-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
nikka > 03-04-2005, 14:23
Emm to nie jest takie latwe zeby na jakiegos dobrego alergologa, dermatologa trafic......ile ja sie naszukalam takiego no ale niestety nie znalazlam :!:
Ja juz wylatuje za 2 dni a jeszcze mam tyle rzeczy do zalatwienie.....kiedy ja na to wszystko czas znajde (na forum jakos znalazlam :wink: )? Ja nawet jeszcze prezentow dla dzieci nie kupilam i nie mam na nie pomyslu......szukalam jakis zabawek, ale sa albo beznadziejne albo bardzo drogie
A nie wspominam juz, ze jutro mam obrone a jeszcze prawie nic nie umie :!: HELP
Ja chce Twoje fotki......zaraz podesle Ci na priva mojego maila -
Emm > 03-04-2005, 14:37
na pewno postaram sie jak najszybciej przeslac
Mojej kumpeli ta babka pomogla, a lazila biedna po wszystkich mozliwych lekarzach leczac sie na tradzik-okazalo sie , ze ma mega alergie na mleko( a mleko kochala i pila litrami) , organizm nie wyrabial i wysypywalo jej caly czas twarz.No i wyszlo szydlo z worka!
Mam na maxa tapete na twarzy, zeby ukryc alergie.Po prostu maska, ale pocieszam sie , za ne zdjeciach nie bedzie widac.Ide teraz robic sobie zdjecia z moimi zwierzakami -
Emm > 03-04-2005, 21:11
Nikka, o ktorej masz obrone?Daj znac, jak juz bedziesz po!!!
I powodzenia!!!Trzymam kciuki! -
nikka > 03-04-2005, 21:54
Obrone mam o 11.00
Moj promotor i recenzent przyjezdzaja specjalnie na obrone bo mialo ich nie byc na uczelni jutro........mam nadzieje, ze nie zapomnieli o mnie :wink: -
martamaua > 04-04-2005, 1:21
Ja tez mialam mase zasuwania jesli chodzi o lekarzy.Alergolog,masa badan,bo na nerki jeszcze zachorowalam,ale wszystko o czasie mialam.A prezenty to juz pryszcz bylPowodzenia nikka! -
Emm > 10-04-2005, 19:51
no ja juz jestem po zabiegu rozpruwania mordy.Mialam jednak znieczulenie miejscowe i wszystko slyszalam ( chrzest kosci itp.).Teraz ogolnie rzecz biorac zdycham z bolu, mam prawa strone twarzy spuchnieta na maxa, wygladam jak chomik, ktory sobie zarcie napchal.Po prostu wstretnie!
Jestem w chwili obecjen malo atrakcyjna.
Tak chyba bedzie jeszcze przez dzien lub dwa, dopoki opuchlizna nie zejdzie.W piatek zdjecie szwow.
No i boliiiiiiiii, lykam antybiotyk, lek na zmniejszenie opuchlizny(ciekawe jak bym wygladala, gdybym nie brala tego leku?!) i mefacit przeciwbolowy, gdzie dawka dobowa to gora 3 , natomiast ja sobie lykam...a nie powiem ile, bo na mnie sunny nakrzyczy -
nikka > 10-04-2005, 22:59
Dzieki martamaua! Na obronie bylo calkiem fajnie.......moj promotor i recenzent zaczeli jakies pierdoly o samochodach opowiadac :lol: a juz po obronie promotor powiedzial mi cos w rodzaju "tylko zachowaj trzezwosc przez przynajmniej 15 minut" :wink:
A teraz jestem juz w Londynie....to dopiero kilka dni, ale juz wystarczy zeby stwierdzic, ze dzieci sa okropne, rodzice narazie ok.......zobaczymy co bedzie dalej! W zeszlym tygodniu pracowalam po ponad 10 godz. dziennie (bylam razem z ich byla aupair, ktora mi wszystko pokazywala, tlumaczyla itd.) wiec bylam wykonczona na maxa. A jutro znowu poniedzialek -
Emm > 10-04-2005, 23:07
Nikka!!!!Gratuluje obrony!!!Stara, szacuneczek, jestes wielka ( jak zreszta wszyscy , ktorzy juz sie obronili).A ja jutro zasiadam z plonaca nadal geba do pisania pracy, bo cos czuje, ze na miasto nie odwaze sie jeszcze wybrac z takim nieszczegolnym wygladem.Wiec jutro caly dzien pisze prace ( o zgrozo), a we wtorek nieszczesny krajowy rejestr karny ( ostatnio jak wpadlam tam w czwartek kolo 11 to czekalo z kilkadziesiat osob w kolejce, a ja sie spieszylam na cwiczenia, wiec podziekowalam za taka zabawe), a potem prosto do biura skladac papiery.W przynajmniej to bede miec z glowy!!
Dziewuchy-jutro wam wysle zdjecia, bo nie mialam dostepu do privow, a wszystkie maile do was mam wlasnie tam -
Emm > 10-04-2005, 23:10
chyba cos sie z forum zrypalo po tej przerwie.Zamiast godziny 23 wskazuje mi, ze o 21 napisalam posta.Co sie dzieje? -
nikka > 10-04-2005, 23:16
Dzieki EmmPowodzenia w pisaniu pracy!
Bardzo bololo "rozpruwanie mordy" :wink: ?