• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

Kierlajn > 17-08-2007, 18:25

a poza tym mozecie wylac na mnie kubel zimnej wody bo z szoku wyjsc nie moge...hosci sprzatali!! Jeszcze raz host umyl lodowke, bo znow smierdziala - moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina...to ja jestem serem, ktorego nie jadam, bo mi nie smakuje, ja plesnieje, ja, a hostka umyla jeszcze raz po mnie lazienke.. -> maja bzika. Ale mam to w d. ciesze sie,ze nie bylo zadnej 'dobrej rady'dzis..jedynie host sie zapytal czy moge ugotowac ziemniaki

ale mimo wszytsko dziwnie mi, czuje miedzy nami taka bariere...

idril > 17-08-2007, 23:43

no ja nie wiem czemu to tak jest z ta bariera... szkoda trocche i na pewno atmosfera nie za fajna :/

ale to tez ich wina ze jest taki dystans (jesli nie cala ich bo to Ty sie czujesz obco, w nowym kraju z nowymi ludzmi a anie oni.´oni sa pewni bo na swoim ipowinni jakos pod swoje skrzydal ciebie wziasc tak mysle. ale dali z tym ciala :? )

Ninka Jones > 18-08-2007, 1:50

ja czuje ogromna bariere miedzy mna a hostka. Po tych wszystkich akcjach nawet nie mam ochoty sie na nia patrzec, poprostu na temat wszystkiego mamy rozny poglad... :?

Kierlajn > 18-08-2007, 16:29

A ja z nimi nie rozmawiam, nie mam o czym, nie wiem, co, cos probuje, to za chwile temat sie urywa i hosci gadaja do siebie

Jutro podobno jedziemy do Szwecji

Dzis mam 'wolne', wiec po wspolnym sniadaniu wybralam sie na zakupy ;] Znalazlam stoisko z tanimi plytami i po prostu loj polowe bym zakupila. Kupilam tylko The Doors dla mej kolezanki za 8euro, najpierw musze przesluchac, czy to jakies lewe nie jest :wink: ,ale od razu humor sie poprawia, potem polazilam po sklepach, bo by wypadalo zaczac sie rozgladac za czyms dla rodziny... Kupilam sobie niemiecka gazete muzyczna z dwoma plytami :lol: i taka 'zaczytana' wracalam do domu, doszlam, chcialam plyte zobaczyc na komputerze, bo jakis dodatek Lacrimosa DVD, wlaczam komputer i z bananem na twarzy mowie hostce hallo... popatrzyla sie na mnie i zapytala czy moge oberwac maliny, bo gnija...........

hm o ile mi wiadomo to w weekend mam wolne

Ale raczej na pytania retoryczne inaczej sie nie odpowiada, wiec pokazala mi co mam robic. I tak zeszlo mi ponad godzine, a jeszcze jaka dobra powiedziala mi zebym zalozyla spodnie lepiej, bo sa pokrzywy i sie poparze :roll:

i teraz mam czerwone palce od malin i poparzone stopy i rece

ech...

zobaczymy co dalej

Kierlajn > 18-08-2007, 17:33

w ogole ciekawa jestem ile rzeczy zrobilam zle, ile jeszcze zrobie i czy w ogole umiem robic dobrze . zastanawiam sie czy nie wskoczyc do tego morza i polaczyc sie z nim w jedno

boje sie tej Szwecji

asiafrugo > 18-08-2007, 21:52

ogolnie Kierlajn to Ty i tak silna osobowosc masz - mnie by to 'pedanctwo' dobilo chyba :? to zle to nie dobrze - sie cos nie podoba to sami robcie :lol: nie no ale ciagle krytykowanie to po czasie jakakolwiek motywacje odbiera :?

idril > 18-08-2007, 23:42

az mi brak slow.

dobrze ze na tak krotko pojechalas do nich. ze totlykona wakacje.

chorzy ludzie

Ninka Jones > 19-08-2007, 1:28

Karolina dasz rade.

Wszystkie silne jestesmy!

a co do tych pokrzyw to wspolczuje...

Gość > 19-08-2007, 18:16

Powiedz jej, ze au pair pracuje 25-35 godzin w tygodniu, wiec za Chiny nie wychodzi 8 godzin dziennie; chyba ze w USA gdzie dostaja min 150dolarow tygodniowo - niech sobie ona tak ladnie to przeliczy, jak sie to ma do 200€ miesiecznie...

Ja NIE rozumiem, dlaczego ty im NIC nie mowisz...

:evil:

idril > 19-08-2007, 23:02

trzeba buzie otwierac

ja teraz na przyklad bede miec 'wesolo' w tym tygodniu bo z czwartku na piatek wieczor host musi wyjechac sluzbowo.

i jeszcze dochodzi ten urodzinowy weekend hostki gdzie ja tez niezbedna jestem

i powiedzialam ze to troche wiecej godzin wyjdzie niz sie umawialismy (bo w nocy mam spac jedna z chlopacami w pokoju bo oni sie budza czasem i placza wiec wiadomo ze musze 'czuwac' przez sen)

a oni mowia ze pomysla jak to z kasa zrobic i tera wlasniehost powiedzial ze odpala mi w tym tygodniu dwa razy tyle co mam zawsze.

trzeba walczyc o swoje.

a co do pokrzyw to u mnie by to nie przeszlo bo ja po pokrzywach puchne cala i jestem taka opuchnieta przez okolo 24h i bola mnie np. rece.

wiec u mnie praca przy pokrzywach odpada.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia