• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

89dzoana89 > 08-03-2011, 17:43

Ja wlasnie nie pamietam jak ja to robilAM....ale mozliwe ze tez cos dolaczalam z reszta ja sama sobie au pair room uzupelnialam od poczatku do konca wiec po prostu mialam odp na kompie i robilam kopiuj-wklej :mrgreen:

Coco > 08-03-2011, 17:47

I sposób Asi jest chyba najlepszy... Ja zostawiłam im wypełnianie, bo nie zalecali a nie wiedziałam jak to wygląda. Potem, jak zobaczyłam, pomyślałam, że mogłam od razu sama to uzupełniać ;)

Asia, gdzie teraz dokładnie jesteś? Jeszcze tu, czy już Europa?:)

rosario > 08-03-2011, 17:51

z tego co gdzies czytalam to dzoana od niedzieli w londynie u nowej rodzinki juz

89dzoana89 > 08-03-2011, 18:30

tak jest rosario

Od niedzielnego poranka znowu w Londynie

mona_lisa > 26-04-2011, 15:20

Dziewczyny, czy mogłybyście mi powiedzieć co jest zawarte w rozszerzonym ubezpieczeniu w Prowork? Tylko kwoty są większe czy jakieś bonusy też dodają

Lola1988 > 06-05-2011, 21:29

9

Lola1988 > 06-05-2011, 21:31

i

Lola1988 > 06-05-2011, 22:26

f

anitaaa > 06-05-2011, 23:04

[quote name="Lola1988"]NIE POLECAM NIKOMU WSPÓŁPRACY Z AGENCJĄ PROWORK!!!! [opinia, współpraca, pośrednictwo] [size=200][/size]

Mam bardzo negatywną opinie o współpracy z tą agencją. Przez 3 miesiące nie dali zadnej konkretnej oferty. O wiele szybciej znalazłabym rodzinę szukając jej sama !!! Oni nie mają dostepu do rodzin, przekazuja nasze profile do agencji w kraju, do ktorego chcemy wyjechac. Biora kase za to, ze przesla im dokumenty, co kazdy glupi potrafi!!!

To jak zrobili mnie w konia trudno opisac. Poświęciłam dużo czasu za załatwienie dokumentow i wszlekich formalnosci, musialam jechac i stracic caly dzien na zalatwienie zaswiadczenia o niekralnosci ( 50zl), musialam im wplacic 300zl (opłata bez której nie wciągną cię do swojej bazy), a oni nic nie zrobili!!!! Wyjazd sie nie odbyl, a ja straciłam czas i kupe nerwow czekajac w zawieszeniu jak idiotka 3 miesiace! bo po podpisaniu umowy i wplacie 300zl nie mozesz juz nic zrobic, tylko byc gotowa do wyjazdu, ktory albo sie nie odbedziem albo wysla Cie do pracy 9 h dziennie na jakies wiosce!!![/quote]

Wybacz ale ja współpracuję z PROWORK i jestem bardzo zadowolona. Przecież każdy wie, że agencje typu GAWO i PROWORK nie szukają nam rodziny ale pośredniczą w jej znalezieniu załatwiając nam wszystko z amerykańską agencją. Bez agencji nie wyjedziesz do USA. Z resztą nawet chyba na stronie pisze, że oni są tylko agencją posredniczącą, w umowie też powinno to być, jeśli w ogóle czytałaś papiery, które musiałaś podpisać. Skoro nastawiłaś się, że PROWORK znajdzie ci rodzinę to byłaś w błędzie, więc nie najeżdżaj na tą agencję tylko i wyłącznie z powodu, że źle coś przeczytałaś czy zrozumiałaś. A i każdy potrafi czytać więc nie musisz umieszczać trzech postów jeden po drugim. Aha i jeszcze jedno skoro jesteś nowym użytkownikiem to wypadałoby przeczytać choć trochę tematów z agencjami i dowiedzieć się z nich o co tak naprawdę chodzi. Współczuję ci, że twój wyjazd nie doszedł do skutku, ale zapewniam cię, że na brak rodziny nie miała wpływu agencja PROWORK, jeśli miałaś wysłane wszystkie dokumenty i dopełnione formalności.

Kama^^ > 07-05-2011, 23:18

Taaaak, Lola, napisz to jeszce z 50 razy.

Zupełnia się z Tobą nie zgadzam. Skoro każdy glupi to potrafi to po co się zgłaszałaś? WIadomo ze P. pracuje z Au Pair Care - skoro zrobiłabyś to lepiej, trzeba było zrobić to samemu. Sama z nimi współpracuję i jestem zadowolona, zawsze dostawałam odpowiedzi na maile i z ich strony wszystko było bez zarzutu, nawet jak zwlekałam z wysyłaniem dokumentów. Jak dla mnie samo APC też działa bez zarzutu - w środę otworzyli mi room a już mam 2 match.

Współczuję braku powodzenia, ale poczytaj trochę zanim zaczniesz krzyczeć. Skoro tak słabo Ci poszło to pewnie z Twojej strony też nie wszystko było w porządku. Pozatym radzę uważać, bo forum jest raczej (niestety) monitorowane przez CC i P.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia