-
-
Re: agulka w krainie simsow..
kasik > 03-02-2006, 5:30
E tam ja o tym swistaku to uslyszalam dopiero dzisiaj i to troche przypadkiem od Grubej (Iza ja tak zawsze jakies "przezwiska" wymyslam, mam to we krwi, wiem, ze moze brzmi wrednie, ale mi jakos wygodniej mowic o niej Gruba niz Zora, sama nie wiem czemu :lol: ). Takze gdyby nie to, to zylabym w nieswiadomosci do chwili przeczytania posta Agi. Swoja droga, nic glupszego nie mogli wymyslic, a dzieciak mi jeszcze wmawial (swiecie przekonany, ze tak jest), ze to jest prawda i zawsze sie sprawdza. Tak sobie od razu pomyslalam, ze niektore stany to nawet zimy nie maja, ale juz mi sie nie chcialo z dzieciakiem w dyskusje wpadac. -
martamaua > 03-02-2006, 10:59
Przezwiska sa dobre co Kasik
My 'Gruba' tez 'mialysmy' z przyjaciola hehe
I jeszcze mase innych nickname'ow z ktorych polewki byly -
Yoanna > 03-02-2006, 13:59
w pL tez mowili w tv cos o tym swistaku :roll:
ja juz nie chce zimy! -
bahaha20 > 03-02-2006, 16:59
Napiszcie pliz o co chodzi z tym swistakiem, bo nie mam pojecia 8O -
(-:MARZENA:-) > 03-02-2006, 17:09
hehe- w sumie dokladnie o co ze swistakiem chodzi to nie wiem...wczoraj w radiu cos mowili i uslyszalam przelotem ze go w jakiejs sztucznej norce trzymaja- elektrycznie podgrzewanej i cos z cieniem i wychodzeniem z tej norki bylo.... -
agulka > 03-02-2006, 18:09
juz wyjasniam. wczoraj pisali o tym na naszym portalu w wirtualnej. wklejam artykul
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,81 ... omosc.html
a co do przezwisk..ja tam ostatnio nic milego na swoje dzieci nie mam..nadal sa potwory :lol: -
monica07 > 03-02-2006, 20:27
what the fu**?>! o co cha z tym swistakiem,
jakie norki ogrzewane elektrycznie? :lol: :lol: :lol: -
agulka > 07-02-2006, 3:51
tak sobie od pewnego czasu spisuje plusy i minusy pobytu tutaj.. tak na wszelki wypadek, zeby mi czasem do glowy nie przyszlo tu zostacbo oczywiscie przewazaja negatywne strony. otoz dzisiaj mialam okazje dopisac kolejna rzecz do listy..
siedze sobie u siebie w pokoju i slysze moja rozgadana hostke.. rozmawiala z kolezanka na temat wakacji, na ktore jedziemy i stwierdzila, ze fajnie, ze ja sie zgodzilam jechac, bo dzieciaki za mna lataja, to ona troche odpocznie.. hola hola.. to jest wliczane w moj urlop, wyraznie bylo podkreslone, ze sa to moje wakacje, nie praca i ze moge robic co chce, nie musze byc z nimi. i takim sposobem oznajmiam im jutro, ze nie chce jechac.. to faktycznie zapowiada sie koszmar a nie wakacje. wiecej odpoczne jak zostane sama w domu - co oczywiscie sie nie stanie, bo postanowilam ten tydzien wykorzystac
ale nic..rozmawia sobie dalej - a ze szukala czegos w szafie obok mojego pokoju to slyszalam wszystko wyraznie i mowy nie ma o nieporozumieniu. otoz oznajmila kolezance, / ktora swoja droga ma czworke potworow i obecnie szuka nawinej operki/ ze tak operka to swietna sprawa..
"ale wiesz, one moga pracowac tylko dziesiec godzin dziennie" 8O 8O :twisted: :twisted: :twisted:
jak stalam tak siadlam..no jak mnie tym podkurwila. sama pracuje niecale dwadziescia cztery tygodniowo..a tu takie cos..
:twisted: :twisted: :twisted:
komentowac nie bede..wpisalam na liste
poza tym dzisiaj znow nas zasypalo sniegiem i w zwiazku z tym banda potworow w wersji trzy.. zostaly w domu
ale jedna dobra wiadomosc sie pojawila.. byc moze w lipcu ewakuuje sie do irlandii i juz nie jako operkaznajomi sie dziwia, ze ja chce z usa wracac.. jakby to jakis raj byl..
ps. swistak co do mojej miejscowosci sie nie pomylil.. :roll: -
Gość > 07-02-2006, 6:18
Chce Ci dzieciaki wcisnac dzieciaki w Twoje wakacje ??? :evil:
A to wredna malpa !!! NIE DAJ SIE !
a dokad jedziecie ???
a o swistaku to slyszalam jeszcze jak mala bylam ,z tym ze przegapilam go bedac tutaj ! -
MONIKA > 07-02-2006, 7:50
Aga, jak chcesz, wpadaj na ten czas, kiedy Twoi beda na wakacjach do mnie! powaznie mowie... :twisted:
a hotka, swinia na maxa. niech by moja sprobowala. :evil: