• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

WAMPIREK > 25-02-2008, 23:09

Ojoj...wszystkich choroba łapie :/ Duzo zdrowia :*

Ja jutro tez na uczelnie wracam

Ninka Jones > 26-02-2008, 20:41

gdyby nie ten boski tatuaż to by?cie nie wiedziały cholera, wydało się

Vorissa > 26-02-2008, 21:33

Ninka, ale Ty powinna? wiedzieć w jakich on sklepach się ubiera (?!) A jak nie, to się dowiedz (?! xD) i poszukaj na necie xD

może gdzie? na zagranicznych stronach z mod? będ?, bo na polskich to w?tpię...

a ja do szkoły to idę w pi?tek, albo w przyszłym tygodniu

Ale chcę i?ć w pi?tek, bo mam 3 lekcje, a potem idę po prawko :lol:

Ninka Jones > 27-02-2008, 16:11

no wła?nie wiem gdzie sie ubieraja i nie znalalazlam tam! a sa sliczne i chce takie!

u mnie mala zmiana zaczelam do szkoly chodzic dzisiaj drugi dzien z rzedu kiedy bylam na wszystkich lekcjach przedchwila sie dotlenilam, trzeba sie teraz najesc o 16 na korepetycje z wosu...

Vorissa > 27-02-2008, 16:46

jak już wspomniała? o tych korkach z Wosu - zastanawia mnie co daj? takie korki z geografii, wosu, historii czy polskiego... u mnie sporo osób chodzi na geo.

Sama zdaję wos, no i jako? nie uważam, że jest to przedmiot z któego s? jako? specjalnie potrzebne korki, bo przecież tu mnóstwo rzeczy się po prostu czyta, uczy i analizuje... co daj? korki z takich przedmiotów?!

pawlok > 27-02-2008, 17:11

na korki sie chodzi bo zazwyczaj rodzice zmuszaja. Moi mnie nie zmuszali i jakos przyzwyzajona jestem do tego, ze sie sama musze nauczyc wszystkiego i sama do czegos dojsc. Bo jak sie na czyms nie skupie to i tak zaden korepetytor mi w niczym nie pomoze. Znam siebie i wiem, ze ja na korkach wydawalabym z siebie dziweki typu mhm aha mhm i tyle bym z nich wyniosla

Wiem, bo raz bylam na korkach z fizyki i tylko mhalam

- teraz robisz to..to... i to..

-mhm mhm mhm

-rozumiesz?

-mhm mhm mhm

-patrz batman

-mhm mhm mhm

-MHM

Vorissa > 27-02-2008, 18:03

pawloczka, ale u mnie w klasie sami chc? chodzić na geo... i mnie to dziwie trochę, no bo geografia to nie jest fiza/matma czy nawet angielski, tylko po prostu geografia gdzie mnstwo rzeczy jest do wykucia na pamieć...

pawlok > 27-02-2008, 18:07

no dokladnie, nikt ci geografii nie wytlumaczy bo co tu tlumaczyc? Dlaczego Polska lezy w Europie a nie w Am. Pld? Faktycznie, jej sie trzeba po prostu nauczyc.

Yoanna > 27-02-2008, 18:19

ja nigdy na zadne korki nie chodzilam a mature zdalam :lol:

pamietam za to jak w gimnazjum, po wywiadowce, ja i moja best friend zostalysmy zmuszone przez nasze mamy do... chodzenia na kolko matematyczne :lol: my, wielkie milosniczki matmy i naszej nauczycielki hehe 2 razy poszlysmy :wink: ja nie wiem jak wlasna matka mogla mi to zrobic?? :lol:

Vorissa > 27-02-2008, 18:36

ja chodziłam w 1 klasie na korki z matmy... po gim, taka nauka w lo to dla mnie zwykły szok był i się nie mogłam pozbierać. ale matma to nie geografia.

teraz klasa maturalna a na żadne korki nie chodzę

gdzie? w autobusie moja mama słyszała że tam ucz? się po nocach i ?pi? po 2-3h a ja to niiiic :lol: a ja banan na twarzy i 'mamo, uczę się, jestem zdolna, a wysypianie się to podstawa' o ile można nazwać spanie 5h wysypianiem, mniej nie zamierzam już...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia