• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

ambiwacencja > 27-08-2012, 14:56

[quote name="madz"]u mnie nagranie wszystkich fragmentów to kilka godzin, potem tylko montaż, ale ogólnie w jeden weekend spokojnie da radę [/quote]

Tak mówisz? To mnie trochę pocieszyłaś bo ja muszę to szybko zrobic.Czas leci a chce wyjechac jeszcze w tym roku

ambiwacencja > 27-08-2012, 15:52

blonde dziękuję za filmik ) moim zdaniem jest świetny i bardzo podoba mi się Twoja wymowa. I'm really impressed )

paulaw > 27-08-2012, 16:34

Jak nagram filmik to też wam pokażę i będziecie mogły się pośmiać

madz > 27-08-2012, 17:32

oj tam od razu pośmiać, dobrze będzie :)

A ja postanowiłam jednak nagrać jeszcze raz kilka scen ;) w środę kolejne podejście

Blueberry91 > 27-08-2012, 17:48

A ja się nie mogę doczekać kręcenia filmiku. Uwielbiam mówić po angielsku i lubię przekazywać informacje, często nawet nazbyt dokładnie, więc przypuszczam że mój filmik będzie miał około 15 minut Ale będę starać się streszczać. A dzieci nie pożyczę, bo nie mam skąd, chyba że ukradnę w sklepie jakieś :twisted:

Witaj ambiwalencjo Ja jadę tylko z APiA, liczę że tam znajdę rodzinkę, a jak będzie kiepsko to najwyżej zapiszę się jeszcze do Gawo prawdopodobnie.

blonde > 27-08-2012, 17:54

To nie żadna reguła, ale ja znalazłam w APiA bardzo szybko, więc mam nadzieję, że i Tobie się uda

paulaw > 27-08-2012, 17:54

Ja się nie stresuję mówieniem tylko mam bardzo gwałtowne ruchy i dziwną mimikę twarzy jak się staram A moja smutna mina i szczęśliwa mina wyglądają tak samo, więc...

Blueberry91 > 27-08-2012, 18:07

Dziękuję blonde, jak mi się uda to na pewno dam znać na forum

paulaw, więc na awatarze się uśmiechasz czy smucisz?

atytupoco > 27-08-2012, 18:48

Cześć dziewczyny. Ja jestem akurat 93, ale chcę wyjechać w sierpniu 2013 z Au Pair in America. Mam pytanie dotyczące referencji. Nigdy nie byłam opiekunką do dzieci tak zawodowo. Było to raczej zwykle u rodziny, znajomych ewentualnie, jak ich rodzice szli na imprezy, czy coś. Pani z programu odpisała mi, że muszą być trzy referencje, przynajmniej 200 godzin przepracowanych, na dodatek główne referencje nie mogą być od nikogo z rodziny. Ponadto wiem, że oni to sprawdzają. Nie wiecie może, jak bardzo skrupulatnie? I jak w ogóle mam to rozegrać? Szukam cały czas pracy jako opiekunka, ale niestety, idę teraz na studia i muszę się ograniczyć do weekendów i jednego dnia w tygodniu, więc ciężko jest mi cokolwiek znaleźć. Pomóżcie!

paulaw > 27-08-2012, 18:54

[quote name="Blueberry91"]paulaw, więc na awatarze się uśmiechasz czy smucisz? [/quote]

Haha, teraz sama już nie wiem. Pamiętam tylko, że piłam wtedy niezwykle dobrą waniliową latte, więc jest duże prawdopodobieństwo, że jestem zadowolona c': To nie przypadek, że na świątecznych klasowych życzeniach na świąta 5 na 26 osób powiedziało mi, żebym się zaczęła uśmiechać.

atytupoco - Nie wiem jak dokładnie w różnych biurach, ale w niektórych nie sprawdzają, a w innych tylko dzwonią. Nie będą przecież wynajmowali detektywa, żeby sprawdził, czy przypadkiem nie jesteś z kimś spokrewniona. Wystarczy, aby nazwisko było inne niż Twoje.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia