-
-
Re: Mam matching ;D
agulka > 19-05-2009, 20:44
gdzies juz kiedys pisalam... nigdy w zyciu nie wzielabym rodziny z matka w domu.
zawsze mialam hostow w domu i sobie chwalilam, ale z facetami jest latwiej. matki sie wszystkiego czepiaja, zawsze znajda Ci zajecie. poza tym kobiety sa humorzaste , zreszta same wiecie...
w dc tez bede miala christine w domu na poczatku, ale ona jest pracoholikiem i mam pewnosc, ze predzej czy pozniej sie podda i wroci do pracy. nawet z jej mezem obstawiamy czy wytrzyma w domu tyle ile sobie postanowila -
kamyk > 19-05-2009, 22:07
Hm... I rodzina znów zniknęła... Hm... Poczekamy.
Mam pytanie. Czy ktoś wpisywał w aplikacji jako numer kontaktowy numer komórkowy? W jakiej formie powinien być zapisany? Bo ja mam na koncie: 011-48-60xxxxxxx. Czy trzeba jeszcze jakieś inne kierunkowe?
dodane później: PS. Ciekawe... Po raz drugi pojawiła się ta pierwsza rodzina, ta z chłopcem niepełnosprawnym. Zobaczymy... -
dominikan@ > 19-05-2009, 22:13
Ja mam tylko 48 660 XXX XXX i bez problemu do mnie dzwonia. -
89dzoana89 > 20-05-2009, 8:15
No ja tez mam tylko przez 48 i juz niedlugo sie okaze czy sie dodzwonia;P
Dostalam wlasnie maila od jakiejs rodzinki z pytaniem czy moga zadzwonic bo maja kilka pytan;P
Nie pytajcie tylko o szczegoly bo ich nie znam, nie mam zadnych informacji o tej rodzince;p Przynajmniej wiem ze moja aplikacja nadal jest w interexchange...
Ten ich system jest glupi jakis!!
Jedyne co znam to ich nazwisko!!
Napisalam do biura czy teraz bede w obu agencjach czy moze wycofaja ta obecna jak juz bede zaakceptowana w tej lepszej :wink: -
dominikan@ > 20-05-2009, 10:32
Wiesz niby te wszystkie informacje które zwykle dostajemy przed telefonem rodziny mają nam pomóc w przygotowniu się do rozmowy. Więc jak ty się niby masz przygotować skoro jedyne co wiesz o tej rodzinie to nazwisko??!! -
89dzoana89 > 20-05-2009, 17:28
Sie nie przygotuje i tyle
Odp tej babce i poprosilam zeby mi cos o nich napisala ale brak odp jak na razie
Napisalam do biura, zrypalam ich troche bo to oni mieli byc moim au pair room'em w tej agencji!! i dowiedzialam sie ze bede teraz w dwoch agencjach co zwieksza moze szanse na fajna rodzinke -
Dytka90 > 21-05-2009, 10:56
Hej
Napisala do mnie rodzinka z Commerce Michigan godzine od Detroit. Dzieci jest trójka ale wiek taki ze im bardziej kierowcy trzeba niz niani bo chlopcy 9 i 14 a dziewczynka 13lat. Rodzice pracuja w szpitalu hostka jest pielegniarka od narkoz z tego co zrozumialam a host jakims inzynierem nie wiem co robi dokladnie. Dzieci oczywiscie szkola pol dnia a do tego jeszcze sa activ i trenuja np hokeja i na tym lodowisku to cale dnie spedzaja i graja w travel level czyli pewnie jezdza po calych stanach na mecze obozy i td. Mam pracowac rano zebrac ich do szkoly i zaprowadzic do autobusu pozniej wolne do 3 albo 4 odebrac ze szkoly porozwozic na dodatkowe zajecia. Maja jeszcze letni domek. Troche mi sie stan nie podoba bo zimnooooo. Piszcie proszeco myslicie -
89dzoana89 > 21-05-2009, 11:02
No wiek dzieci fajny
A mialabys jakies dodatkowe zajcie w domu?
Na lodowisku to i ja bym chciala posmigac choc po pewnym czasie i to sie znudzi
No stan mi sie tez tylko ze wzgledu na to ze zimno nie podoba;/
Odp im cos? -
Dytka90 > 21-05-2009, 11:07
Wlasnie pisze mayla do nich wlasnie chce sie spytac czy bede musiala sprzatac. O co jeszcze pytac?? -
89dzoana89 > 21-05-2009, 11:10
W jakich godz. bedziesz pracowac, czy w weekendy tez. Zapytaj o dzieciCo robia w wolnym czasie? Jak sobie w szkole radza, Co lubia, itp
Zapytaj czy auto do twojej dyspozycji, internet, komp... :wink: