• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oczekiwanie na rodzine

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• oczekiwanie na rodzine

• oczekiwanie na rodzine
  • Re: oczekiwanie na rodzine

lumi-enkeli > 14-06-2007, 20:37

I po co nam to bylo :lol:

Grizzly > 14-06-2007, 21:04

Nie nie Emi, moja hostka nie pracuje w służbie zdrowia

Ona pracuje do 14 na pół etatu w czym? tam, nie pamiętam dokładnie:>

Ale oni s? wporz?dku, i będ? mi wcze?niej na pewno dawać znać co i jak,

I hope..

Ninka Jones > 14-06-2007, 23:37

moi ho?ci pracuj? w służbie zdrowia.

i już wiem że moje godziny będ? flexible...;/

a no i jeszcze wiem że dwa całe dni w tygodniu będe mieć wolne, ale na pewno wszystkie weekendy nie będ? moje...

edyta_s > 15-06-2007, 1:29

Moje godz generalnie tez sa flexible, ale nie zajmuje sie dzieciakami wieczorami ani w weekendy, wiec luz.

WAMPIREK > 15-06-2007, 11:12

A ja mam ustalone godziny "od-do" co uwazam to za plus.

Ale oczywiscie nie umiem wypowiadac sie na temat flexible...

bo pewnie w jednej rodzince byloby spoko,a w drugiej rodzina wykorzystywalaby to na maksa (oby oczywiscie nie)

Ninka Jones > 15-06-2007, 12:32

módl się Monia żeby u mnie tak nie było! bo nawet siły nie będe miała na to forum wej?ć... a floga jeszcze kto? musi prowadzić

Mam tylko nadzieje że z wyjazdu do Ciebie nie będ? robić wielkiego halo... jak zrobi? to przyjeżdżasz do mnie! ... z Dannym

Grizzly > 15-06-2007, 16:03

A czemu maj? robić z tego halo? Twoja sprawa co robisz w wolnym czasie!

Moja hostka się bardzo ucieszyła ze mam już kolezanke w Anglii i że będę do niej na weekendy czasem jeździć, i nie ma absolutnie nic przeciwko.

Mogę nawet wyjechać w pi?tek i wrócić w poniedziałek rano, byleby do 'pracy' się stawić o czasie : P

Gość > 15-06-2007, 17:14

To ja sie jeszcze odezwe, jakby mnie dzisiaj za malo na forum bylo Moja finska hostka to sama mnie chciala do miasta do ludzi wypchac - powiedziala, ze jej sie nie podoba, ze siedze w domu caly czas, bo mam 20 lat i w tym wieku czlowieka powinno trudno byc utrzymac na tylku w jednym miejscu i ze jestem nienormalna Za kazdym razem jak zniknelam na noc to potem wszyscy zadowoleni (lacznie ze mna) chodzili, ze mam zycie

A moja szwedzka rodzina powiedziala, ze ich nie obchodzi, czy u nich spie czy nie, zebym tylko o 16.00 dziecko ze szkoly odebrala 8)

Dlatego tez wlasnie we wrzesniu przerobilam sie na live-out, a po 11 dniach udalo mi sie znowu do nich wprowadzic Ale to juz w mojej historii.

WAMPIREK > 15-06-2007, 17:44

[quote name="Grizzly"]Mogę nawet wyjechać w pi?tek i wrócić w poniedziałek rano, byleby do 'pracy' się stawić o czasie : P[/quote]

Dobrze,ze nie powiedzieli w jakim stanie :lol: 8)

Yoanna > 15-06-2007, 20:37

jeeeeeeeeeeeeeej ninka nie bedziesz miec weekendow wolnych?

straszne! bo ja do ciebie w weekend sie wybieram, i ciebie do mnie tez w weekend wybieram hehehhe prosze rezerwowac czas :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia