• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

Pigwa > 25-04-2006, 21:20

wiesz bo my to jeste?my takie anioły które wskazuj? ludzi? dobr? drogę co? jak anioł stróż :twisted:

Asienka > 25-04-2006, 22:02

Ja tu nie widze nic z aniolow w was :lol:

Tylko ze wiecie, ja jestem twarda

(-:MARZENA:-) > 25-04-2006, 22:32

bedzie fajnie nie mam sily nic wiecej pisac...przemeczam sie ostatnio..prezentacja dala mi w kosc..no ale dzis finito finitow

Yoanna > 25-04-2006, 23:03

ja tez sie przemeczam ostatnio. dzis napisalam plan prezentacji, przeczytalam pol ksiazki z geo i przerobilam 3 malarzy :/ jest 22.30 i to nie koniec na dzis hehe jeszcze se geografie 'moja ukochana' poczytam przed snem :/ bokiem mi juz wychodzi, ucze sie do matury z geo od kwietnia, juz 5 ksiazek przeczytalam, jeszcze jedna mi zostala

Asienka a nie slyszalas o 'mientkim trzeba byc, a nie twardym?' heheh :wink: jakis sposob z pigwa na pewno znajdziemy poza tym pewnie to nie bedzie potrzebne, bo i tak ci sie anglia spodoba. a wiem co mowie bo w tamtym roku bylam na summer i zeby nie szkola to bym nie wrocila heheh :lol:

Asienka > 25-04-2006, 23:13

Yoanna ja tez zdaje geografie

Dzisiaj przeczytalam pol ksiazki z geografii gospodarczej opalajac sie na balkonie 8)

Yoanna a czy to nie bylo na odwrot, ze trzeba byc twardym, a nie mietkim?

Yoanna > 25-04-2006, 23:18

alez skad 8)

ja se wszystko modyfikuje tak zeby pasowalo hehe :lol:

a mi zostala najgorsza czesc geo - fizyczna. gosh, jakie to nuuudne

Asienka > 25-04-2006, 23:21

fizyczna na samym poczatku robilam, bo najnudniejsza, a teraz juz tylko interesujace rzeczy czytam

(-:MARZENA:-) > 26-04-2006, 9:28

Yoanna dodam jedno do Twojego wczesniejszego spostrzezenia....gdyby nie szkola to ja tez zostalabym w Ireland...jestem tego pewna...hehe takze jak mnie leslie do niczego nie zniecheci to who knows

Pigwa > 26-04-2006, 12:25

marzena dodam tylko tyle

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

(-:MARZENA:-) > 08-05-2006, 10:18

jak ja nie lubie odrzucac ofert rodzin ktore mi w 100% pasuja... tak jak dzis np. rodzina przed trzydziestka, 18 miesieczne dziecko do opieki plus newborn ale to tylko okazjonalnie, sprztaania z tego co widze nie za duzo, matka pracuje w jakims czasopismie, ojciec trenuje konie wyscigowe...wiec na koniach moznaby pojezdzic ....domek na wsi ale rzut kamieniem do Oxfordu....samochod wylacznie do mojego uzytku, w domu kort tenisowy i basen...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tam chce

no ale coz...uwiazana jestem...zlikwidowalabym ten moj profil ale kurde potem jak mi bedzie go trzeba to znowu sie meczyc...zostawie...ale okropnie tak jkest no... :/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia