-
-
Re: PROWORK
89dzoana89 > 08-03-2011, 17:43
Ja wlasnie nie pamietam jak ja to robilAM....ale mozliwe ze tez cos dolaczalamz reszta ja sama sobie au pair room uzupelnialam od poczatku do konca wiec po prostu mialam odp na kompie i robilam kopiuj-wklej :mrgreen: -
Coco > 08-03-2011, 17:47
I sposób Asi jest chyba najlepszy... Ja zostawiłam im wypełnianie, bo nie zalecali a nie wiedziałam jak to wygląda. Potem, jak zobaczyłam, pomyślałam, że mogłam od razu sama to uzupełniać ;)
Asia, gdzie teraz dokładnie jesteś? Jeszcze tu, czy już Europa?:) -
rosario > 08-03-2011, 17:51
z tego co gdzies czytalam to dzoana od niedzieli w londynie u nowej rodzinki juz -
89dzoana89 > 08-03-2011, 18:30
tak jest rosario
Od niedzielnego poranka znowu w Londynie -
mona_lisa > 26-04-2011, 15:20
Dziewczyny, czy mogłybyście mi powiedzieć co jest zawarte w rozszerzonym ubezpieczeniu w Prowork? Tylko kwoty są większe czy jakieś bonusy też dodają -
Lola1988 > 06-05-2011, 21:29
9 -
Lola1988 > 06-05-2011, 21:31
i -
Lola1988 > 06-05-2011, 22:26
f -
anitaaa > 06-05-2011, 23:04
[quote name="Lola1988"]NIE POLECAM NIKOMU WSPÓŁPRACY Z AGENCJĄ PROWORK!!!! [opinia, współpraca, pośrednictwo] [size=200][/size]
Mam bardzo negatywną opinie o współpracy z tą agencją. Przez 3 miesiące nie dali zadnej konkretnej oferty. O wiele szybciej znalazłabym rodzinę szukając jej sama !!! Oni nie mają dostepu do rodzin, przekazuja nasze profile do agencji w kraju, do ktorego chcemy wyjechac. Biora kase za to, ze przesla im dokumenty, co kazdy glupi potrafi!!!
To jak zrobili mnie w konia trudno opisac. Poświęciłam dużo czasu za załatwienie dokumentow i wszlekich formalnosci, musialam jechac i stracic caly dzien na zalatwienie zaswiadczenia o niekralnosci ( 50zl), musialam im wplacic 300zl (opłata bez której nie wciągną cię do swojej bazy), a oni nic nie zrobili!!!! Wyjazd sie nie odbyl, a ja straciłam czas i kupe nerwow czekajac w zawieszeniu jak idiotka 3 miesiace! bo po podpisaniu umowy i wplacie 300zl nie mozesz juz nic zrobic, tylko byc gotowa do wyjazdu, ktory albo sie nie odbedziem albo wysla Cie do pracy 9 h dziennie na jakies wiosce!!![/quote]
Wybacz ale ja współpracuję z PROWORK i jestem bardzo zadowolona. Przecież każdy wie, że agencje typu GAWO i PROWORK nie szukają nam rodziny ale pośredniczą w jej znalezieniu załatwiając nam wszystko z amerykańską agencją. Bez agencji nie wyjedziesz do USA. Z resztą nawet chyba na stronie pisze, że oni są tylko agencją posredniczącą, w umowie też powinno to być, jeśli w ogóle czytałaś papiery, które musiałaś podpisać. Skoro nastawiłaś się, że PROWORK znajdzie ci rodzinę to byłaś w błędzie, więc nie najeżdżaj na tą agencję tylko i wyłącznie z powodu, że źle coś przeczytałaś czy zrozumiałaś. A i każdy potrafi czytać więc nie musisz umieszczać trzech postów jeden po drugim. Aha i jeszcze jedno skoro jesteś nowym użytkownikiem to wypadałoby przeczytać choć trochę tematów z agencjami i dowiedzieć się z nich o co tak naprawdę chodzi. Współczuję ci, że twój wyjazd nie doszedł do skutku, ale zapewniam cię, że na brak rodziny nie miała wpływu agencja PROWORK, jeśli miałaś wysłane wszystkie dokumenty i dopełnione formalności. -
Kama^^ > 07-05-2011, 23:18
Taaaak, Lola, napisz to jeszce z 50 razy.
Zupełnia się z Tobą nie zgadzam. Skoro każdy glupi to potrafi to po co się zgłaszałaś? WIadomo ze P. pracuje z Au Pair Care - skoro zrobiłabyś to lepiej, trzeba było zrobić to samemu. Sama z nimi współpracuję i jestem zadowolona, zawsze dostawałam odpowiedzi na maile i z ich strony wszystko było bez zarzutu, nawet jak zwlekałam z wysyłaniem dokumentów. Jak dla mnie samo APC też działa bez zarzutu - w środę otworzyli mi room a już mam 2 match.
Współczuję braku powodzenia, ale poczytaj trochę zanim zaczniesz krzyczeć. Skoro tak słabo Ci poszło to pewnie z Twojej strony też nie wszystko było w porządku. Pozatym radzę uważać, bo forum jest raczej (niestety) monitorowane przez CC i P.