• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

julita883 > 25-03-2009, 0:40

Johnson super pomysł z tą imprezką.Już się na to piszę :lol:

magd_ka > 25-03-2009, 0:42

Ok, spoko, tylko ciekawe czy wypali, bo z tego co widzę mieszkamy w naprawdę różnych odległościach od siebie...;P

PawelAuPair > 25-03-2009, 1:12

Ludzie ludzie!!

Wyczytałem na stronie Departamentu Stanu, że wynagrodzenie Au Pair wzrośnie od 24 lipca do 195,75 dolarów za tydzień!!!!!!!!!!!

Suuuuuuuuper

magd_ka > 25-03-2009, 1:14

No co Ty? Mimo tego głupiego kryzysu??Super!! Tylko ciekawe czy nasze biura nas o tym poinformują;P

cailet > 25-03-2009, 3:02

To wynagrodzenie wzrazta co roku chyba w lipcu. Najpierw było ok 130 dolarów, potem 150, teraz 170, a będzie 195. To jest niby jako waloryzacja, czy inne wyrównanie inflacji. Niby fajnie, ale to tylko oznacza, że ceny też idą w górę

Johnson > 25-03-2009, 8:25

Dokładnie to od dnia 24go lipca.

Mieszkamy mieszkamy, ale w stanach mogą nas dzielić zdecydowanie większe odległości, aaa Polskę przejedziesz w 10-12 godzin

89dzoana89 > 25-03-2009, 9:42

Imprezka super pomysl

To teraz tylko czekac az rodzinki sobie "skompletujemy" hehe 8) 8) 8)

A to ze mieszkamy daleko od siebie to nic

Spotkamy sie wszyscy w polowie drogi i bedzie git 8)

Kurcze przez te 21 lat to i ja bede miala problem :evil: ale tylko do maja :wink:

Ale skoro Magda taka chetna do pomocy to sie wszystko okaze hehe

Co do tych pieniedzy to ja tez gdzies to widzialam i bardzo mnie ta wiadomosc ucieszyla

Dopiero fajnie by bylo jak w stanach bylibysmy niedaleko siebie... 8)

Az sobie to wyobrazilam...hehe :mrgreen:

89dzoana89 > 25-03-2009, 11:10

Wogole ta stronka internetowa Gawo to troszke nieaktualna jest

Tam pisze ze szkolenie jest w New Jersey a ja na umowie mam ze w Nowym Jorku z zakwaterowaniem na Manchatanie 8)

Nie wiem jak dla Was ale dla mnie to podstawa jest internet wiec powinni sie bardziej starac zeby informacje byly rzetelne

Takze pod tym zwgledem Gawo ma u mnie minusa :wink: :jezor:

dominikan@ > 25-03-2009, 11:34

Ta dziewuszka jest niesamowita!! Boże gdyby mi tam dziecko wlazło to ja bym rozwaliła tą całą maszynę!

Co do kieszonkowego to ja już o nim dawno wiedziałam a tak się składa że planuję lot do USA 20 lipaca + 4 dni szkolenia he he więc pracę zaczynam od 24

No rzeczywiście powinni zmienić te NJ na NY bo dla niektórych osób to ważne np: dla mnie taki szczegół niby a jednak. Czyli wychodzi na to ze i au pair z Proworku i z Gawo mają szkolenie w Sheratonie na Manhatanie ciekawe czy loty też mają w tym samym czasie?

89dzoana89 > 25-03-2009, 12:01

No nie wiem jak w Proworku ale Gawo ma wyloty z Polski tylko w poniedzialki

Czestosc tych wylotow zalezy od ilosci operek itp

No i chyba w CC tez tak jest z tego co pamietam po spotkaniu informacyjnym

Jest sie tam w poniedzialek, szkolenie 3 dni (od wtorku do czwartku), potem do rodzinki i 3 pierwsze dni musi byc z toba choc jeden rodzic w domu...przynajmniej tak mi sie o uszy obilo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia