• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

idril > 31-08-2007, 23:41

lot mam w okolicach 15.

co do oznaczen to sobie (i mamie) ciagle to powtarzam. ale wiesz starcha mam!

dzisiaj dostalm wyplate, jutro wydaje;P

a wczoraj mnie host wkurzyc bo chlopcy nie chce juz od jakiegos czasu jesc owsianki (chyba wyrastaja z tego swinstwa) i ja mu powiedzialam o tym (przyszlam akurat z cala miska i powiedzialam ze znow nie chce tego jesc) a on mi mowi 'Niemozliwe, sprobuj jeszcze raz'

mowi to tak jakbym sie nie gimnastykowala zeby wsadzic lyzke do buzi dla dziecka a pozniej nie robila unikow przed rzutami tym klistym zarciem.

owsianka dla dzieci stanowi jak na razie jeden z glownych posilkow i uwazam ze skoro dzieci tego nie chca jesc (to nie jest wymyslanie oni po prostu tego nie lubia) to moze nalezy cos innego zaczac dzieciom dawac?!

pomime fatk ze chlopcy mimo ze maja pelne uzebienie nic nie gryza. bo 'moze im to zawszkodzic'

PARANOJA

Katja pomimo swojego wieku nie myje zebow (pasta=detergenty) i zaczyna miec pruchnice. czarne zeby sa tez od smoczkow i picia slodkiego mleka bezposrednio przed snem.

takie jest moje zdanie.

ale oczywiscie nie mowie tego glosno bo hostka dlaje utrzymuje ze katja nie ma problemow z zebami (ma rozjezdzajace sie na obiki jedynki) i nie trzeba jej zaczac odzwyczajac od smoczka.

nie wspomne o nauce mycia zebow.

co z tymi ludzi jest nie tak?!

(moja mama nam myla zabki od kad tylko sie pojawily i ani ja ani moje male teraz rodzenstwo nigdy nie mialo ani pruchnicy a pierwsza ingerencja dentysty u mnie bylo to wstawienie plaby w wieku 11lat, moj brat- 8 lat i moja siostra 6lat chodza do dentysty tylko i wylacznie na wizyty kontrolne a nic im nie trzeba robic bo maja zdorwe zeby. a od uzywania pasty dla dzieci nim nam sie nie stalo. zreszta tak samo od uzywania mydla do mycia sie. ale wiecie mydlo=detergenty)

WAMPIREK > 04-09-2007, 12:03

A moj maly wczoraj uderzyl sie o parapet i powiedzial,ze ja go uderzylam 8O

Cale szczescie rodzice to widzieli ...

Idril,a Ty tam na rok czy na ile jestes ?

Klarasek > 04-09-2007, 12:25

moje male maja narazie zdrowe zeby choc sie dziwie jak to mozliwe skoro sa tak jak Twoje uzaleznione od smoczka.Umyja zeby jak sie same o to upomna a przed snem rowniez pija kakao badz soczek jablkowy...

Swoja droga strasznie Ci wspolczuje z ta Katja.Z opisu wynika ze moje to przy tej malej aniolki!

idril > 04-09-2007, 14:00

taaak Katja jest po prostu starszna. rozne dzieci pilnowalam ale ona jest najgorsza.

moge to powiedziec spokojnie z reka na sercu!

a ja jestem u nich do 15wrzesnia, wiecie matura przede mna :?

WAMPIREK > 04-09-2007, 17:55

Ups, nie wiedzialam ,ze Ty w tym wielku jestes :oops:

A za rok cos tez planujesz czy poki co nie masz zadnych planow ?

Ja widze,ze au-pairowanie wciaga :twisted:

Ninka Jones > 04-09-2007, 22:42

o matko 8O 8O 8O

co za glupie podejscie...

prochnice ma i ona tego nie widzi?! a owsianke oni jedza? oni maja chyba ponad roczek co? moj maly ma 7 miesiecy i hostka mu juz rozne rzeczy dawala, a jak wyjezdzalam to zebow wogole nie bylo u niego widac 8O

idril > 04-09-2007, 23:20

moi chlopcy maja 17miesiecy i nie jedza nic kompletnie nic co trzeba pogryzc. tylko same papaki i zmiksowane zarcie. jak kupuja takie gotowe jedzonka w sloiczkach to najwyzej na nich pisze ze dzieci moga jej jesc po skonczeniu 5 miesiecy. wyzej nic im nie daja.

ja nie wiem czy nie dlugo nie zaczna im zanikac te zeby.

a co ogolnie do aupairowania to wciaga jak cholera i ja juz mam oczywiscie plany ze pojade po maturze na conajmniej rok gdzies. marzy mi sie Londyn ale jeszcze roznie to moze byc. ale mi sie marzy

Klarasek > 04-09-2007, 23:57

jak to bylo?Nieuzywany narzad zanika...hehe dotyczy wszystkiego

Ninka Jones > 05-09-2007, 17:23

zanikaj?ce zęby - ciekawe

mi się marzy Londyn, ale do au pairkowania mam już mały uraz :? pojadę na rok, ale po 3-4 miesi?cach pójde raczej na swoje maj?c normaln? pracę, chyba że dostanę się na UJ na dziennikarstwo... wtedy miałabym kłopot... :?

Klarasek > 05-09-2007, 17:37

ja Ci zycze zebys sie jednak na te studia dostala

A co do au pairkowania-ja chyba tez mam lekki uraz choc nie przecze ze mnie nadal ciagnie.Poki co na wakacjeTo mi wystarczy!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia