• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

agniesia > 26-02-2012, 20:29

Właśnie się zastanawiałam nad IE, bo jakoś tak mnie nie przekonuje a nie chce mi się dwa razy papierów wypełniać Z drugiej strony dwa biura dają więcej rodzin czyli więcej opcji. Już nie wiem co robić

Astrid > 26-02-2012, 20:35

Jak gadałam z angelą, to mówiła że za drugą agencję się nie płaci. Jeśli tak jest to też przemyślę to IE... bo wtedy nic mi nie szkodzi

agniesia > 26-02-2012, 20:49

No nic nie szkodzi, tylko taaak mi się nie chce tego wszystkiego wypełniać I referencje wtedy podwójnie zbierać trzeba. Eh, znowu będę musiała za wszystkimi latać

balbina > 26-02-2012, 20:53

rusz dupe!

Przecież możesz wszystko razem wypełniać jednocześnie, referencje jak zbierasz to od razu podpis pod IE i po APC :d

Astrid > 26-02-2012, 20:55

No właśnie aguta ma rację Na pewno jest za darmo? To skąd ma zysk? Czy też się płaci przy znalezieniu rodziny? Jeśli znajdę rodzinę w IE to już nie muszę płacić APC, nie?

A APC jest z kalifornii co dało mi nadzieję, że będzie tam dużo rodzin z tego regionu

agniesia > 26-02-2012, 21:01

Tylko, że już do lekarza znowu nie pójdę, bo nie mam kiedy. Chyba zrezygnuję z IE Wystarczy APC. I tak się od początku na to nastawiałam

Astrid > 26-02-2012, 21:03

Ile Ci zajęło wypełnienie wszystkiego?

balbina > 26-02-2012, 21:03

looool a czemu jak byłaś u lekarza to nie wzięłaś papierów do dwóch agencji ;ooooo

nie, nie ... To nie jest tak, że się nie płaci :d

Wiem, że wiesz ale dla wytłumaczenia te 350 zł i kolejna druga rata to własnie są opłaty programowe IE i APC ( Gawo pewnie ma jakąś prowizje za kandydatkę ) no i po prostu APC jest droższe i jeżeli jedziesz przez nich to jeszcze dopłacasz. - Tak jak to sobie wyobrażam :d Pytajcie gawo

Astrid > 26-02-2012, 21:07

Nieeeee to tak nie jest W umowie z Gawo jest napisane, że z pierwszej raty 120 zł idzie na jakieś materiały przygotowawcze z języka, a 230 zł na coś tam innego, nie pamiętam co. Za agencję płacimy dodatkowo 100$, już po znalezieniu rodziny. Podobnie jak tą wizową opłatę i drugą ratę. Mogę wam pogrzebać w umowie jeśli chcecie

balbina > 26-02-2012, 21:10

ja mam umowę

Ale to by byłoo dziwne, że IE nie dostaje nic ;x nie chce mi się coś wierzyć
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia