-
-
Re: MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'
Gość > 14-10-2005, 9:16
tesknota jest wliczona w nasz 'zawod ' -
kasik > 14-10-2005, 16:39
Tesknota jest okropna, mnie zawsze tak rozrywa od srodka, nie wiem jak to opisac.
Masz jednak calkowita racje Iza -
Gość > 14-10-2005, 20:49
Bo tego sie nie da opisac ,ja sie pocieszam tym ze po jakims czasie mija ,najlepiej nie ogladac zdjec ,nie wspominac
Damy rade ,bo kto inny to za nas zrobi heee?
Znalazlam ksiazke o ktorej pisalas ,jest po $7 ale CD nie ma w niej
Warto kupic czy ta plytka jest na tyle wazna ze sie nie oplaca? -
monica07 > 14-10-2005, 21:05
Ja wzielam z cds bo naprawde caly listening jest tutaj. Moim zdaniem potrzebny. Moze ci ktos czytac, bo subskrypcja jest,ale lepiej sobie usiasc samemu, koncentracja, sluchaweczki i jedziesz
duzo tego stuffu na plytkach jest, polecam wiec z CD.
Mnie dzis tesknota tez zlapala, az tak bardzo ze zadzwonilam do swojego eks... :? Blad, duzy blad...bo naprawde byl kochany przez telefon, wspomnienia wrocily, gosh czemu czlowiek pamieta tylko dobre chwile z perspektywy czasu? Musze sobie przypomniec dlaczego z nim zerwalam, wszystko to co sie dzialo i sie opamietac.
I do kumpelek zadzwonilam...
Polandio czemu Ty tak daleko..? -
martamaua > 15-10-2005, 3:57
Fajnie masz,bo czlowiek z moim typem charakteru pamieta wiekszosc tych zlych.W sumie zalezy od sytuacji tez...pochlastac sie... -
kasik > 15-10-2005, 5:19
Monia ale akcja!!!!!!!!!!!!!!!!
Wrocilam wlasnie z au pair meeting, pierwszy szok, ze spotkalam tam 4 Polki!!!Ale lepsze, od slowa do slowa okazalo sie, ze ona byly w szkole w NY z Iwona (wiesz ktora, co ja mialam na zdjeciu) i ja zjarzylam, ze z Toba byly w szkole tez!! Ewelina i Monika. Laski sa niezle bo byly nawalone na meetingu, a Ewelina tak konkretnie i poszla gadac z lcc o zmianie rodziny!! Masz od nich oczywiscie pozdro!!!
A ja wlasnie spadam na impreze z nimi, jedziemy do DC
Swiat jest maly :wink: -
monica07 > 16-10-2005, 0:53
kasik ale rewelka
Ewelinke i Monisie z czystym sumieniem polecampozdrow je koniecznie, buziaczki macie ode mnie! Musze lasce meila napisac, po jaka cholere zmienia rodzine, wydawalo mi sie ze wszystko u niej w porzadku bylo.
A Monia (ta blondzia) to jest ta ktora mi Sebastiana 'zalatwila'.
Rzeczywsicie swiat to jedna wielka wioska -
monica07 > 17-10-2005, 16:03
co sie wku..wiam teraz to glowa mala :roll:
w tej paczce co rodzice mi wyslali byl tluczek do kotletow.
moj tatus madry ukryl w trzonku pieniadze, nie chcial bulic za przekaz skoro wyslanie paczki kosztowalo ich 408zl.
teraz ja za nic nie moge tego keszu wydostac..nie wiem juz, pilowac ten tluczek czy jak..? -
MONIKA > 17-10-2005, 16:07
:lol:
Pomyslowy tato! Ja sobie myslalam, ze oni kupe kasy ze taka ciezka pake zaplacili przeciez. Wypytaj ich z ktorej strony ta kasa jest, i probuj "otworzyc", a jak nie, piluj! A co! -
agulka > 17-10-2005, 16:22
no niezle miejsce na ukrycie kasy :lol: :lol: :lol: pomyslowy ten twoj tato :wink: