-
-
Re: PROWORK
barmana05 > 15-11-2011, 1:34
ja bylam tu i tu, i ostatecznie wyjechalam z APIA, jak masz szczescie w życiu idz do pro w powodów które wyzej wymienilaś, pamietaj ze a pro sie placi przed wiza ... -
angelaa > 20-12-2011, 21:31
Witam
Uprzejmie informujemy, ze z dniem 15 stycznia 2012 ulegną zmianie koszty uczestnictwa w Programie Au Pair USA.
Całkowity koszt uczestnictwa w Programie Au Pair USA będzie wynosił: 850 zł (płatne w 2 ratach 250 i 550 zl) + 100 USD
Planujesz wyjazd Au Pair w 2012 roku? Skorzystaj z niższej ceny i podpisz umowę przed 15 stycznia 2012
Teraz koszt to: 750 zl + 100 USD
Uczestnik programu Au Pair USA ma zagwarantowane:
â— rozszerzone ubezpieczenie (bez żadnych dodatkowych opłat)
â— szkolenie w Nowym Jorku
â— przelot w obie strony /do z USA)
â— kieszonkowe ponad 10 00 USD rocznie!
Firma Prowork od ponad 13 lat jest autoryzowanym przedstawicielem amerykańskich organizacji Au Pair o oferuje najtańsze na rynku pobyty u rodzin amerykańskich jako Au Pair!
Większość kosztów związanych z twoim wyjazdem i pobytem w USA pokrywa amerykańska rodzina goszcząca.
Gwarantujemy profesjonalną pomoc w zorganizowaniu wyjazdu i w odróżnieniu od innych organizatorów najniższe ceny i brak ukrytych kosztów.
Szczegółowy opis programu Au Pair USA na stronie www.prowork.com.pl w zakładce/Au Pair USA -
bossowsky > 20-12-2011, 22:36
też dostałam. super oferta! -
mgdlena > 01-01-2012, 3:06
rejestracja na stronce Prowork
przymierzam się do rejestracji i mam mały problemjak narazie jestem totalnie zielona - jest tam do wypelnienia
Telefon: kier. kraju (48 no nie?) kier) tel ) - wszystko ok ale ja nie mam domowego wiec jak mam wpisac te kierunkowe skoro chce podac numer komórkowy?
preferowane stanowisko: (napisac po prostu au pair?) -
mgdlena > 04-01-2012, 2:44
pomóżcie mi błagam !! bo tkwie na tym etapie, nie wiem jak to wypełnić :lol: -
angelaa > 05-01-2012, 0:58
[quote name="mgdlena"]
Telefon: kier. kraju (48 no nie?) kier) tel ) - wszystko ok ale ja nie mam domowego wiec jak mam wpisac te kierunkowe skoro chce podac numer komórkowy?
preferowane stanowisko: (napisac po prostu au pair?)[/quote]
jeśli podajesz numer komórkowy to piszesz 48 506987987 (np)
a preferowane stanowisko to aupair -
dina39 > 16-01-2012, 23:17
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa. W maju 2012r. mam maturę. Chciałabym wyjechać na Au Pair (jak najszybciej po skończeniu LO i zdaniu matury) choć nie wiem czy będzie mnie na to stać.
Czy jest taka możliwość by wyjechać na Au Pair całkowicie za free?
A jeśli nie to pokrywają chociaż koszty przelotu samolotem?
Nie wiem którą firmę wybrać, zastanawiam się nad Prowork (reklamowali się w mojej szkole).
P.S. Co do doświadczenia to od 3 lat jestem wolontariuszką (praca w domu dziecka oraz indywidualna z niepełnosprawnymi/upośledzonymi), a poza tym mam brata 10-letniego z dziecięcym porażeniem mózgowym i innymi dolegliwościami którym się także zajmuję po szkole.
(nie napisałam tego by się chwalić, chciałam się tylko zapytać czy takie doświadczenie wystarczy?)
Czekam na Wasze głosy.
-
kingulath > 17-01-2012, 15:11
Tak. Napewno wystarczy. Musisz jedynie poprosić o wypisanie referencji, tak, by liczba godzin była w miarę i już .)
Najtańsze firmy to GAWO albo Prowork. Byłam w Gawo. Są bardzo pomocni i polecam, choć nie udało mi się wyjechać.... -
dina39 > 17-01-2012, 15:26
Dzięki za odp.Ja myślałam o Szwajcarii, zawsze mnie ten kraj interesował. Ale Stany Zjednoczone też są ciekawe. Zamówiłam sobie bezpłatny katalog z GAWO i po chwili pani z obsługi do mnie zadzwoniła. Ja jestem z Dolnego Śląska czy to nie ma nic do rzeczy przy wyborze agencji, bo widzę że GAWO jest z Gdyni? -
angelaa > 17-01-2012, 16:39
nie ma nic do tego
jest możliwość wyjechania całkowicie za free pod warunkiem że sama sobie znajdziesz rodzinę i ustalisz z nią, że to oni pokrywają koszty przelotu. jest kilka stron na których można szukać rodziny: greataupair, aupair-world.net, easyaupair.com. Nie obejmuje to wyjazdów do USA, więc jeśli naprawdę jesteś zainteresowana, to najlepszym rozwiązaniem byłoby znalezienie rodziny samemu, wyjechać gdzieś do Europy na kilka miesięcy i zarobienie na wyjazd do USA