-
-
Re: Au Pair 2013!
ambiwacencja > 30-08-2012, 22:24
Dziękuję madz mam nadzieje ze nie bedzie to przeszkadzało ze formularz jest z 2009 roku. A masz jeszcze dotyczacy charakteru? -
madz > 30-08-2012, 22:34
[quote name="ambiwacencja"]Dziękuję madz mam nadzieje ze nie bedzie to przeszkadzało ze formularz jest z 2009 roku. A masz jeszcze dotyczacy charakteru?[/quote]
Niestety nie mam. A co do roku, to na pewno nie przeszkadza, bo ja go pobrałam do moich referencji jakieś 2 tygodnie temu.
Ej właśnie sobie oglądam video na stronie CC i się bardzo podbudowałam :D Moja niska samoocena językowa wzrosła po obejrzeniu kilku filmików ludzi z Argentyny, niektórych nawet nie mogłam zrozumieć, a jedna laska co chwila wtrącała coś po hiszpańsku i szczerze lepiej ją rozumiałam jak mówiła po hiszpańsku niż po angielsku :D -
ambiwacencja > 30-08-2012, 22:44
Też oglądałam te filmiki na CC i żaden z nich mnie nie zainspirowałale nie mam co się śmiac bo niedługo ja będę nagrywała i az sie boje pomyslec jak to bedzie wygladalo.
A tak w ogóle to mialam skladac papiery tez do GAWO ale chyba na razie nie bede tego robic. Jak w CC i APiA nic nie znajde to wtedy zapisze się do GAWO.
Chociaż w sumie to formularze przydalyby sie tez od nich bo po co tyle razy jezdzic i prosic o referencje :roll: -
blonde > 30-08-2012, 22:59
@ambiwalencja moja rada - wypełniaj wszystkie formularze, ewentualnie nie wszystkie złożyszja pamiętam jak musiałam drugi raz jeździc po nie i po prostu taaaak mi się nie chciało tym ludziom drugi raz głowy zawracać... a jak chcesz personal z CC to Ci mogę wysłać, ale ostrzegam, że jakość jest marna ale to najwyżej sama zobaczysz... jak chcesz, to podaj maila -
ambiwacencja > 30-08-2012, 23:08
Tak właśnie chcę zrobic bo też nie chce ludziom zawracac głowy a szczegolnie jezeli chodzi o te referencje dotyczace charakteru bo chce je dac do wypelnienia mojej bylej dr z uczelni i głupio tak kilka razy chodzic.
blonde maila masz mojego na poczcie. Jak nie to zaraz wysle -
ambiwacencja > 30-08-2012, 23:11
I dodam że bardzo dziekuje wszystkim dziewczynom za pomoc bo gdyby nie Wy to bym jezdzila ze 100 z tym wszystkim. Musze przyznac ze to forum bardzo pomaga -
blonde > 30-08-2012, 23:17
no ba, że pomocne! a do tego jeszcze fajnych ludzi można poznać! (a przynajmniej ja poznałam) -
ambiwacencja > 30-08-2012, 23:20
Ja też mam nadzieje, że uda mi się wyjechac i że jeszcze spotkamy sie w realu
Dziękuję blonde za maila. Rzeczywiście słaba jakośc i pewnie nie skorzystam z tego:/ gdyby nie ten ich znaczek to bym to przepisala :lol: -
Blueberry91 > 30-08-2012, 23:37
Nie no blonde, aż taka fajna nie jestem
Dobra ludzie... założyłam bloga! I mam pierwszy post! Jak ktoś by chciał czasem zerknąć to zapraszam: http://blueberry-in-the-usa.blogspot.com/ (zaraz też wkleję w podpis)
I czy wie ktoś jak się zmienia rozmiar czcionki w tekście posta? Nie znalazłam tej opcji, znalazłam zmianę wszystkich innych czcionek za to... -
madz > 30-08-2012, 23:44
No ja też mam nadzieję że kilka z Was uda mi się poznać na żywo ;) Szczególnie dlatego zapraszam w przyszłości do Warszawy po wizy :P