-
-
Re: MATURA ;)
prettyvisitors > 17-05-2012, 21:03
Ja pisałam i rzeczywiście była bardzo przystępna. Spodziewałam się dużo trudniejszej, biorąc pod uwagę stopień trudności tegorocznych rozszerzeń. -
rosario > 17-05-2012, 22:38
dla mnie byla taka srednia... ani trudna ani latwa jakos tez nie. -
blonde > 21-05-2012, 20:36
Czy ktoś jeszcze został na maturalnym polu walki, czy już jestem sama?
Ja dziś miałam pisemny francuski (podstawa) i muszę powiedzieć, że myślałam, że będzie gorzejNie jestem jakoś super zadowolona, ale chyba jest ok. Zobaczymy jak mi poszła ta forma pisemna.
Generalnie to zostały mi jeszcze 2 egzaminy - jutro polski ustny (boję się!) i w czwartek angielski ustny (to już tylko chyba formalność, jak pójdzie tak pójdzie) -
prettyvisitors > 21-05-2012, 21:25
Ja jeszcze zostałam, ale jutro hiszpańskim na szczęście zakończę swoje maturalne zmagania.
Powodzenia tym, którym coś jeszcze zostało! -
Katasza > 22-05-2012, 16:01
i jak Ci poszło ? -
prettyvisitors > 23-05-2012, 11:06
Tzn. tak, ja pisałam też hiszpański tak bardziej z żartu, z chęci sprawdzenia się, bo do niczego nie jest mi potrzebny. Dlatego nie spodziewałam się jakiegoś dobrego wyniku.
Ostatecznie sprawdziłam odpowiedzi w zamkniętych zrobiłam 4 błędy... -
blonde > 23-05-2012, 11:16
[quote name="prettyvisitors"]Tzn. tak, ja pisałam też hiszpański tak bardziej z żartu, z chęci sprawdzenia się, bo do niczego nie jest mi potrzebny. Dlatego nie spodziewałam się jakiegoś dobrego wyniku.
Ostatecznie sprawdziłam odpowiedzi w zamkniętych zrobiłam 4 błędy...[/quote]
Haha, to ja mam DOKŁADNIE tak samo z francuskim! Zdawałam ot tak, żeby się sprawdzić. I też mam 4 błędy w zamkniętych
I wczoraj zdałam ustny polski na 90%! Jeeee
I został mi juz tylko jutro angol ustny. I będzie konieeeeec!!! -
blonde > 24-05-2012, 16:56
Oświadczam wszem i wobec, że dzisiejszym egzaminem z angielskiego (z wynikiem 100%, juhuu!) zakończyłam swoją przygodę z maturamiI mam wakaaaaaaaaaaacje!!!! -
maraszrum > 04-06-2012, 17:40
jak tak was czytam... to chyba jako jedyna z maturami siedziałam do 25 maja !!!! ostatni miałam ustny polski i na dwa dni przed pracę skończyłam :mrgreen: a na mat z angola dostałam temat opisu obrazka, gdzie ludzie szli na głowsowanie, urny pierdoły i te sprawy... jak ja to zobaczyłam to padłam!
przesada, że tak długo trzeba czekać ! -
blonde > 29-06-2012, 1:37
Jak tam wyniki?