-
-
Re: Madryt
rosario > 02-06-2011, 12:46
a u mnie wyjazd odszedł na trochę dalszy tor, bo moje mysli wciąż krążą wokół matematyki - mam egzamin prawdopodobnie 16 lub 17 czerwca, a na 18 bilet kupiony ;/ -
pryncypia > 02-06-2011, 13:51
Rosario, a ja wyobraź sobie miałam jeszcze lepszą sytuację. Specjalnie wybrałam termin obrony mojego licencjata na 1.06 (bo kolejny jest 20.06), żebym mogła wylecieć wcześniej. 31.05 zniknęła mi ocena z systemu i zamiast się uczyć, to siedziałam i modliłam się, żeby została wpisana, bym mogła w ogóle podejść do obrony! Na szczęście wszystko się wyjaśniło, ale nową ocenę dostałam dopiero 3 godziny przed obroną. Nawet nie wiesz ile się strachu najadłam, że mi bilety przepadną!
Trzymam bardzo mocno kciuki, żebyś wyleciała tak, jak planujesz i uporała się z matematyką -
bananowa > 02-06-2011, 16:42
w Madrycie zostaje do końca sierpnia. Bardzo możliwe że jeśli mi się spodoba zostanę dłużej. -
rosario > 02-06-2011, 17:38
[quote name="pryncypia"]Rosario, a ja wyobraź sobie miałam jeszcze lepszą sytuację. Specjalnie wybrałam termin obrony mojego licencjata na 1.06 (bo kolejny jest 20.06), żebym mogła wylecieć wcześniej. 31.05 zniknęła mi ocena z systemu i zamiast się uczyć, to siedziałam i modliłam się, żeby została wpisana, bym mogła w ogóle podejść do obrony! Na szczęście wszystko się wyjaśniło, ale nową ocenę dostałam dopiero 3 godziny przed obroną. Nawet nie wiesz ile się strachu najadłam, że mi bilety przepadną!
Trzymam bardzo mocno kciuki, żebyś wyleciała tak, jak planujesz i uporała się z matematyką[/quote]
jejuuuu, jaki stres musialas miec... rozumiem cię :|
dziękuję bardzo za kciuki)) -
joogurcik > 02-06-2011, 22:51
[quote name="pryncypia"]Cześć dziewczyny!
Właśnie jestem w trakcie przeglądania ostatnich stron wątku, ale pomyślałam, że już się ogłoszę
Nazywam się Paulina i od 25 czerwca będę w miejscowości Boadilla del Monte, ok. 20 km od Madrytu.
Dodałam się właśnie do grupy na FB "AuPairs Madrid Summer 2011" i tam też zostawiłam posta, więc na pewno skojarzycie, która to ja.
Z chęcią spotkam się z którąś z Was! Będzie mi bardzo miło poznać jakąś rodaczkę na obcej ziemi[/quote]
Hej,
ja również bedę w tym miejscu..planuję podróż 29 czerwca...ale czekam jeszcze na ostateczna decyzję... -
joogurcik > 03-06-2011, 22:30
Hejka,
Dołączam się i będę w Madrycie 29 czerwca w Boadilla De Monte.Już nie mogę się doczekać . -
pryncypia > 03-06-2011, 23:08
Będę z kim miała podróżować metrem do Madrytu
Sprawdź pocztę! -
z_t > 06-06-2011, 16:41
Nie chce jeszcze zapeszac, ale byc moze uda mi sie wyjechacpod koniec czerwca :lol: -
pryncypia > 06-06-2011, 17:45
Trzymam kciuki -
rosario > 06-06-2011, 18:58
o
A dokad? Do madrytu?