-
-
Re: Cos od Marzenki :D
Pigwa > 25-04-2006, 21:20
wiesz bo my to jeste?my takie anioły które wskazuj? ludzi? dobr? drogęco? jak anioł stróż :twisted: -
Asienka > 25-04-2006, 22:02
Ja tu nie widze nic z aniolow w was :lol:
Tylko ze wiecie, ja jestem twarda -
(-:MARZENA:-) > 25-04-2006, 22:32
bedzie fajnienie mam sily nic wiecej pisac...przemeczam sie ostatnio..prezentacja dala mi w kosc..no ale dzis finito finitow -
Yoanna > 25-04-2006, 23:03
ja tez sie przemeczam ostatnio. dzis napisalam plan prezentacji, przeczytalam pol ksiazki z geo i przerobilam 3 malarzy :/ jest 22.30 i to nie koniec na dzis hehe jeszcze se geografie 'moja ukochana' poczytam przed snem :/ bokiem mi juz wychodzi, ucze sie do matury z geo od kwietnia, juz 5 ksiazek przeczytalam, jeszcze jedna mi zostala
Asienka a nie slyszalas o 'mientkim trzeba byc, a nie twardym?' heheh :wink: jakis sposob z pigwa na pewno znajdziemypoza tym pewnie to nie bedzie potrzebne, bo i tak ci sie anglia spodoba. a wiem co mowie bo w tamtym roku bylam na summer i zeby nie szkola to bym nie wrocila heheh :lol: -
Asienka > 25-04-2006, 23:13
Yoanna ja tez zdaje geografie
Dzisiaj przeczytalam pol ksiazki z geografii gospodarczej opalajac sie na balkonie 8)
Yoanna a czy to nie bylo na odwrot, ze trzeba byc twardym, a nie mietkim? -
Yoanna > 25-04-2006, 23:18
alez skad 8)
ja se wszystko modyfikuje tak zeby pasowalo hehe :lol:
a mi zostala najgorsza czesc geo - fizyczna. gosh, jakie to nuuudne -
Asienka > 25-04-2006, 23:21
fizyczna na samym poczatku robilam, bo najnudniejsza, a teraz juz tylko interesujace rzeczy czytam -
(-:MARZENA:-) > 26-04-2006, 9:28
Yoanna dodam jedno do Twojego wczesniejszego spostrzezenia....gdyby nie szkola to ja tez zostalabym w Ireland...jestem tego pewna...hehe takze jak mnie leslie do niczego nie zniecheci to who knows -
Pigwa > 26-04-2006, 12:25
marzena dodam tylko tyle
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: -
(-:MARZENA:-) > 08-05-2006, 10:18
jak ja nie lubie odrzucac ofert rodzin ktore mi w 100% pasuja... tak jak dzis np. rodzina przed trzydziestka, 18 miesieczne dziecko do opieki plus newborn ale to tylko okazjonalnie, sprztaania z tego co widze nie za duzo, matka pracuje w jakims czasopismie, ojciec trenuje konie wyscigowe...wiec na koniach moznaby pojezdzic....domek na wsi ale rzut kamieniem do Oxfordu....samochod wylacznie do mojego uzytku, w domu kort tenisowy i basen...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tam chce
no ale coz...uwiazana jestem...zlikwidowalabym ten moj profil ale kurde potem jak mi bedzie go trzeba to znowu sie meczyc...zostawie...ale okropnie tak jkest no... :/