• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

edyta_s > 23-02-2008, 15:46

no teoria nie ma co sie denerwowac, tez myslalam, ze nie zalicze i bedzie wstyd, ale jak widac kazdemu sie udaje

Vorissa > 23-02-2008, 16:00

chyba nie każdemu - zdarza się, że oblewaj?, w mojej grupie wtedy oblała 1 albo 2 osoby...

edyta_s > 23-02-2008, 22:54

no ale zeby nie zdac, to trzeba naprawde sie nic do tego nie przykladac, przynajmniej z moich obserwacji tak wynika

Vorissa > 23-02-2008, 23:16

czy ja wiem - może to też nerwy... poza tym na te 500 pytań, przynajmniej jest z 10-20 na które zawsze sie wachasz... a nuż widelec się trafi z 5 tych pytan na te?cie, każde z nich dalej źle zaznaczysz i po kłopocie...

ja kto? opanuje wszystkie pytania bezblędnie to podziwiam bo mi się to nie udało...

idril > 23-02-2008, 23:27

u mnie w klasie klasowa kujonka wykula wszystkie pytania na pamiec. mozna ja bylo pytac zadawajac pytania a ona odpowiadala same poprawne odpowiedzi.

ale tacy ludzie to wyjatki.

edyta_s > 24-02-2008, 1:24

no mozna miec strasznego pecha, ale chyba rzadko sie tak nieszczesliwie sklada

moim zdaniem nie chodzi o kucie, tylko rozumienie tego, co trzeba robic na drodze, jedynie czesc pytan zawiera przeciez typowo teoretyczna wiedze

idril > 24-02-2008, 2:36

ja nie znosze pytac o jakis takich technicznych rzeczach. o jakis plynach hamulcowych czy o oponach.

dla nie to czysta abstrakcja.

Ninka Jones > 24-02-2008, 17:25

no racja, te pytania o ogumienie s? najgłupsze :lol:

ale jestem zmęczona. byłam znów na domówie... nic nie piłam ale też nie spałam. w domu 3godzinna drzemka i czas sie brać za lekcje :?

WAMPIREK > 24-02-2008, 18:59

Hehe...nie ma to jak poranek po imprezie cokolwiek by to nie było xD

Ja dzisiaj też miałam ciężki poranek :/

Vorissa > 24-02-2008, 20:17

a mnie choroba łapie... mam temperaturę i katar i gardło mnie boli ;/ a jutro spr. z matmy ;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia