-
-
Re: Filmik do aplikacji
balbina > 24-04-2013, 0:43
[quote name="Insula"]
[quote name="balbina"]Insula, z Twoim filmikiem jest coś nie tak, bo nie ma go na Twoim blogu po prostu[/quote]
Kurde coś mi się blog spieprzył potraciłam zdjęcia i też filmik przesyłam lik bezpośredni na YT
https://www.youtube.com/watch?v=fiE3A-9DoOA[/quote]
ej Insula nie odbierz mnie źle, ale widziałam naprawdę duuuuużo filmików i kila z nich było naprawdę fajnych, ale Twój zalicza się do totalnie przeciętnych :<
Napisalaś, że rodiznki tam brały pod uwagę Twój filmik i szczerze to nie wiem czemu ;x
Jedynie to to, że zrobiłaś w fajnym programie - Jakim ?
no i pokazałaś swoją kreatywność, malowanie gitary - wow! Zegar - super!
i wydaje mi się, że przez to rodzinki tak Cię polubiły, a nie za sam filmik -
Insula > 24-04-2013, 18:05
Luzikteraz zrobiłabym go trochę inaczej - zwłaszcza akcent i gadkę
ale czy nie o to nam chodzi by rodzinki nas polubiły - ja nie narzekałam na zainteresowanie 4 rodziny w 6 dni i od razu ta właściwa, nie wiem co jest dobre/zle od strony technicznej, miałam zamiar pokazać siebie w przyzwoitej jakościprzecież o to tu chodzi nie musimy udawać kogoś kim nie jesteśmy by dostać się do US, większość filmików jest o tym jak to bardzo Au Pair kocha dzieci, to jest wiadome i dlatego uważam, że tu nie o techniczne problemy w filmikach chodzi tylko o brak kreatywności - to nie tylko moja opinia, ale i mojej Hostki, która po prostu bała się, że będzie jej dzieciom się nudzić z nową AuPair -
balbina > 24-04-2013, 18:36
Tutaj się z Tobą zgodze, ze świacą szukać jakiegoś odmiennego filmiku :<
A jakiego programu używałaś do sklejenia filmiku? -
mamecia > 26-04-2013, 12:30
[quote name="balbina"]
[quote name="Insula"]
[quote name="balbina"]Insula, z Twoim filmikiem jest coś nie tak, bo nie ma go na Twoim blogu po prostu[/quote]
Kurde coś mi się blog spieprzył potraciłam zdjęcia i też filmik przesyłam lik bezpośredni na YT
https://www.youtube.com/watch?v=fiE3A-9DoOA[/quote]
ej Insula nie odbierz mnie źle, ale widziałam naprawdę duuuuużo filmików i kila z nich było naprawdę fajnych, ale Twój zalicza się do totalnie przeciętnych :<
Napisalaś, że rodiznki tam brały pod uwagę Twój filmik i szczerze to nie wiem czemu ;x
Jedynie to to, że zrobiłaś w fajnym programie - Jakim ?
no i pokazałaś swoją kreatywność, malowanie gitary - wow! Zegar - super!
i wydaje mi się, że przez to rodzinki tak Cię polubiły, a nie za sam filmik[/quote]
Bo rodziny nie szukają kogoś kto potrafi sklejać filmy, tylko kogoś takiego kto w najzwyklejszy nawet sposób potrafi pokazać całego siebie. A do tego wystarczy tylko szczery usmiech a nie takie beznamiętne, wyuczone na blachę gadanie przed kamerą -
osia > 02-05-2013, 23:06
https://www.youtube.com/watch?v=iKp0jnoXU7A
Zostawiam też tu mój filmik, starałam się być kreatywna. Kto nie widział niech da opinie -
kasiag3 > 03-05-2013, 0:03
osia mnie się bardzo podoba twój filmik -
Johnson > 11-05-2013, 2:41
W końcu zrobiłem IIgą edycję mojego filmiku
W sumie wyciąłem połowę Iszego i dodałem pare nowy elementów
Niestety ale nie chcę dawać linka tutaj, także zainteresowanych zapraszam na priv -
jasmina18 > 08-06-2013, 21:03
Dziewczyny,
Szukam fajnej piosenki do filmu. Może coś podpowiecie? Musi być wesoła :-) -
jasmina18 > 10-06-2013, 17:19
Dzięki. A może jeszcze jakieś pomysły? :-)
Zastanawiam się jeszcze nad jednym, a mianowicie głosem w filmie.
Mój angielski nie jest zbyt good, dlatego zastanawiam się czy nie poprosić koleżanki o podłożenie głosu.
Na takiej zasadzie, że ja coś pokazuję, a głos w tle mówi. To chodzi tylko o część związaną z przedstawieniem się i powiedzenie ,dlaczego ja będą dobrą au pair"?
To dobry pomysł czy kiepski? Czy pomimo braków powinnam mówić sama, tak żeby widzieli jak mówię?
Powiedźcie co o tym sądzicie, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi, bo mam wrażenie, że niejasno napisałam. :-)