• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 05-07-2006, 23:46

no coz ,obecna sytuacja nie pozwala na zalozenie fotologa (czyt: brak aparatu cyfrowego)

Mile zyczonka dostajesz ;P

MONIKA > 06-07-2006, 0:58

:lol:

Sisiam ze smiechu. Myslalam, ze tu juz nikt nie wchodzi, a jednak... Naprawde leje.

Dziewczyny, jak nazywacie swoich podopiecznych w rozmowach z ludzmi innymi niz hosci? :twisted:

PS. Wampirek, jak sie tylko dorobisz, zakladaj Fotologa, a poki co, jestes mile widziana nawet bez. Byle sie podpisz, bo potem sie dowiem, ze to ja sama do siebie. :twisted:

maya > 06-07-2006, 11:41

Też założe fotologa jak tylko kupie wkońcu ta cyfrówke,bo brejdak zabrał mi do UK i już jej nie odzyskam,więc trza now? Ale juz kupuje jako? na dniach...Have a nice day Monka!

Yoanna > 06-07-2006, 13:09

jak to nikt nie wchodzi, ja wchodze ;D

na dzieciaki to roznie sie mowi, wiesz moje najmlodsze tu ma 18 miesiecy a jest takie wyrosniete ze az strach, gigant normalnie! wielkolud hehheh. reke to ma prawie taka jak ja (ja mam rece wyjatkowo cienkie to fakt, ale on przeciez jeszcze takie bejbi :/) ehheheh

czekam juz na weekend, zeby troche odpoczac od bachorkow

WAMPIREK > 06-07-2006, 17:29

Oki,bede sie podpisywac tak jak do tej pory (Yoanna ,u Ciebie tez sie tak podpisuje )

No wlasnie,wchodzimy,wchodzimy ...bo my tutaj bardzo ciekawi jestesmy jak sobie radzisz z tymi dzieciakami.

Kiedy zaczynasz college ?

agulka > 07-07-2006, 2:51

moje stwory w wersji nie dla rodzicow to

binladeny

alkaida

gamonie

potwory

itd... w zaleznosci od stamu wkurzenia

ps. monia - dawaj mailika jakiegos, co tam u ciebie???

Edi > 07-07-2006, 14:39

Binladeny 8O :lol: 8O :lol:

WAMPIREK > 10-07-2006, 0:12

Laska,zazdroszcze Tobie tej blazy tam w Bostonie ... istne cudo w tak upalne dni ... Kiedy do Chicago zmykasz ??

MONIKA > 16-07-2006, 3:50

Boze, jak ten czas leci. Juz prawie dwa lata odkad wyjechalam. W reku trzymam papiery z koledzu, ktore w poniedzialek wysylam do emigracyjnego. Zmieniam status na student. Prace byc moze tez zmieniam. Zobaczymy. I za miesiac bede miala goscia z PL. Kurna, too good to be true! :twisted:

Buziaki!

maada > 16-07-2006, 5:00

Monika mam pyt, jak bedziesz placic za college, jako resident czy jako out of state ?? I po jakim czasie jest sie rezydentem stanu ?? Dzieki z gory za odp.

Powodzenia na studiach :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia