• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

ambiwacencja > 30-08-2012, 22:24

Dziękuję madz mam nadzieje ze nie bedzie to przeszkadzało ze formularz jest z 2009 roku. A masz jeszcze dotyczacy charakteru?

madz > 30-08-2012, 22:34

[quote name="ambiwacencja"]Dziękuję madz mam nadzieje ze nie bedzie to przeszkadzało ze formularz jest z 2009 roku. A masz jeszcze dotyczacy charakteru?[/quote]

Niestety nie mam. A co do roku, to na pewno nie przeszkadza, bo ja go pobrałam do moich referencji jakieś 2 tygodnie temu.

Ej właśnie sobie oglądam video na stronie CC i się bardzo podbudowałam :D Moja niska samoocena językowa wzrosła po obejrzeniu kilku filmików ludzi z Argentyny, niektórych nawet nie mogłam zrozumieć, a jedna laska co chwila wtrącała coś po hiszpańsku i szczerze lepiej ją rozumiałam jak mówiła po hiszpańsku niż po angielsku :D

ambiwacencja > 30-08-2012, 22:44

Też oglądałam te filmiki na CC i żaden z nich mnie nie zainspirował ale nie mam co się śmiac bo niedługo ja będę nagrywała i az sie boje pomyslec jak to bedzie wygladalo.

A tak w ogóle to mialam skladac papiery tez do GAWO ale chyba na razie nie bede tego robic. Jak w CC i APiA nic nie znajde to wtedy zapisze się do GAWO.

Chociaż w sumie to formularze przydalyby sie tez od nich bo po co tyle razy jezdzic i prosic o referencje :roll:

blonde > 30-08-2012, 22:59

@ambiwalencja moja rada - wypełniaj wszystkie formularze, ewentualnie nie wszystkie złożysz ja pamiętam jak musiałam drugi raz jeździc po nie i po prostu taaaak mi się nie chciało tym ludziom drugi raz głowy zawracać... a jak chcesz personal z CC to Ci mogę wysłać, ale ostrzegam, że jakość jest marna ale to najwyżej sama zobaczysz... jak chcesz, to podaj maila

ambiwacencja > 30-08-2012, 23:08

Tak właśnie chcę zrobic bo też nie chce ludziom zawracac głowy a szczegolnie jezeli chodzi o te referencje dotyczace charakteru bo chce je dac do wypelnienia mojej bylej dr z uczelni i głupio tak kilka razy chodzic.

blonde maila masz mojego na poczcie. Jak nie to zaraz wysle

ambiwacencja > 30-08-2012, 23:11

I dodam że bardzo dziekuje wszystkim dziewczynom za pomoc bo gdyby nie Wy to bym jezdzila ze 100 z tym wszystkim. Musze przyznac ze to forum bardzo pomaga

blonde > 30-08-2012, 23:17

no ba, że pomocne! a do tego jeszcze fajnych ludzi można poznać! (a przynajmniej ja poznałam )

ambiwacencja > 30-08-2012, 23:20

Ja też mam nadzieje, że uda mi się wyjechac i że jeszcze spotkamy sie w realu

Dziękuję blonde za maila. Rzeczywiście słaba jakośc i pewnie nie skorzystam z tego:/ gdyby nie ten ich znaczek to bym to przepisala :lol:

Blueberry91 > 30-08-2012, 23:37

Nie no blonde, aż taka fajna nie jestem

Dobra ludzie... założyłam bloga! I mam pierwszy post! Jak ktoś by chciał czasem zerknąć to zapraszam: http://blueberry-in-the-usa.blogspot.com/ (zaraz też wkleję w podpis)

I czy wie ktoś jak się zmienia rozmiar czcionki w tekście posta? Nie znalazłam tej opcji, znalazłam zmianę wszystkich innych czcionek za to...

madz > 30-08-2012, 23:44

No ja też mam nadzieję że kilka z Was uda mi się poznać na żywo ;) Szczególnie dlatego zapraszam w przyszłości do Warszawy po wizy :P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia