• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

blonde > 30-08-2012, 21:14

aha i obwieszczam, że prezentowy post opublikowany

agatt > 30-08-2012, 21:15

jak pierwszy raz ja zobaczylam to pomyslalam, ze to stronka z jakimis obozami mlodziezowymi haha ;d no ale generalnie spoko jest

blonde zabieram sie za lekture

paulaw > 30-08-2012, 21:17

Mi też się ta strona nie podoba. Zabieram się za czytanie postów!

agatt > 30-08-2012, 21:19

blonde fajnie pomyslalas z tymi prezentami moze kiedys jak bede leciec to sciagne od Ciebie

blonde > 30-08-2012, 21:39

haha, a proszę bardzo, ściągaj, jeśli tylko będziesz miała ochotę

Blueberry91 > 30-08-2012, 21:54

Cytat:@Blueberry ja mam od APiA taką hmmm ulotkę o tym ubezpieczeniu, jak chcesz to Ci wyślę skan albo link to sobie poczytasz

Poproszę

madz, Ten pdf też poproszę! <a href="mailto:un_chocolat@wp.pl">un_chocolat@wp.pl</a> albo <a href="mailto:bb.blueberry91@gmail.com">bb.blueberry91@gmail.com</a>

W ogóle wysyłajcie wszystko co macie, ja jestem zawsze i wszystkim zainteresowana

A dla mnie APiA nie ma takiej złej szaty, fajnie graficznie, tylko za bardzo różowo Jakby zmienili na coś zielonego byłoby super

Super prezenty, chyba najbardziej mi się podoba bransoletka dla dziewczynki z baletnicą, uwielbiam jak coś nawiązuje do czyichś zainteresowań. Ja jakbym dostała coś związanego z fotografią albo kinematografią to bym skakała z radości No i też chyba zgapię taką "polską paczkę", jeśli mi budżet pozwoli, świetny pomysł

ambiwacencja > 30-08-2012, 22:05

heh a mi stronka APiA najbardziej podoba sie ze wszystkich agencji :lol: łątwo wszystko znalezc i oczywiscie maja formularze

blonde > 30-08-2012, 22:07

A według mnie szatę graficzną mają taką, że ja rzygam tęczą, ale to już mniejsza o grafikę Po prostu NIC na tej stronie nie mogłam znaleźć. Dla porównania strona CC wydaje mi się taka przejrzysta, a w APiA nie dość, że te kolory, to jeszcze interfejs jakiś nieprzyjazny mają... Ale może to tylko według mnie

ambiwacencja > 30-08-2012, 22:09

[quote name="madz"]
    [quote name="ambiwacencja"]madz a masz może formularze referencji z CC? Chciałabym wszystkie formularze zawiezc do rodzin jednoczesnie zeby 3 razy nie jezdzic. Mam tylko te z APiA bo sa na ich stronie a potrzebuje jeszcze od GAWO i CC.[/quote]

CC ma internetowe aplikacje, także wysyłasz mailem link i wtedy ktoś Ci wypełnia, ale jak bardzo potrzebujesz papierowe to mogę Ci wysłać (z nimi jest więcej zachodu), tylko podaj maila.[/quote]

madz poprosze te formularze maila wysłałam Ci na priv.

paulaw > 30-08-2012, 22:11

Mi też CC podoba się najbardziej, natomiast Gawo jakby z innej epoki...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia