• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Emi, skandynawska syrenka ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Emi, skandynawska syrenka ;)

• Emi, skandynawska syrenka ;)
  • Re: Emi, skandynawska syrenka ;)

kasik > 20-01-2006, 23:05

Moze i to co napisalas na koncu to racja, ale pozytywne nastawienie wiele daje dla samej siebie. Nie spodziewac sie zlotych gor wiadomo, z reszta za madra i doswiadczona jestes aby tego oczekiwac, ale myslec, ze bedzie ok i nowa przygoda sie rozpoczyna.. Fajnie, ze nie rezygnujesz z marzen przez porazki, w koncu one sie zdarzaja wszystkim. Zycze powodzenia no i juz jestem bardzo ciekawa jak Ci tam w nowym miejscu bedzie.

(-:MARZENA:-) > 20-01-2006, 23:18

So am I

MONIKA > 20-01-2006, 23:39

Moze wejsc na arene i pozberezniaj troche?

Gość > 21-01-2006, 1:00

oj, nawet i zbereźniać mi się specjalnie nie chce dzisiaj...

w stresie jestem, że mnie znowu po tygodniu wywal?. Tym razem nie chcę wyjeżdżać ze Sztokholmu, tylko że będę musiała jako? z nimi załatwić, czy bym nie mogła posiedzieć troszkę dłużej, bo skoro zerwałam kontakt z moim ex to nie mam się u kogo w mie?cie zatrzymać (jedyna moja znajoma jest operk?), no ale o to to się chyba będę martwić jak już dojadę i je?li się co? złego stanie.

No to ok, na dzisiaj już koniec mojego "forumowania", do łóżka idę, jutro o 8.00 muszę wstać, pewnie jeszcze tu zajrzę zobaczyć (przede wszystkim czy w pewnym zbereźnym temacie postów nie przybyło :lol: )

buźka dla wszystkich!

monica07 > 21-01-2006, 1:24

[quote name="kasik"].. Fajnie, ze nie rezygnujesz z marzen przez porazki, w koncu one sie zdarzaja wszystkim. Zycze powodzenia no i juz jestem bardzo ciekawa jak Ci tam w nowym miejscu bedzie.[/quote]

kasik z ust mi to wyjela

MONIKA > 21-01-2006, 1:40

Emi, to powodzenia, zeby sie udalo.

widzisz swinico, zbereznosci nas pojednaly. :lol:

Gość > 21-01-2006, 10:35

:lol:

ludzie się jednaj? a innym i tak źle

Yoanna > 21-01-2006, 10:44

Emi tym razem wszystko bedzie dobrze. trzymam kciuki!

Sol > 22-01-2006, 0:16

Emi ja cie chcialam miec u siebie!!!

Ale dobrze zrobilas ze nie wybralas Dani-w Szwecji bedzie ci na pewno lepiej A zreszta jak juz zaczyna sie byc auparka to sie wie ze marzenia trzeba realizowwac :!: Ja tez juz wiem i nastepnym razem wiem co wybiore.Szoda czasu na cokolwiek co nie jest do konca tym na czym nam zalezy :wink:

Gość > 26-01-2006, 15:18

No wiec neta dorwalam dzisiaj pol legalnie... Chcialam chlopakom posprzatac troche w pokojach, a tu... komp wlaczony no to wiadomo :lol:

Wlasnie wrocilam ze szkoly, kurs nareszcie jak trzeba, jedna babka z mojej grupy prowadzi konwersacje z niemieckiego, wiec juz sie zapisalam, zaczynam w poniedzialek za tydzien

Rodzinka jak na razie spoko, chlopaki fajne We wtorek pracowalam z ich byla operka i opowiedziala mi o nich co nieco - hostka podobno pedantka, ale zeby sie nie przejmowac, odbebnic swoje i miec gdzies. Host zawsze zadowolony.

W ogole host sie wydawal taki dziwny na samym poczatku, a wczoraj dzwonil do mnie wieczorem, zeby... sobie pogadac :lol: I fajnie nam sie rozmawialo.

Moj pokoj jest wyposazony we wszystko oprocz kompa, ale jak nie mam komputera to mam wiecej czasu na WSZYSTKO i czytam ksiazki, i sie szwedzkiego ucze, i TV ogladam... W sobote uderzamy wieksza grupka na Sztokholm city :lol:

Mam na kursie druga Polke, ale slyszalam od Litwinki (poczta pantoflowa), ze pracuje w weekendy, a wolne ma jakos 2 dni na tygodniu - tez mi frajda... Ale podobno zarabia cos kolo 6000kr (normalny operski zarobek to 3500 tutaj).

Cos jeszcze? Wlasciwie to chyba nic. Spadam robic cos legalnego. Najbardziej co mnie tutaj stresuje to robienie obiadow... :? Od samego rana mysle, co wieczorem zrobic - a gotuje dla calej rodziny :?

Ok, to do nastepnego, co prawda nie wiem kiedy, ale pewnie cos kolo poniedzialku. We wtorki i w czwartki mam szwedzki, a poniedzialek rezerwowany dla niemieckiego, ale jeszcze nie ten najblizszy.

Ha det bra!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia