• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

dominikan@ > 27-04-2009, 12:06

Ale oni dalej są na twoim koncie?

kamysia > 27-04-2009, 12:21

.

dominikan@ > 27-04-2009, 12:25

Bo wiesz co ci moi tez sa u mnie w profilu a przeciez wiedza ze nie jestem nimi zainteresowana a mi sie wydaje ze oni musza sie skontaktowac z agencja i poinformaowac ja o tym ze ten matching nie wypalil i wtedy agencji nas usunie z ich profilu. A ze wczoraj była niedziela i agencja była zamknięta to zrobią to dzisiaj za kilka godzin bo u nich jeszcze wcześniej jest. A pewna jestes ze ci "twoi" na 100% wiedza ze nie jestes nimi zainteresowana?

Ps. A to oni o tym nie wiedzą???? Umówiliście się na kolejny tel ale oni nie zadzwonili tak??

kamysia > 27-04-2009, 12:50

.

Johnson > 27-04-2009, 12:53

Ja bym poczekal jeszcze z 2-3 godziny i jak cos to dzwonil do CC ,zeby usuneli ta rodzinke z profilu...bo przeciez jak masz zablokowany profil to nie szukaja Ci rodziny

kamysia > 27-04-2009, 13:20

.

Johnson > 27-04-2009, 13:23

Poniewaz nie czujesz sie na silach aby opiekowac sie dwojka tak malych dzieci

dominikan@ > 27-04-2009, 13:47

Kamysia jeśli nie zadzwonili to jest szansa że się rozmyślili więc nie dzwoń to CC tylko poczekaj jak znikną z twojego konta to nawet i tobie na rękę a CC nie będzie wiedziało że ty i tak nie byłaś nimi zainteresowana

kamysia > 27-04-2009, 13:52

.

marlenao > 01-05-2009, 11:11

Czy jest Tu ktoś, kto był/ jest zapisany w 2 agencjach naraz? Ja jestem zgłoszona w proworku od stycznia i teraz zastanawiam sie czy sie ne zglosic do CC jeszcze(juz sie nie zastanawiam tylko po niedzieli sie zglosze). To nic nie kosztuje a i w rodzinkach mozna przebierac jak by co
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia