-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
oliwka911gt > 02-05-2005, 9:16
w lumpach sa fajne ciuchy TYLKO trzeba sie na szukac :!: wbrew pozorom jest tam duuuzo ciuchow z metkami czasami zddazy sie nawet z tej wyzszej polki. ostatnio z kumpela znlazlysmy nowego tiszerta od ceruttiego 8O
emi, bezwzgledu na to gdzie ja kupie ciuchy czy w lumpie czy w sklepie firmowym i ile ja ze te ciuchy dam to ludzie i tak gadaja. przyzywczailam sie do tego i wale to. wiem ze kazdy ciuch na kazdym inaczej wyglada. kupuje to co mi sie podoba, nie patrze na to czy ma metke czy nie, poprostu ma mi sie podobac i juz. a ze wiekszosc ma metke to juz inna historia.
ostatnio przestalam kupowac levisy i diesle i inne spodnie tego typu, bo sa tak dziadowskie ze szok 8O szkoda mi kasy. wy3mam te polroku i w stanach kupie. tam spodnie i nie tylko, sa w lepszym gatunkunie to co u nas ... teraz przezucilam sie na tansze porteczki 8O -
kasik > 02-05-2005, 11:02
Diesla porzucilam odkad po trzech miesiacach umiarkowanie czestego noszenia rozpruly mi sie spodnie 8O W dodatku przy kolanie, no to raczej miejsce dziwne (zeby w udach sie przetarly czy cos to bym predzej zrozumialan juz, ale w kolanie???). Ostatnie firmowe spodnie to Lee, ale teraz glownie kupuje te spod warszawskiego palacu i jetsem zadowolona 8) -
martamaua > 02-05-2005, 11:17
A ja jesli chodzi o spodnie to nigdy jakis Lee czy Levisow nie mialam.Second handy-czemu nie?Tylko naprawde musi byc cos fajnego.A ludzi w tylku miec,z zazdrosci gadaja.Sama sobie pojechalas,zarobilas,chcesz poszalec to to jest twoja sprawa.A nie obgadywanie.Jak mnie to denerwuje.Jesli chodzi o firmowki to na pewno sportowe buty.Za duzo ich nie nosilam,ale teraz sie przymierzam i dziadostwa nie kupie.Tak jak Oliwce-ciuch mi sie musi podobac poprostu.Jak narazie to wspomagam H&M i ostatnio do Blenda wskoczylam i Foot Lockera lubie.
Perfumy tez musza byc oryginalne jesli chodzi o kosmetyki.A te koniecznie ze sklepu a nie stoisk jakie czesto mozna w Pl na bazarach spotkac.No tylko na Avona sie skusilam
Ralph'a Lauren'a nie znam szczerze powiem,ale widze,ze Monka to sie w roznego rodzaju torbach lubujeJa to bym nie wiedziala co jak dopasowac.A powiem wam jest tu taki jeden wielki sklep same torby i portfele i korci mnie zeby tam wejsc 8) Aaa i bylam na innej uliczce i dorawalam muzeum erotica.Juz bede wiedziala gdzie isc,ale kilka obejrzalam rzeczy przed wejsciem to stwierdzilam,ze niezle wypaczona stamtad wyjde.Mimo wszystko chce isc A do Tivoli jakos nie ciagnie mnie.Uraz do karuzel.... -
oliwka911gt > 02-05-2005, 13:13
raplh ma fajne rzeczy, jego perfumy tez fajnie pachnaczekam tylko kiedy bede za wielka woda i oddam sie salenstwu zakupowemu 8)
martus, torby latwo spasowacnajpiewr kolor. buty i torebka ten sam, sportowe wiadomodo adidaskow, japonek i niektorych balerinek. a do obcasikow to malusie torebki. cala filozofia -
martamaua > 02-05-2005, 13:30
To ze buty do torebki to ja wiem tylko,ze dla mnie to najlepiej zeby byl komplet.Co z tego,ze rozowe jak np to i to inna bajka.Tylko,ze za komplety sie placi :? To samo bizuteria.Mam manie kupowania kolczykow i w zyciu bym nie skomponowala wszystkich z lancuszkami czy bransoletkami ale marzy mi sie to.Tymczasem kolczyki inna bajka,pierscionki tez.A jakis komplet by sie przydal elegantszy -
oliwka911gt > 02-05-2005, 15:29
nigdy nie kupuje kompletow. nigdy niewidzialam kompletu torebka + buty, chociaz ostatnio w gino rossi cos mi sie obilo o oczy, ale kosztuje majatek. buty jakies 450, torebka z 500. nie na moja kieszen. -
kasik > 02-05-2005, 20:11
Marta kolczyki, kolczyki, kolczyki - moja milosc!!!
Niektorych nigdy na sobie nie mialam, ale musialam kupic! Takie zboczenie na tym punkcie :wink: -
martamaua > 02-05-2005, 21:40
Ja to samo,ale do zlota sie nie moge przekonac.Ja akurat musze od razu nalozyc i nosze nawet przez miesiac do znudzenia a pozniej odkrywam nowe-stare w kuferku.Zegarek bym chciala,ale mam chuda lapke i uczulenia wiec nie wiem jak to bedzie -
Olga Anna > 02-05-2005, 21:54
A ja uwielbiam kolczyki tylko ostatnio wyszlo ze mam uczulenie na srebro a tym bardziej na inne "metale"a zloto w miare ok ale nie za dlugo wiec od pol roku zadnych kolczykow nie nosze
a jesli chodzi o lumpeksy to nawet nie wiem czy sa np. w Tromso, no ale co sie dziwic jak ja raz na 3 miesiace w miescie jestem?
ostatnio "wspomoglam" h&m i vero moda no i kappahl....
za to uwielabiam wszystko Pumy
a jesli chodzo o butki to, wlasnie niedlugo bede szukala bucikow, bialych....:twisted:
malo praktyczne ale co tam! -
martamaua > 02-05-2005, 22:33
Ooo to mozesz sie na stale pozegnac z bizuteria,paskami i innymi rzeczami...Ze zlotem to samo,jak masz uczulenia to nie nos,bo ci sie pogorszy!Biale buty uwielbiamPume,h&m,vero mode tez!