-
-
Re: Poison_ivy kontra trojaczki
unicorn > 20-06-2005, 10:35
Nie wiem czy to dobrze ( dla mnie ) ze namawiacie ja na takie wyjsciano ale z drugiej strony macie racje , nie ma co siedziec w domu , bo wczesniej czy pozniej hostow razie w oczy twoj widok i zaczynaja cie wykorzystywac 8)
Wiec moge sie tylko przylaczyc do wypowiedzi i do pomyslu :oops:
Poison sloneczko maszeruj na spacerki lub jakies wypadynie siedz w tym domu bo tam zmarniejesz do reszty :wink: -
poison_ivy > 20-06-2005, 10:47
buhahahha, no dobra juz dobra...nie wszyscy na raz...tylu na jednego to banda lysego :lol:
U mnie male zmiany.
Otoz w sobote moja hostka ni z tego ni z owego zaprosila mnie na wieczorne wyjscieZe swoja kolezanka...a mala ibizowa zostala z dzieciakami na baby-sit :lol: . Bylo bardzo milo, Jakis koncert niby to jazz mial byl, ale z elementami muzy afrykanskiej i regge...trudno opisac...na saxofonie gral Klaus Doldinger..on robil muze do wielu filmow..np. ¨"Das Boot" itd..gosciu ma jakies 70 lat...ale jest niesamowity..a zespol ma mlodzikow...po 20, 30 lat...ale naprawde super muza. Cala impreza odbywala sie w starym zamku...bomba...tu jest takie miejsce...nazywa sie to cos tam de espana.. to takie miasto w miesie..wszystkie najslawniejsze budowle z calej hiszpanii zostaly pomniejszone i zgromadzone w jednym miejscu...nie wiem, jak to opisac, ale wrazenie niesamowite
Wczoraj caly dzien bylismy w Aquaparku 8) Dzieci byly w miare grzeczne, natomiast mojej hostki kolezanka przyszla z corka, ktora zachowywala sie gorzej niz moja cala 3 razem wzieta :? rozwydrzone dziewuszysko jakies..narazie nie mam za duzo czasu, zeby pisac...ale juz was zaczynam sluchac i zaczynam snuc plany na wyjscia, wszyscy zadowoleni?..po wyplacie ruszam w miasto :lol:
Oooo...misiu, ja to cie normalnie ILY***hyhy -
Doraz > 20-06-2005, 11:11
FILIP !!!! BRAWO!!!! Madre slowa!!!!! Ja uwawaam ze jak sobie ufacie to nic sie nie stanie jak jedno i drugie sobie znajdzie przyjaciol i troche sie pobawi!!!! Zreszta to co ma przetrwac to przetrwa... a to co nie - to sie rozleci!!!! Nie ma znaczenia czy ludzie sa ze soba 1 rok czy 30 lat... takie jest zycie!!! Niech wychodzi Poison do ludzi!!! Niech ma przyjaciol!!!! To bardzo wazne, szczegolnie na obczyznie!!!! Przeciez to mloda dziewczyna i ma prawo sie troche wyszalec (oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku!!!) bo kiedy bedzie to robic??? jak bedzie miala swoje dzieci!!! niech robi to teraz!!! potem jej sie odechce!!!!
Ja tam uwazam, ze przyjaciele sa potrzebni i dadza Ci lepszy obraz tego co sie w danym kraju dzieje niz Twoja rodzinka!!!!!
Wyslalam Tobie Poison nastepny kontakt do au-pair z Majorki!!!! Moze z niego skorzystasz???
Pozdrowienia dla Ciebie Poison i dla Filipa!!! -
agulka > 20-06-2005, 11:11
niooooo to supercieszymy sie bardzo, ze milo spedzilas czas i smarkula to pewnie "zachwycona", ze musiala Twoje "trole" pilnowac :lol: :lol: :lol: :lol: -
poison_ivy > 20-06-2005, 21:19
buhahah, dzieki doraz :lol: ..
skorzystalam z kontaktu, ale narazie nikt sie nie odezwal :?
buhahahahha, no wywloka ibizowa zachwycona to raczej wcale nie byla...ale malo mnie to interesi 8)
Dzisiaj byl bardzo milusi dzionek. Bylam na wielkich zakupach z moja hostka w ogromnym centrum handlowym...hyhy...a po wyplacie w tym centrum bedzie jeszcze fajniej... :lol: :lol: :lol:
Poza tym wpadla do mnie jedna polka, bo sie dowiedziala, ze tu jestemdala mi juz namiar do nastepnej polki, ktora ma pelno polskich znajomkow 8) ...jakies brawa dla mnie??? 8) ...no :wink:
Pozdrawiam wszystkich z upalnej Palmy :lol: -
ewelinka > 20-06-2005, 21:23
oj ivy przyslij nam troszke slonka cio?? tzn u nas znowu sie wyjawilo zza chmurek ale troche tego majorkowego nie zaszkodzi :wink: -
Doraz > 20-06-2005, 22:42
BRAWA Poison!!!!!!!!!!!!!!!Teraz to tylko isc za ciosem!!!! -
unicorn > 20-06-2005, 23:47
Brava zaczne bic jak juz tam bede mial oko na ciebie 8)
A tak szczerze to czas najwyzszy i pora ruszyc posladki z domuwtakim razie baw sie dobrze i poznawaj ludzi no i pijj na umor ( to piwo jablkowe bez alkoholu ) hahahahah -
Olga Anna > 21-06-2005, 17:32
No Doraz cos czuje ze to wlasnie tak bedzietzn mam nadzieje bo musze nadrobic stracony rok na tym zadupiu!
A przyjezdzam chyba w piatek 2 wrzesnia :lol:
wiec zaczynamy od soboty, 3 wrzesnia!!!!!
TRZYMAJCIE kciuki.... za kontrakt..... -
martamaua > 21-06-2005, 18:42
Trzymam!!!!!Mocno!!!!Ale sobie odbijesz teraz co :twisted: