• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

(-:MARZENA:-) > 23-03-2006, 14:11

hehe a gdzie do tej Anglii dokladnie?

Dorothy > 23-03-2006, 15:34

ja dopiero dzis umowe podpisalam wiec nic jeszcez nie wiem ale planuje Londyn lub okolice Pozdrawiam

Yoanna > 23-03-2006, 15:36

i dobrze planujesz

Asienka > 29-03-2006, 13:35

Dzien dobry

Przyszedl czas, zeby sie przywitac, gdyz najprawodpodobniej dolacze do grona operek w nie az tak bardzo odleglej przyszlosci.

Czytam to forum od prawie roku, takze w temacie siedze dlugo, niestety tylko teoretycznie, bo w praktyce nie mialam okazji sprawdzic jak to wszystko wyglada.

Nazywam sie Asia, mieszkam i ucze sie w Opolu w klasie maturalnej LO.

Od dlugiego czasu nosze sie z zamiarem rocznego wyjazdu jako au pair. Na poczatku myslalam o USA, potem o UK, a teraz jestem prawie, ze zdecydowana na Francje.

Izka > 29-03-2006, 13:58

Witam wszystkich

Jestem Iza i obecnie studiuję anglistykę na pierwszym roku.Byłam Au PAir do?ć krótko bo tylko trzy miesi?ce.Jednka teraz kolejny raz zamierzam wcielić się tę rolę na okres wakacji. Obecnie jestem w toku poszukiwań jakiej? very friendly rodzinki :wink:

Zobaczymy co z tego wyjdzie

bUka > 30-03-2006, 18:20

hmm skoro już wszyscy sie maj? przedstawić, to ja nie bęe gorsza... tak wogóle to witam wszystkie byłe, obecne i przyszłe operki no i operów ofkors . mam na imie magda, ale mało kto tak na mnie mówie, dla większo?ci osób jestem po prostu buka;>. chodze do 3 klasy LO w Brzegu(taka dziura) i w tym roku planuje odpuscic sobie studia i wyjechać do usa jako au pair. dopiero wyslalam aplikacje wiec nie wie gdzie kiedy i do jakiej rodzinki jade, ale mam nadzieje ze to nie potrwa długo. pozdrowionka. pa

oliwka911gt > 07-04-2006, 5:29

madzieeek

Pocz?tkuj?cy

Doł?czył: 05 Kwi 2006

Sk?d: Cracovie - na razie...

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:19 pm Temat postu: Salut! Jestem tu nowa...

--------------------------------------------------------------------------------

..i wkrótce wyjeżdżam jako au-pair do Francji. Więc chciałabym juz teraz do Was doł?czyć Czuję, że będziecie dla mnie skarbnica wiedzy

Witam bardzo serdecznie i pozdrawiam!

...bez planów życie - to cały mój plan...

Powrót do góry

martamaua

Weteranka

Doł?czył: 17 Cze 2004

Sk?d: Dania/Sz-n

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:24 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Z angielskim klopoty?

Odsylam do 'Introduce yourself'... i zapraszam do czytania a potem do zakladania nowych tematow.

Witamy na forum...

" To smutne ze glupcy sa tacy pewni siebie, a ludzie rozsadni maja tyle watpliwosci "

Powrót do góry

Kalia

Młodzik

Doł?czył: 18 Sty 2006

Sk?d: Koszalin

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:27 pm Temat postu:

takie rzeczy to na introduce yourself sie robi, bo w taki sposób tylko forum za?miecasz nie chcewyj?ć na upirdliwca bo w sumie sama nowa jestem, ale zanim założysz kolejny nowy post poczytaj troche Na 99% jest tu juz odpowiedź na każde twoje pytanie No ale witam na forum bardzo serdecznie i życze owocnego poszukiwania informacji

na ?wiecie jest 6,5mld różnych ?wiatów - w tym mój własny

Powrót do góry

martamaua

Weteranka

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:29 pm Temat postu:

Hehe nawet jak wyjdziesz na upierdliwa to razem ze mna

" To smutne ze glupcy sa tacy pewni siebie, a ludzie rozsadni maja tyle watpliwosci "

Powrót do góry

Kalia

Młodzik

Doł?czył: 18 Sty 2006

Sk?d: Koszalin

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:29 pm Temat postu:

ha wła?nie awansowałam na młodzika

na ?wiecie jest 6,5mld różnych ?wiatów - w tym mój własny

Powrót do góry

Pigwa

Au Pair

Doł?czył: 08 Lut 2006

Sk?d: Rybnik

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:37 pm Temat postu:

ha pierwszy post i juz ci sie oberwało

witamy

...Chcecie wiedzieć z kim macie doczynienia?...

http://www.fotolog.com/pigwa/

Powrót do góry

Asienka

Pocz?tkuj?cy

Doł?czył: 29 Mar 2006

Sk?d: Opole

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:52 pm Temat postu:

Madzieeek, gdzie bedziesz we Francji? Ja dzis rezygnuje z rodziny w Marsylii ale tak to jest - cos za cos.

J'irais dęcrocher la lune, j'irais voler la fortune, si tu me le demandais...

Powrót do góry

Yoanna

Stary Wyjadacz

Doł?czył: 07 Sty 2005

Sk?d: Białystok / od czerwca London

Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 8:39 pm Temat postu:

martamaua napisał:

Z angielskim klopoty?

jak dziewczyna jedzie do francji to chyba nie musi znac ang. tamten topic powinien miec polska nazwe

madzieeek witamy

www.fotolog.com/yoanna

Powrót do góry

martamaua

Weteranka

Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 6:43 pm Temat postu:

Nazwa jest banalna...

Powrót do góry

madzieeek

Pocz?tkuj?cy

Doł?czył: 05 Kwi 2006

Sk?d: Cracovie - na razie...

Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 11:41 pm Temat postu:

Upssss... pierwszy wpis i od razu wtopa

Z angielskim faktycznie mam kłopoty...lekko mówi?c

Inna rzecz, z która jeszcze mam kłopoty to internet - bawie się w to ob baaaardzo niedawna i nie bardzo orientuje sie w tym wszystkim - na razie

Tak czy inaczej - przepraszam za za?miecanie - jesli ktos ma taka moc, to prosze o usunięcie tego wpisu a ja sie przedstawię gdzie indziej

Kurcze, to wszystko z nerwów.....

Asienka! Ja będę w małej miejscowo?ci pod Paryżem, ok.50 km. od Paryża. I jade w zastępstwie jednej dziewczyny - też Asi

Pozdrawiam!

...bez planów życie - to cały mój plan...

Powrót do góry

dzania

Londyńska Mafia

Doł?czył: 02 Paź 2003

Sk?d: z laptopa! ^_^

Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 11:42 pm Temat postu:

spoko darling- one na kawie jada.. hehehe

<a href="mailto:dzannia@yahoo.co.uk">dzannia@yahoo.co.uk</a>

gg- 1070852

Powrót do góry

Mlody

Stary Wyjadacz

Doł?czył: 26 Wrz 2003

Sk?d: Wroclaw/All world

Wysłany: Pi? Kwi 07, 2006 1:02 am Temat postu:

Dzania - Honey kawa to za naszych czasow - teraz sterydy polecialy

Witam na forum - Osobiscie ostatnio podobaja mi sie inteligentne indywidualistki - nawet kosztem malego balaganu na forum

Kochana pytaj smialo, a wierze, ze Oli zgrabnie zmiksuje calosc

Caluski w przelocie dla Agulki

PS Fenki nie caluje bo mezatka i to niebezpieczne - no chyba, ze po ojcowsku w czolo

Najważniejsze to zrozumieć..... i oby nie było za późno....

Powrót do góry

Pigwa > 07-04-2006, 10:08

o widzę ze oli zadbała o nasze nie angielskojęzyczne koleżanki

madzieeek > 07-04-2006, 21:14

O proszę, jak mnie ładnie przeniosło

No to drugie podej?cie! Witam raz jeszcze!

Kurcze, tak sobie czytam to forum i sobie my?lę, że chyba jestem najstarsza!!!

Skończone studia, 7 miesięcy pracy w przedszkolu (to mój zawód ) no i chcę to wszystko zostawić i jechać w diabły do Francji... Większo?ć znajomych puka się w głowę...Ale co tam - do odważnych ?wiat należy! A ja czuję się młoda duchem i ciałem, zawsze marzyłam o Francji, mówię całkiem nieźle po francusku (ale chcę jeszcze lepiej, bo chciałabym kiedy? uczyć dziec w przedszkolu francuskiego) ale i tak mam obawy jak to będzie z moim dogadywaniem się tam na miejscu... z 7-letnimi trojaczkami i ich rodzicami... (ile czasu potrzeba, żeby zacz?ć płynnie rozmawiać z rodzin? - je?li jad?c znam język całkeim nieźle...? (DELF 2nd

Poza tym uwielbiam moje miasto - Kraków, uwielbiam star?, dobr? polsk? muzykę rockow? - IRA - moja miło?ć!!! Uwielbiam gitarzystów...zwlaszcza tych , graj?cych na PRSach Jak mam kase, to uwielbiam Ballantainsa z col? (ale przedszkolankę nie zawsze stać, toteż zadowalam się winem marki FRESCO... ). Kocham nad życie moje niesamowite przyjaciółki - poznane wła?nie na koncertach IRY i nie wiem, jak wytrzymam bez nich całe 10 miesięcy we Francji....

A poza tym lubię dużo gadać i mam baaaardzo rozwlekły styl pisania... :twisted:

Pozdrawiam wszystkich!

PS. Kurcze, z tego co obserwuję, to przeważaj? o-perki z Anglii i USA! <wow> a gdzie jest Francja przepraszam bardzooo...??

edytag > 07-04-2006, 22:10

hej!ja jestem rocznikowo rowna z Toba tylko ja w tym roku koncze studia, i jeszcze jedna rzecz nas laczy , na wakacje jedziemy do Francji, ja juz 2 raz do tej samej rodzinki , tylko ze ja jade na poludnie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia