• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

MONIKA > 16-05-2006, 1:00

zalalo.

http://www.fotolog.com/monikagata

http://www.fotolog.com/mygoodshots

http://www.fotolog.com/bostonpics

kate-nasti > 17-05-2006, 23:29

To wyglada strasznie na fotach. W realu musi byc jeszcze gorzej. Ja to bym juz w majty robila ze strachu 8O

Pigwa > 18-05-2006, 10:32

jedna wiekla masakra :?

Emm > 18-05-2006, 18:22

masz, tu tez sobie poczytaj, bo tam pewnie od razu wykasujesz.

pisze to po raz ostatni-odjeb sie!rozumiesz, co to znaczy???kto tu czyim zyciem zyje?no kto???myslisz, ze ludzie sa slepi i nie widza tego, za caly czas usilnie starasz sie mnie wywolac?co i rusz widze jakies komentarze.

i jeszcze jedno-napisalas, ze wiz nie zniosa przez uciekinierki-operki, ktore zostaja w Stanach na nielegalu. Po raz kolejny pokazalas swoja mega glupote. Nie Moniczko, to nie wina operek, ktorych jest jak kot naplakal w morzu nielagalnych. To przede wszystkim wina wszystkich tych, co specjalnie przybywaja tu calymi rodzinami na turystycznej wiedzac, ze zostana nielegalnie np. BRAZYLIJCZYKOW(znasz to z autopsji?)a potem chowaja sie jak te szczury po kanalach, zeby tylko immigration ich nie dorwalo.I tak sie sklada, ze jestem tu legalnie.zatkalo???To sie kurwa wreszcie zamknij.Forum ci nie wystarczylo, a jak odeszlam to sie na cudze flogi przenioslas, zeby wojny toczyc?Dla mnie jestes mega zerem.mega!

Nie zaczepiaj mnie, bo szkoda moich nerwow na takiego pustaka jak ty.napisalam to ostatni raz, zebys sie wreszcie odpierdolila.zapomnij o moim istnieniu.

i spierdalaj bo mam Cie dosc.jestes jak wrzod na dupie.

jest to napisane tylko i wylacznie do Moniki, mozecie sobie komentowac, nie bylam tu od tygodni i juz na pewno nie bede, wiec komentarze sa dla was, nie dla mnie.

MONIKA > 18-05-2006, 18:40

Poziom ponizej podlogi.

Pare tygodni temu u mnie w domu bylo Homeland Seciurity w poszukiwaniu kasika. Tak, tak. To jest urzad emigracyjny, zajmuje sie nielegalnymi ludzimi, ktorzy dopuscili sie wykroczen roznego typu.

Ciekawa jestem dzieki komu?

Dzieki komu mieli kasika cale namiary internetowe, (z plikiem zdjec z jej fotologa, z cala masa ID kompow, z forum!!!).

Nie wnikam, mam to w dupie, ale smiac mi sie chce.

Ja cie zaczepiam, Boze, jak, gdzie, ja latam po fotologach choc wlasnego nie mam????? (bo jak mi powiedzialas nie znioslabys jakby ci ktos napisal ze jestes brzydka czy glupia???)

Myslalas ze wywolasz afere po tej calej prawdzie, klamczucho, a tu nikt jakos sie toba nie przejal? ani twoja watpliwa prawda!

I DLACZEGO NIE WYJASNILAS, Z JAKIEGO POWODU MIALAS KOLEJNY NICK "GIRL" I W CZASIE KIEDY UDAWALAS KOLEZANKE, BLUZGAMI RZUCALAS??? WIEKSZEJ FALSZYWIZNY NIE SPOTKALAM W ZYCIU.

spadaj stad bo spokoj byl.

Pigwa > 18-05-2006, 19:34

spokoj byl i spokoj bedzie :wink:

monia nie denerwuj sie bo niema kim tylko opisz wszystko jak wrocisz z tej agencji modelek bo to o 100% ciekawsze :wink:

Edi > 18-05-2006, 19:52

Pigwa,to "spokoj",czy "spokuj"?Decyduj sie. A ta historia nigdy mnie nie interesowala,zenada i tyle.

Pigwa > 18-05-2006, 20:13

Edi o co Ci chodzi?? :wink: :lol:

zuzka > 19-05-2006, 10:42

Monika jaka ty jestes pierdolnieta, naprawde nie zdajesz sobie sprawy ze z siebie debila robosz?

A podobno taka inteligentna jestes....

I te twoje klamstwa... rzygac sie chce.

http://www.fotolog.com/monikagata/?pid=16689659

02/11/06

Przez te dlon na moim ramieniu jestem tu gdzie jestem. Tak mnie, zakochana kopnal w dupe, ze do Stanow dolecialam, prawda Szymon???[/i]

MONIKA

Polonistka

Doł?czył: 17 Lip 2004

Sk?d: MASS, USA. Wysłany: Sro Gru 21, 2005 10:40 pm Temat postu:

[i]Oli ona pisala, ze ten maly to brat jej przyjaciela.

Mlodowygladajacy.

Moj chlop jest ode mnie mlodszy dwa lata, ale sensacji z tego nie robie, moj poprzedni chlop starszy byl 11.

Swoja droga, jakbym chciala, jak to mi zarzucono bogatego, legalnego i ustawionego to bylabym z moim poprzednim chlopem, ktory choc Polak pracowal w amerykanskiej firmie i mogl legalnie na kontrakt do Bostonu lub Miami na 5 lat przyjechac, a ja jako zona, z nim!

Mieszkanie dla nas kupil, beemke mial i w ogole ustawiony, ale ja taka pojebana wydac sie nie chcialam.

Ale ja (cenzura) sobie zycia nie ustawiam
    .

To w koncu kto kogo kopnal w dupe?? Gubisz sie w swoich klamstwach, jak choragiewka :?

Taka odwazna jestes, szczera i podobno jak masz cos do powiedzenia do mowisz nie chowasz sie po katach, a to to niby co?

MONIKA

Polonistka

Doł?czył: 17 Lip 2004

Sk?d: MASS, USA. Wysłany: Pi? Sty 20, 2006 9:44 am Temat postu:

Magda Lama jest bardzo fajna laska, tez operka, nie z forum, ale operka.

Mnie tam pasi, ale czasem mam niezly polew jak fote nada, np z (cenzura) w gorze, ze niby joga przed impraza!
    Mam wrazenie, ze niektore osoby na fotologu najchcetniej wkleilyby swoje gole cycki czy dupy, gdyby tylko nie grozil za to ban. Cycki w stanikch, gacie miniaturowe ze tylek widac, to juz bylo.

Mnie to zwisa i powiewa, ale tak mi trochce zal, bo przeciez to ewidentne robienie z siebie debila. Ludzie sie nabijaja i tyle.

Ja nie mowie, ze nie rozebralabym sie i nie uwiecznila na fotach, ale nie takich "prostackich", cos artystycznego, ladnego, a nie wulgarne, albo zalosne. No i fotolog to raczej nienajlepsza widownia.

Obgadywanie Emm i Kasik jakie to pijaczki jak to na drinka lataja, a ty niepijaca, "tylko biale winko bo czerwone mi za ciezkie"

ale w miedzyczasie na arenie wypisujesz jakie to atrakcje Tadziowi zapewnilas jak sie nawalilas jak swinia, nie wspominajac ze kilka fotek w tyl co zdjecie to na kacu jestes....

Zalosna jestes i tyle...

Nie ma dowodow ze PRAWDA to Kasik z Emm ale jesli to one, to WIELKIE im dzieki za wyciagniecie syfu na wierzch.

Pigwa > 19-05-2006, 11:02

:lol: :lol: :lol: :lol:

normalnie padam na pysk ze smiechu jak to ludzia się nudzi :roll:

laska zajmij sie soba a nie niszcz spokoju na forum bo to juz sie nudne robi :evil:

ciekawe jaki bedzie nastepny nick :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia