• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dytka operka w slicznym Colorado:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Dytka operka w slicznym Colorado:)

• Dytka operka w slicznym Colorado:)
  • Re: Dytka operka w slicznym Colorado:)

Dytka90 > 25-11-2009, 19:10

A ja tylko wpadlam napisac ze za 8h i 50minut koncze prace i mam 4dni weekendu wiem ze niektorzy juz maja dlugi weekend wiec zyjcie laski imprezujmy, bawmy sie i wydawajmy pieniadze w black friday Ja ide dzisiaj na impreze do countryclubu a pozniej na domowke. Wogole nie wyobrazam sobie wakacji jak po 2dniach z trojca non stop jestem padnieta i tak mnie wkurzaja ze masakra. Oczywiscie mowie o tym hostom ale co oni moga jak ich cale dnie nie ma?? Na wakacjach dzieci musza miec duzo campow bo jak nie to ja pierdziele z nimi sie uzerac 3miechy..... Milego dlugiego weekendu bo dla mnie to swieta nie sa

Ewelina88 > 25-11-2009, 21:43

To widzę, że Ty juz tam znasz nie tylko au pair :mrgreen: Fajnie czytać o takich historiach he he i mieć nadzieję, że mi też się tak trafi he he. Dytka, gdzie Ty poznajesz tych ludzi ha ha...

Dytka90 > 27-11-2009, 6:46

Poznaje wszedzie w YMCA na silowni basenie na imprezach. Tylko na tych na imprezach to trzeba uwazac bo twierdzenie ze amerykanie maja tylko sex w glowie to prawda. Jak oni tancza na imprezach czasami to polska wydaje mi sie koscielnym krajem... No i po thankgiving ojadlam sie jak na wigili prawie a i spalam caly dzien ponoc indyk ma jakies wlasciwosci usypiajace. Ja tam mysle ze to przez to ze po wczorajszej imprezie spalam 4h bo wrocilam o 5rano a wstalam o 9 zeby cos pomoc hostce a ona juz wszystko miala zrobione... Wogole wczoraj na imprezie smiesznie bylo Chika kolezanka z Japoni tak sie spila ze masakra ma 28lat a zachowuje sie jak 16 i po imprezie tzn tak o 1 skonczyla pic o 4.30 bylismy po sniadaniu w Wendy's z kolegami ona wsiada do auta i odjezdza do domu. A jeszcze smiesznie bylo bo przy wejsciu na impreze zobaczylam takiego typka Wloch moim zdaniem na 200% i co chwile na siebie wpadalismy przy barze. Po imprezie kolo 2 stoimy pod klubem myslimy co robic a ktos parkujac przywalil w slup patrzymy a to on wysiada. Wszyscy smieja z niego bo pod klubem stalo z 60osob jak nie wiecej czekajacych na taxi. Przechodzi obok mnie wiec ja sie go zapytalam czy jest wlochem a on mowi ze jest z Iraku rozpina kurtke podnosi koszulke i mowi nie boj sie nie mam zadnej bomby ani nic niektorzy z nas sa naprawde mili i fajni. Ja wogole w szoku takim smieje sie z nim, pogadalismy co ja tu robie co on i td. Fajne podejscie smianie sie z tego ale kurde fakt jemu to tu latwo nie jest z tym ze jest z Iraku. A za godzinke wyruszam na zakupy black fridayowe pewnie bedzie tyle ludzi ze w zyciu takich tlumow nie widzialam no ale ja tam moge czekac jak sa promocje do -70% ja to tu sie stalam jeszcze wieksza zakupocholiczka niz w PL jesli to mozliwe

89dzoana89 > 27-11-2009, 15:01

ajjj Dytka jak ja Ci zazdroszcze;p!!!!

Kurcza az normalnie w tych niezbyt przyjaznych dla operek czasach ty trafilas na zajefajna rodiznke!!!

Malo takich wiec 3maj sie ich i korzystaj z zycia :mrgreen:

paaty872 > 27-11-2009, 23:40

Dytka jak Ty te wszystkie zakupy do Polski przywieziesz pewnie tona ciuchow ;D

karolinka > 27-11-2009, 23:41

zazdroszcze ci.. tyle osob na twitterze pisze o tym black friday!

Dytka90 > 01-12-2009, 20:21

Grudzien!!! to jakis zart jak mi tutaj czas szybko leci zastanawiam sie nad zostaniem na drugi rok tylko nie wiem czy tutaj czy gdzies indziej zobaczymy narazie zyje z dnia na dzien i staram sie nie planowac. Po black friday wydalam wszystkie oszczednosci zostawiajac sobie 30$ na benzyne i 20 na kawe ze starbaksa w tym tygodniu badz na wejscie na impreze w srode i napiwki

Od czwartku do niedzieli mialam wolne 4dni odpoczelam na wszystkie czasy w domu bylam na sniadaniu kolo godziny 15 i wykapac sie i wyszykowac na imprezy i inne wyjscia od srody do soboty wracalam kolo 3rano. Hosci sie smiali ze mnie ze maja nadzieje ze dzieci nie pojda z imprezami w moje slady. No ale kurde co ja poradze ze ja w domu siedziec nie lubie fajnie jest czasem no ale kurde ile mozna sluchac wrzeszczacych dzieci szczekajacych psow??

Wogole zdziwilam sie troche zachowaniem hosta ja go poprosilam o czwartek i piatek wolne wiedzialam ze on bedzie w domu bo nie pracowal. Bo mnie wkurza jak on jest w domu a ja pracuje caly dzien sie obijam leze i ogladam TV w salonie a jak chce cos zrobic to on mi mowi ze on to zrobi!! On powiedzial ze ok tylko przy wyplacie zamiast 200$ zaplacil mi 160 bo ze w piatek nie pracowalam!! Troche sie zdziwilam z drugiej strony dal mi jak zwykle na benzyne 50$ (odkad Beilee nie ma socera na benzyne wydaje z 35$ tygodniowo i reszty im nie oddaje) i za to ze robie pranie extra 30$. Moze to dlatego ze zrobilam mega zakupy jedzeniowe za swoja kase i musial mi oddac 200$ noo ale mimo wszystko zdziwilam sie ze tak postapil. Nie chce mi sie z nimi o tym gadac jak znow bede chiala wolne gdy on bedzie w domu to zapytam jak to on mysli i td.

Co do wolnego to dzieci mnie 4dni nie widzialy praktycznie wiec mala w niedziele kolo 15 przyszla do mnie do pokoju i mowi ze musze przeczytac jej list do sw Mikołaja moj ulubiony punkt to real little brother i candy machine z dopiskiem ze moze stac u niej w pokoju albo u mnie bo rodzice i rodzensto jej beda podjadac jej cukierki W srode Jakob 7letni w aucie jedziemy na play day a on mi zadaje pytanie Edyta spad sie biora dzieci ktos w szkole mowi cos o seksie ale co to jest ja wogole tak mi sie smiac chcialo i mowie mu ze Jakob ja mysle ze powinienes o tym pogadac z tata on ci to najlepiej wytlumaczy Albo mala ktoregos dnia mowi Dammit! ja taka wystraszona mysle ze odemnie to uslyszala pytam Chaney gdzie to slyszalas a mala wiesz to moj tata tak mowi jak jest zly albo jak ktos jest niegrzeczny na autostradzie Ja sie tak smialam z tego z Beilee i Jakiem pozniej powiedzialam hostowi tez sie smial ale widzialam ze mu glupio

Wogole do kina to ja tu chodze prawie codziennie bo bilety sa tanie i to fajny sposob nauki jezyka z filmow kinowych to tylko planet 51 nie ogladalam jeszcze ale to kwestia czasu

W sobote na andrzejki zabralam dziewczyny do Polskiego baru smiesznie bylo bo ze ja jestem Polka to wiedziala wlascicielka wlasciciel i kelnerki bo tak to caly czas po angielsku bo bylam z kolezankami ktore po polsku to znaja czesc i zoladkowa gorzka zywiec i zubrowka. Siedzimy przy stoliku obok nas siedzi grupa polskich facetow tak 20-40lat widac ze kase maja i gadaja o nas ze ta ma dlugie nogi ta fajne cycki ze jeden zawsze chcial uprawiac sex z Japonka i td ja slucham i sie smieje pozniej kolezanka sie zatrzasnela za zewnatrz jak wyszla zapalic nie moglam jej otworzyc wiec podchodze do tych typow i mowie po PL czy moga mi pomoc bo kolezanka nie moze wrocic do srodka. Oni taki burak i szok. My poszlysmy tanczyc i sie bawic pilysmy cala impreze jadlysmy polskie pierogi i td. Chcemy placic rachunek a kelnerka mowi ze nasz rachunek jest zaplacony ale nie moze powiedziec przez kogo My taki szok posmialysmy sie troche z tego pozniej DJ smieje z nas (znamy go bo Chika kiedys weszla do niego do kibla meskiego jak sikal do pisuaru :lol: ) ze jak nastepnym razem przyjedziemy to on pije z nami bo za darmo sie pobawi ze mamy sposorow i nam powiedzial ze to ci goscie za nas zaplacili

Na przerwe swiateczna mam w planach ze znajomymi pojechac zwiedzic great kanion to jakie 12h autkiem odemnie wezmiemy pewnie 2 samochody i zrobimy sobie road tripa bo najtaniej i najsmieszniej napewno bedzie po drodze pozwiedzamy parki narodowe i miasta ktore bedziemy mijac musimy tylko znalesc jakies hostele lub motele na trasie bo ja nie zamierzam spac w aucie ani namiocie

Dytka90 > 09-12-2009, 19:03

U mnie duzo sie dzieje zima juz na calego temperatury dochodza do - 20stopni Celcjusza. W ostatni piatek wpadlam w poslizg jadac z mala do kolezanki i uderzylam lewym bokiem auta w kraweznik i auto sie zatrzymalo. Masakra jaki stres i wogole. Z autem i nami wszystko ok tzn w aucie swieci sie pare lampek na zolto ale u hostki w aucie tez sie one swieca bo ona tez gdzies w poslizg wpadla ostatnio. Drogi to jedne wielkie lodowisko oni tutaj nie sypia ani piasku ani soli ani nic. Czemu?? Tego nie wie nikt. Jezdze powoli i jakos daje rade ale kurde niech ta zima juz sie skonczy!!! Hostowi powiedzialam o tym ze wpadlam w poslizg to sprawdzil samochod i powiedzial ze tutaj tak sie zdarza ze to nie moja wina. Od jakiegos czasu zyje weekendami juz na calego bo w weekendy zawsze jest smiesznie fajnie tylko kasy za duzo wydaje no ale po to tu jestem zeby sie bawic. Obalam mit ze jak nie masz 21lat to w Colorado siedzisz w domu ja znalazlam z 6klubow w samym Colorado Spring gdzie moge chodzic albo caly tydzien albo tak jak do Cowboy clubu w srody. Uwazajcie na rodziny z godzina policyjna to jest przerabane moje kolezanki tutaj maja godzine policyjna w tygodniu co znaczy zero imprez albo wychodzenie z nich kolo 23. Szukam obecnie jakiejs szkoly zeby sie uczyc amerykanskiego i zeby reszte kredytow dostac nie jest to latwe bo wszystko cholernie drogie....

adziszkowa > 11-12-2009, 22:24

u nas w prawdzie nie jest aż tak zimno, ale szaro i ponuro. Baw się dobrze i udanego weekendu

Emyska > 30-12-2009, 19:42

Jak się czyta Twoją historię to wraca nadzieja ze jednak można trafić na fajną rodzinę i przeżyć ten reklamowany wszędzie swój rok xD
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia