-
-
Re: Aupair world.
anullkaa > 27-06-2011, 3:13
po 2 dniach juz 3 rodziny wyslaly mi zaproszenia -
Nathalie > 27-06-2011, 3:35
Super! Oby tak dalej a znajdziesz wymarzona rodzinke -
aneczkus > 13-07-2011, 15:11
hejmam takie pytanie. Czy rodzina, która ma konto na au pair world, moze bez wysylania swojej aplikacji kandydatce na au pair zdobyc jej e-mail? -
LINKA1 > 13-07-2011, 17:42
ydaje mi się że tak..z tego o ile ja pamiętam to chyba miałam takie przypadki... -
Ashley > 14-07-2011, 16:46
Jeśli rodzina ma wykupiony pakiet to ma dostęp i do Twojego maila i do numeru telefonu. Mi się często zdarzało, że np. rodzina wysyłała zaproszenie i jednocześnie (zanim otrzymała ode mnie jakąkolwiek odpowiedź) wysyłali też od razu maila. -
blackberry1 > 14-07-2011, 17:19
Nie znacie może polskich odpowiedników tej strony? Jestem słaba z angielskiego..dużo tam nie zrozumiałam.. -
toronja > 24-08-2011, 11:21
Hej,
właśnie dzisiaj mnie zablokowano na Aupair-World. Czy ktoś może mi wyjasnic o co chodzi?Normalnie wymieniałam maile z rodzinami i czasami mi sie zdarzało, że już wszytko wiedzielismy i każdy odpowiedział na pytania i nagle pisali, że już wybrali Au pair no to odpisywałam, że w porządku i nikogo nie zgłaszałam jako scammer czy coś a tu nagle po 1 dniu nie odpisywania na maile-problem z połączeniem internetowym-okazuje sie że zablokowali mi konto:/ :roll: Pomocy -
strawberries > 27-03-2012, 18:04
Witam!
Mam do was takie pytanie w związku ze stroną aupair world,, otóż mam tam od dłuższego czasu profil i wczoraj sprawdzając go okazało się, że został wybrany do przejrzenia, dzisiaj jest tam informacja, że aby dalej z niego korzystać muszę przesłać kopię dowodu osobistego, paszportu bądź prawa jazdy, mam dość duże wątpliwości, bo na tych dokumentach jest mnóstwo ważnych danych, czy któraś/yś z Was miała tak, wysyłaliście im coś takiego? -
isubisou > 28-03-2012, 0:03
ojej, dziwna sprawa. Nigdy tak nie miałam a z tej strony korzystam od dwóch lat. Może jakaś nowa polityka. -
Saiisuke > 28-03-2012, 0:56
Też nic takiego nie musiałam wysyłać. Na początku jak wpisałam dane w stylu "xxxx" "000" to kazali mi je poprawić na prawdziwe, ale tak na słowo honoru - do tej pory nie podałam swojego prawdziwego nazwiska