• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Historia Migotki,ktora zamiast w Finlandii znalazla sie w UK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Historia Migotki,ktora zamiast w Finlandii znalazla sie w UK

• Historia Migotki,ktora zamiast w Finlandii znalazla sie w UK
  • Re: Historia Migotki,ktora zamiast w Finlandii znalazla sie w UK

Yoanna > 03-10-2007, 11:44

ej ryjek, ale juz lepiej? jeszcze cos sie czepiali?

dzis nie dzwonie bo nie mam kasy ;P

Ninka Jones > 03-10-2007, 17:37

co się stało?

JA NIC NIE WIEM!

Migotka > 03-10-2007, 20:59

co sie stalo..

a wiec.. host szanowny, ma cisnienie.. i wczoraj troche za duzo powiedzial.. i troche w zlym tonie :]

..wylane mam na niego.

.. i teraz robie sobie z niego jaja. Taka mala zmiennosc nastrojow. Raz udaje, ze jestem obrazona -mowie polslowkami, a raz gadam normalnie. haha.

Niech sobie w kulki ze mna nie leci. Ha!

Dzoana, oj.. dobrze ze mnie chociaz esami wspierasz..

Klarasek > 04-10-2007, 9:57

tak tak podręcz go trochę :twisted: niech wie że z polskimi dziewczynami się nie zadziera...

Migotka > 04-10-2007, 23:19

Oh, jak dobrze ze hosta nie bylo w domu przez dwa ostatnie dni.. jakos nam temperamenty ostygly.. i dobrze!

Jednak jutro znowu jest tu! Grr.. Mam nadzieje, ze mnie nie bedzie wkurzal :/ hehs..

Juz uswiadomilam Dzoane, ze nasz romans sie skonczyl, buhahaha. To informacja dla wtajemniczonych,lol.

Mlody ma jutro urodziny.. w kazdym wypowiadanym przez niego zdaniu mozna uslyszec: BIRTHDAY :/

A co najlepsze.. przez caly tydzien chodzi i mowi.. moge to zrobic, bo za ''iles'' dni sa moje urodziny. Heh..

Zycie!

Kupilam mu farbki, niech sie cieszy, hyhy.

A tak na marginesie.. dzis mijaja 4 miesiace odkad tu jestem :]

Ninka Jones > 05-10-2007, 9:36

4 miesi?ce... lovely

ale mnie wkurzaj? takie bachory rozpieszczone :/

Klarasek > 05-10-2007, 10:41

nie ma to ja "dyskretne" aluzje...

Yoanna > 05-10-2007, 11:45

nie dziwie sie ze romans skonczony, po tym jak poznalas johana... a poza tym kolejny wypad do ph sie szykuje wiec :lol:

Migotka > 05-10-2007, 23:23

Grrr..

No i nadszedl dzien.. kiedy.. host byl w domu.. i juz rano do mnie jakies bunty mial, ze mlody chcial ogladac tv, kiedy nie mial jeszcze uczesanych wlosow.. ja mu zaczynam mowic, ze nie zrobilam tego, bo mlody sie ubral.. no i tak jakos pominelam wlosy.. a stary.. oj, nie musisz przepraszac.. po prostu powiedz ze zapomnialas.. a ja ze nie chce przepraszac.. i cos zaczal pieprzyc.. najbardziej mnie dziwi, ze on jakos nie wiem.. udaje ze wszystko jest tak jak zawsze.. a wcale nie jest..

Tak mnie chodzi po glowie mysl.. moze powinnam sie zapytac czy cos do mnie maja.. dzis mamy ogladac razem film, wiec czemu nie?!

bylam dzis znowu w clubie dla bobasow.. fajna sprawa! i malusi zadowolony.. szkoda, ze tam same mamusie lub kilka babc, ale i tak jest fajnie.. hehe..

Wlasnie jestem po kawalku ciasta w ksztalcie SpongeBob'a.. calkiem smaczny,lol.

Ok. W koncu weekend.. moze sie jutro wyspie.. moze, bo u tej rodziny sie wyspac oznaczaloby.. wszyscy wyjezdzaja z domu, a ja zostaje sama.. nikt rano nie chodzi po schodach.. mlody sie nie drze pod moimi drzwiami.. oh, jakze byloby bosko!

Jutro impreza mlodego, przyjezdzaja dziadkowie.. heh.. i znowu ja gdzies w tym wszystkim..

a tu mi jeszcze zostalo 8 tygodni i 5 dni w rodzince.. w sumie nie wiem co o tym wszystkim myslec.. heh..

Jednak ta wtorkowa ''rozmowa'' wyprowadzila mnie z rownowagi :/

Pozdrowionka :*

Yoanna > 09-10-2007, 11:41

monik co ty chodzisz na kluby bobasow, poszlabys lepiej na lekcje wfu do szkoly :lol: :wink: :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia