• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

rosario > 02-06-2011, 12:46

a u mnie wyjazd odszedł na trochę dalszy tor, bo moje mysli wciąż krążą wokół matematyki - mam egzamin prawdopodobnie 16 lub 17 czerwca, a na 18 bilet kupiony ;/

pryncypia > 02-06-2011, 13:51

Rosario, a ja wyobraź sobie miałam jeszcze lepszą sytuację. Specjalnie wybrałam termin obrony mojego licencjata na 1.06 (bo kolejny jest 20.06), żebym mogła wylecieć wcześniej. 31.05 zniknęła mi ocena z systemu i zamiast się uczyć, to siedziałam i modliłam się, żeby została wpisana, bym mogła w ogóle podejść do obrony! Na szczęście wszystko się wyjaśniło, ale nową ocenę dostałam dopiero 3 godziny przed obroną. Nawet nie wiesz ile się strachu najadłam, że mi bilety przepadną!

Trzymam bardzo mocno kciuki, żebyś wyleciała tak, jak planujesz i uporała się z matematyką

bananowa > 02-06-2011, 16:42

w Madrycie zostaje do końca sierpnia. Bardzo możliwe że jeśli mi się spodoba zostanę dłużej.

rosario > 02-06-2011, 17:38

[quote name="pryncypia"]Rosario, a ja wyobraź sobie miałam jeszcze lepszą sytuację. Specjalnie wybrałam termin obrony mojego licencjata na 1.06 (bo kolejny jest 20.06), żebym mogła wylecieć wcześniej. 31.05 zniknęła mi ocena z systemu i zamiast się uczyć, to siedziałam i modliłam się, żeby została wpisana, bym mogła w ogóle podejść do obrony! Na szczęście wszystko się wyjaśniło, ale nową ocenę dostałam dopiero 3 godziny przed obroną. Nawet nie wiesz ile się strachu najadłam, że mi bilety przepadną!

Trzymam bardzo mocno kciuki, żebyś wyleciała tak, jak planujesz i uporała się z matematyką [/quote]

jejuuuu, jaki stres musialas miec... rozumiem cię :|

dziękuję bardzo za kciuki ))

joogurcik > 02-06-2011, 22:51

[quote name="pryncypia"]Cześć dziewczyny!

Właśnie jestem w trakcie przeglądania ostatnich stron wątku, ale pomyślałam, że już się ogłoszę

Nazywam się Paulina i od 25 czerwca będę w miejscowości Boadilla del Monte, ok. 20 km od Madrytu.

Dodałam się właśnie do grupy na FB "AuPairs Madrid Summer 2011" i tam też zostawiłam posta, więc na pewno skojarzycie, która to ja.

Z chęcią spotkam się z którąś z Was! Będzie mi bardzo miło poznać jakąś rodaczkę na obcej ziemi [/quote]

Hej,

ja również bedę w tym miejscu..planuję podróż 29 czerwca...ale czekam jeszcze na ostateczna decyzję...

joogurcik > 03-06-2011, 22:30

Hejka,

Dołączam się i będę w Madrycie 29 czerwca w Boadilla De Monte.Już nie mogę się doczekać.

pryncypia > 03-06-2011, 23:08

Będę z kim miała podróżować metrem do Madrytu

Sprawdź pocztę!

z_t > 06-06-2011, 16:41

Nie chce jeszcze zapeszac, ale byc moze uda mi sie wyjechac pod koniec czerwca :lol:

pryncypia > 06-06-2011, 17:45

Trzymam kciuki

rosario > 06-06-2011, 18:58

o

A dokad? Do madrytu?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia