-
-
Re: Au Pair in America
eloszq > 22-10-2014, 20:39
Hej dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was miała na interview przynosić jakieś zaświadczenie o szczepieniu? Konsultantka najpierw napisała mi, że formularz medyczny mogę dodać po znalezieniu rodziny, a teraz robi problem. Chyba nigdy nie będę miała tego interview grrrr -
Martynaaa > 12-11-2014, 3:05
<B><s></s>Hej Dziewczyny!<e></e></B>
Ja właśnie się zgłosiłam, czeka mnie rozmowa jeszcze z konsultantką no i... szukanie rodziny. Pierwszy raz wyjeżdżam, aczkolwiek byłam w Stanach dwa razy z programem Camp America. Tym razem chciałabym wyjechać na dłużej, ktoś aktualnie jest na ty etapie co ja i wybiera sie na Au Pair?
Pozdrawiam serdecznieM -
labamba > 09-12-2014, 1:46
ja dzisiaj zdecydowałam, że mój gap year spędzę w Stanach. Zastanawiam się nad 3 agencjami: gawo, prowork i Au Pair in America. Nie jestem pewna na którą się zdecydować, ale chyba zgłoszę się do Au Pair in America, bo tam jeśli nie znajdą mi rodziny, to nie płacę za to żadnej kasy, więc nic nie stracę... no może oprócz czasu, ale trzeba być dobrej myśli haha -
pau.lina > 11-12-2014, 22:32
Cześć dziewczyny.
Ja jestem a APIA i aktualnie szukam już rodzinnym, profil otwarty.
Jakbyście miały więcej pytań co do samego procesu rekrutacyjnego to piszcie na priv.
A tak w skrócie powiem wam, że owszem, na interview ja miałam już wszystkie dokumenty tj. referencję, prawo jazdy.
Rozmowa w APIA jest już dosyć poważna, bo jestem sama ze swoją opiekunką i macie rozmowę po angielsku oraz test osobowościowy.
Nie jest to tylko spotkanie orientacyjne odnośnie wyjazdu. -
pariolla > 18-06-2015, 21:24
halo halo! rozpoczyna ktoś może aplikację? -
Kwiatuszek > 18-06-2015, 22:49
ja od soboty -
pariolla > 19-06-2015, 17:19
wypełniłaś już wszystko na stronie? -
Kwiatuszek > 19-06-2015, 17:23