-
-
Re: PROWORK
anitaaa > 07-03-2011, 20:27
[quote name="anik"]Hej
Mam pytanie odnośnie aplikacji. Czy wszystko wysyłałyście pocztą , a tylko list mailem? Na stronie jest inaczej napisane, w mailu też i w końcu już nic nie wiem. aaaa czy w proworku character references są konieczne? I jak tam z dokumentami? Czy od razu wysyłałyście, zaświadczenie o niekaralności, lekarskie, międzynarodowe prawo jazdy razem z innym dokumentami? Czsy jakoś później? Pewnie dla was te pytanie są banalne i glupie także sory ale jestem początkująca i w cc wszystko robilo się przez neta.
pozdrawiam[/quote]
Ja praktycznie wszystkie dokumenty wysyłałam osobno. Znaczy się część wysłałam a resztę dosyłałam jak udało mi się zdobyć. Pytania nie są banalne bo każda z nas to przechodziła lub przechodzi, a na forum można zawsze uzyskać pomoc -
anik > 07-03-2011, 21:07
Czyli sie rozumie , ze poczta?
a jak ze zdjeciami poczta czy mailem? Te pierwsze wydaje mi sie troche zbyteczne, ale juz nie wiem raz tak pisza , raz tak;/ -
anitaaa > 07-03-2011, 21:29
[quote name="anik"]Czyli sie rozumie , ze poczta?
a jak ze zdjeciami poczta czy mailem? Te pierwsze wydaje mi sie troche zbyteczne, ale juz nie wiem raz tak pisza , raz tak;/[/quote]
Zdjęć nie musisz im żadnych wysyłać. Robisz tylko ten photo album, który wysyłasz pocztą, a inne zdjęcia dodajesz do aplikacji internetowo na stronie aupaircare. Z resztą jak wyślesz dokumenty to pani z proworku cię zaloguje na stronie aupaircare gdzie będziesz musiała uzupełnić swoje dane i tam dodać zdjęcia. Wszystko ci wytłumaczą -
anik > 07-03-2011, 22:38
Dzieki bardzo za inf -
89dzoana89 > 08-03-2011, 1:33
Jesli sie jest w APC to albumu sie nie robi;p potem tylko dodajesz zdjecia do swojego au pair roomu
Ja wiekszosc rzeczy wysylalam tylko mailem i wszystko bylo ok -
anik > 08-03-2011, 12:39
Mam jeszcze pytanie. Czy jak wypełniałyście aplikacje to też miałyście tak mało miejsca na odpowiedź , które wystarcza raptem na 2 zdania;/ co w takim wypadku? -
89dzoana89 > 08-03-2011, 14:18
Opowiedzi na jakie pytania?? -
anik > 08-03-2011, 15:49
np. dlaczego rodzina powinna Cie wybrac, co robilabys z dziecmi itp. -
89dzoana89 > 08-03-2011, 17:00
Hmmm...skoro malo miejsca to pisz malo i konkretnie :mrgreen: -
Coco > 08-03-2011, 17:16
Albo dołącz stronę(y) z numerami pytań, czy przepisz pytania i napisz odpowiedzi. Tak w Gawo mówili ;)