-
-
Re: PROWORK
Saiisuke > 08-05-2011, 12:55
Zamierzam pojechać z prowork na wakacje jako aupair i jak na razie wszystko jest w porządku. Wpłaciłam zaliczkę, podpisałam umowę, skompletowałam dokumenty, a parę dni temu dostałam ofertę rodziny z Hiszpanii. W poniedziałek mam z nimi porozmawiać na skype i się stresuję
Na razie na prowork nie mogę narzekać, zawsze ktoś jest dostępny pod telefonem, na maila szybko odpowiadają. Mam nadzieję, że do końca będzie tak samo dobrze -
Kama^^ > 08-05-2011, 13:32
Saiisuke nie martw się będzie super, zobaczysz, uśmiechaj się, to będzie to słychać w Twoim głosie i odrazu będzie lepiej, oni też sie stresująNajgorsza jest pierwsza minuta, potem nawet nie zauważysz jak zleci cała godzinka Dasz radę!;p -
Insula > 08-05-2011, 13:48
to prawda, sama nie zauważyłam kiedy minęło 35 minut mojej rozmowyuśmiech sporo pomaga a i obcokrajowcy jak są normalni to starają się pomóc jak Ci słów zabraknie -
Saiisuke > 08-05-2011, 15:34
Angielski mnie nie martwi, bardziej to czy się nie obrażą o jakieś moje pytania, czy nie będą mi mieli za złe, że za dużo chcę wiedzieć, no i czy mnie polubią :] -
Kama^^ > 09-05-2011, 0:39
Jak będą mieli Ci pytania za złe, to uciekaj gdzie pieprz rośnie i w ogóle się tym nie przejmuj. Jak przeszkadzają im pytania to jak się będzie z nimi mieszkało?;o A czy Cię polubią to loteria, jak nie polubią - nie byli Ci pisani i tyle, głowa do góry i szukaj dalej
Daj później znać jak poszło;p
A w ogóle jak warunki? Jakie dzieci? I jedziesz z samym angielskim, czy też z hiszpańskim? -
anullkaa > 24-05-2011, 3:47
Dziewczyny ile czekałyście na znalezienie rodziny przez Prowork ? Ja chcę jechać do Hiszpani,ale określiłam miasto więc możeby być trochę ciężej..czekam już dwa tygodnie od złożenia wszystkich dokumentów i nicMam się już zacząć martwić czy to jeszcze za wcześnie ? -
Saiisuke > 26-05-2011, 0:13
Ja czekałam około miesiąca, ale to chodziło o wyjazd wakacyjny i nie miałam określonego miejsca. Dwa tygodnie nie wydaje mi się długo. Spokojnie, szybko Ci znajdą
A gdzie do Hiszpanii chciałabyś pojechać? -
anullkaa > 26-05-2011, 2:55
Walencja only Walencjano dziś do mnie dzwonili ( ale nie wiedziałam ze to oni przez moj glupi telefon),nie moglam rozmawiać i jutro musze oddzwonić ! mam nadzieję że dzwonili z jakimś miłym niusem -
Saiisuke > 26-05-2011, 17:54
Najpierw dostałabyś maila z kwestionariuszem od rodziny. Przynajmniej tak było w moim przypadku, a dopiero na drugi dzień babka z prowork się do mnie odezwała. Ale może z każdym robią inaczej
Daj znać jak Ci się uda.
A czemu akurat Walencja? Inne miejsca też są spoko^^ -
anullkaa > 26-05-2011, 18:15
No właśnie jednak ta rodzinka chciała kogoś od połowy lipca,więc powiedziałam ze ok,jesli okażą się ok to jadeale teraz podobno potrzebują kogoś jeszcze szybciej dlatego nie wysylała mi kwestionariusza no nic czekam dalej heh Walencję wybrałam z powodu mojego byłego teraz juz nie jestesmy razem ale nadal chcę tam ! uparłam się i już